1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pronosticuri tenis ATP Auckland - Lopez vs Hurkacz, polonezul are un plus de prospețime fizică

Pronosticuri tenis ATP Auckland - Lopez vs Hurkacz, polonezul are un plus de prospețime fizică

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-01-15 19:45:00

ATP Auckland

16 Ianuarie 2020, 10:00

Feliciano Lopez

Feliciano Lopez

versus
Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz

1.40

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Feliciano Lopez v Hubert Hurkacz

Joi dimineață, este programat ultimul sfert de finală de la ATP Auckland, între spaniolul Feliciano Lopez (61 ATP) și polonezul Hubert Hurkacz (34 ATP). Pontul recomandat îi este favorabil sportivului mai tânăr și mai bine clasat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Feliciano Lopez : Forma echipei, știri și statistici

Feliciano (38 ani) continuă să joace la cel mai înalt nivel în cea de-a patra decadă consecutivă! 

El este un spaniol atipic, deoarece preferă suprafețele rapide în detrimentul zgurii roșii. Recordul carierei sale pe hard outdoor este de 249 victorii și 214 înfrângeri. 

Recent, Lopez a fost membru activ în echipa de Cupă Davis și ATP Cup a Spaniei. dar a evoluat preponderent în proba de dublu. 

El a venit la Auckland direct de la Sydney, iar programul a fost afectat de ploaia de marți, astfel că ieri a avut de disputat 2 partide în interval de câteva ore. În ambele ocazii a fost nevoit să revină de la scorul de 0-1 la seturi, dar s-a menținut în viață grație serviciului. Per total, a petrecut aproape 4 ore și jumătate pe teren. 

Hubert Hurkacz: Forma echipei, știri și statistici

Hubert (22 ani) este una dintre revelațiile startului de sezon, cu victorii pe linie în toate competițiile. La ATP Cup a izbutit 3 succese din postura de outsider, contra lui Schwartzman, Coric și Thiem. 

Aici în Noua Zeelandă, polonezul i-a învins în minimum de seturi atât pe Lorenzo Sonego, scor 7-5 6-3 cât și pe Mikael Ymer, scor 6-2 7-6. 

Hurkacz are un joc foarte eficient în spatele primului serviciu și este foarte mobil pentru înălțimea sa - 1.96 metri, iar experții internaționali îl aseamănă deja cu britanicul Andy Murray.

Statistica meciurilor directe Feliciano Lopez v Hubert Hurkacz

În singura confruntare directă anterioară, ibericul a abandonat la scorul de 3-6 1-3, vara trecută pe cimentul de la Winston Salem.

Cote pentru Feliciano Lopez v Hubert Hurkacz

Hurkacz a primit o cotă de 1.87 pentru victoria cu scorul de 2-0 la seturi.

Feliciano Lopez vs Hubert Hurkacz Pont: Hurkacz -1.5 game-uri handicap

Mizez cu încredere sporită pe victoria favoritului la cel puțin 2 game-uri diferență. Hubert a impresionat în startul sezonului 2020, bifând deja 5 succese. De cealaltă parte, Feliciano a jucat doar 2 meciuri de simplu, ambele ieri. Consumul de energie pentru veteranul de 38 ani a fost unul enorm, în victoriile de 3 seturi cu Andujar și Fognini, iar recuperarea nu va fi deloc ușoară în perspectiva acestui sfert de finală. Hurkacz are un joc solid și consider că are capacitatea de a se impune chiar și în condiții normale.

Miza: 9/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici