1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Filip Krajinovic - Sam Querrey

Filip Krajinovic - Sam Querrey: ponturi pariuri ATP Queen's. 16.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-15 16:22:00

ATP Londra

16 Iunie 2022, 14:00

Filip Krajinovic

Filip Krajinovic

versus
Sam Querrey

Sam Querrey

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Filip Krajinovic v Sam Querrey

Într-o partidă din turul secund de la Queen's, Filip Krajinovic îl înfruntă pe Sam Querrey. Meciul dintre cei doi este programat în prima parte a zilei de joi, în complexul pe iarbă din Londra. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pronosticul meu. 

Filip Krajinovic: Forma echipei, știri și statistici

Filip Krajinovic este un sportiv sârb de 30 de ani, clasat pe locul 48 ATP. El a fost la un moment dat chiar pe poziția 26, însă rezultatele din ultima vreme nu au fost chiar atât de bune. Cel mai bun turneu a fost unul mic, de categorie 250, în care a ajuns în semifinale la Montpellier. În rest, eliminări în primele tururi pentru Krajinovic. Sârbul vine după tur 3 la Roma și la Roland Garros, unde nu le-a luat set în meciurile în care a fost eliminat lui Jannik Sinner, respectiv Felix Auger Aliassime. Pentru a ajunge în turul 2 de la Queen's, sportivul din Serbia a trecut de Jenson Brooksby (6-4, 6-3). A fost prima victorie a sa pe iarbă din 2015 încoace! 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sam Querrey: Forma echipei, știri și statistici

Sam Querrey este un experimentat jucător american, cu rezultate extraordinare pe iarbă. De-a lungul vremii el a reușit să ajungă în semifinale la Wimbledon, cu victorii la All England Club în fața lui Novak Djokovic și Andy Murray, pe vremea când fiecare era lider mondial. Sam se simte bine și la turneul londonez pregătitor, a reușit să cucerească titlul aici la Queen's, într-o finală cu Mardy Fish. Serviciul în forță și forehandul puternic reprezintă principalele arme ale lui Querrey. Ultimele două finale ATP disputate au venit pe iarbă: la ATP Eastbourne și ATP Mallorca. Ajuns între timp pe locul 121, Sam nu a putut intra pe tabloul principal la întrecerea din această săptămână. El a câștigat toate cele 3 meciuri jucate la Queen's: Kamil Majchrzak (7-6, 6-2), Thomas Fabbiano (6-2, 6-2) și Diego Sebastian Schwartzman (6-1, 6-4).

Statistica meciurilor directe Filip Krajinovic v Sam Querrey

Acesta va fi cel de-al treilea meci direct între cei doi sportivi. Sam Querrey s-a impus pe zgura de la Belgrad, iar Krajinovic și-a luat revanșa în sală, pe hard indoor, la Paris Bercy. 

Cote pentru Filip Krajinovic v Sam Querrey

Sam Querrey este considerat ușor favorit, iar eu voi merge pe mâna lui. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 20,5 game-uri. Cota nu este una mare, 1,55, însă are un grad ridicat de încredere. 

Filip Krajinovic vs Sam Querrey Pont: Victorie Sam Querrey

Sam Querrey are o experiență net superioară pe iarbă, suprafață pe care își poate pune în valoare loviturile puternice. Din cele 7 meciuri jucate pe această suprafață în ultimele două săptămâni, americanul a câștigat 6. El nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul în cele 6 seturi jucate la Queen's. Recomand cu încredere victoria americanului, la o cotă atractivă oferită de Superbet pariuri sportive. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici