Fernando Verdasco – Damir Dzumhur, ponturi pariuri French Open, 17.05.2022

ATP

Cota: 1.95

Adaugat de: Dan.Oancia

16 Mai 2022 12:49 511 0
Logo Fernando Verdasco Fernando Verdasco
Logo Damir Dzumhur Damir Dzumhur
VS
15:30 17 Mai 2022
ATP Roland Garros

Analiză și informații pentru Fernando Verdasco v Damir Dzumhur

Fernando Verdasco (109 ATP) și Damir Dzumhur (160 ATP) se vor întâlni marți, în calificările pentru French Open. Se preconizează un meci echilibrat între tenismenul iberic în vârstă de 38 de ani și bosniacul care este aproape cu 10 ani mai tânăr decât Verdasco. Pontul îl regăsiți la finalul materialului.

Fernando Verdasco: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Fernadndo Verdasco și-a început sezonul de zgură în Maroc, la Marrakech. A trecut în primul meci din calificări de Nedovyesov, un jucător clasat pe locul 733 ATP, scor 2-0 (6-4, 6-2). Însă a fost eliminat mai apoi de rusul Kotov, deși ibericul era favorit la calificare.

Apoi, Verdasco a evoluat în turneul challenger de la Madrid, unde l-a întâlnit pe bulgarul Kuzmanov. Tenismenul iberic în vârstă de 38 de ani s-a impus cu scorul de 2-0 (6-3, 6-4). Însă nu a mai putut trece, apoi, de francezul Guinard, chiar dacă Verdasco era favorit la calificare. Înfrângere cu 0-2.

A urmat turneul din Portugalia, de la Estoril, unde Verdasco a fost scos până la urmă din competiție de conaționalul Ramos (42 ATP). A fost înregistrat un dublu 2-6.

La Aix-en-Provence, în Franța, Verdasco a fsot eliminat din primul meci de Ramanathan (178 ATP). Ibericul a abandonat în setul secund la scorul de 1-0 pentru tenismenul indian, după ce a pierdut primul set cu scorul de 4-6.

Și, în sfârșit, înainte de French Open, Verdasco s-a aflat la turneul de la Bordeaux. L-a învins pe Gaston, un francez situat pe poziția a 68-a, scor 2-0 (6-2, 6-2), apoi a pierdut împotriva argentinianului Cuevas, scor 0-2 (3-6, 0-6).

Cea mai bună clasare a lui Verdasco a fost înregistrată în 20 aprilie 2009. Ibericul era atunci numărul 7 mondial.

Damir Dzumhur: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Spre deosebire de viitorul său adversar, Damir Dzumhur a reușit să ajungă pe panoul principal al turneului de la Marrackech. A făcut-o după ce i-a eliminat pe Ouahab cu 2-0 (6-3, 6-4), apoi pe Vavassori cu 2-1 (4-6, 7-5, 6-4), într-un meci în care italianul era favorit. Însă apoi a dat de Goffin, numărul 48 mondial, care l-a învins cu 0-2 la seturi.

Pentru Dzumhur a urmat turneul de la Belgrad, unde l-a învins pe francezul Simon în trei seturi, 2-1 (3-6, 7-6, 6-2). A urmat o înfrângere în fața brazilianului Monteiro, 1-2. Ca la Munchen, Dzumhur să fie eliminate din primul meci, iar ulterior, în Austria, la Mauthausen, Dzumhur să părăsească terenul după 26 de minute în jocul cu maghiarul Valkusz, la scorul de 2-5 pentru acesta.

În vârstă de 29 de ani, Dzumhur a fost cel mai bine clasat în 7 februarie 2018, atunci cans era numărul 23 mondial.

Statistica meciurilor directe Fernando Verdasco v Damir Dzumhur

Fernando Verdasco și Damir Dzumhur s-au întâlnit de două ori de-a lungul carierei. Tenismenul bosniac s-a impus de fiecare dată în două seturi, iar meciurile au avut loc pe zgura de la Roma. În 2018 a fost prima întâlnire dintre cei doi, meci pe care, deși nu era favorit, Dzumhur l-a câștigat cu 6-3, 6-1, cota la victorie fiind de 3, cotă oferită de Unibet. Apoi, după doi ani, Verdasco – Dzumhur au jucat în calificări, iar Dzumhur l-a dominat categoric pe Verdasco, scor 2-0 (6-0, 6-2).

Cote pentru Fernando Verdasco v Damir Dzumhur

Puteți miza și pe un meci care se va termina în trei seturi, la o cotă de 2,20 pe care o oferă Betano.

Fernando Verdasco vs Damir Dzumhur Pont: Victorie Dzumhur

Dzumhur l-a învins de fiecare dată pe Verdasco. Cei doi s-au întâlnit chiar pe zgură, suprafață pe care vor juca și în meciul de marți, din calificările French Open. De menționat faptul că victoriile au venit în urma unor meciuri care s-au întins pe aproximativ o oră de joc, așa că putem deduce cât de confortabil s-a simțit Dzumhur atunci când l-a întâlnit pe tenisemnul iberic. Mizăm pe o victorie a lui Dzumhur, la o cotă de 1,95 pe care o oferă Betano.

Pont pariuri: Victorie Dzumhur

Miza: 6/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Dan.Oancia

Status: Pierdut

Dan.Oancia

Ponturi:

25

Castigate:

14

Pierdute:

11

Anulate:

0

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici