Share

Feliciano Lopez vs Carlos Alcaraz - Ponturi Pariuri ATP Marbella, 08.04.2021

ATP

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

07 Apr 2021 17:36 458 0
Logo Feliciano Lopez
Logo Carlos Alcaraz Garfia
Feliciano Lopez
Carlos Alcaraz Garfia
VS
18:30 08 Aprilie 2021
ATP Marbella

Analiză și informații pentru Feliciano Lopez v Carlos Alcaraz Garfia

Turneul AnyTech365 Andalucia Open are loc în Marbella, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Feliciano Lopez și Carlos Alcaraz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Marbella este o localitate de 141.000 de locuitori, situată aproape de Strâmtoarea Gibraltar. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 408.800 euro. 
Gazda este complexul Club de Tennis Punte Romano, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Garfia, Busta, Fognini sau Fokina. 

Feliciano Lopez : Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Feliciano Lopez este un spaniol de 39 de ani, clasat pe locul 64 ATP. 
Iar Lopez este unul dintre veteranii circuitului, un sportiv aflat  pe final de carieră, el încă aflându-se însă în prima sută mondială și având unele turnee destul de bune, unde adună puncte. 
Evident, nu mai poate juca precum în tinerețe, ajungând până pe locul 12 mondial acum 6 ani, însă are un serviciu eficient cu care își câștigă destul de ușor puncte. 
Anul acesta a fost destul de slab, însă Lopez a ajuns până în turul 3 la Australian Open, rezultat important, trecând acolo de Li și de Sonego, până să fie învins de Rublev, în 3 seturi. 
Apoi Feliciano are o serie de înfrângeri, pierzând cu Tsonga la Marseille sau cu Kecmanovic la Acapulco, aici venind după Miami unde a fost eliminat iarăși în primul tur, de către Popyrin. 
Aici însă a reușit să treacă de primul meci, învingându-l în două seturi pe Taro Daniel, după o partidă destul de bună, în care nu și-a pierdut deloc serviciul, trimițând și 12 ași. 
În 2020 are sferturi de finală la Auckland și sferturi de finală la Kitzbuhel. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Daniel (locul 117 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)

Carlos Alcaraz Garfia: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Carlos Alcaraz este un spaniol de 17 ani, clasat pe locul 133 ATP. 
Iar Alcaraz nu a intrat până acum în prima sută mondială, fiind însă foarte aproape de acest lucru. Carlos nu doar că este văzut ca un viitor jucător de top 100 ATP, el de fapt este văzut ca un viitor mare campion, fiind deseori comparat cu Rafael Nadal. 
Această comparație nu este reală din punct de vedere al jocului, însă ca rezultate Carlos poate să impresioneze în viitor, în special pe zgură. 
Alcaraz deja și-a făcut un nume în turnee challenger, a atras atenția tuturor după Australian Open, însă acum în sezonul de zgură este momentul să impresioneze, deși este extrem de tânăr deci inconstant. 
Totuși aici este favorit, putând să ajungă în premieră în fazele finale ale unui turneu ATP. 
În 2020 are titlu la ITF M15 Manacor, titlu la ITF M15-2 Manacor, finală la ITF M15 Antalya, titlu la challengerul din Trieste, finală la challengerul din Cordenons, titlu la challengerul din Barcelona și titlu la challengerul din Alicante. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Milojevic (locul 129 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Statistica meciurilor directe Feliciano Lopez v Carlos Alcaraz Garfia

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Cote pentru Feliciano Lopez v Carlos Alcaraz Garfia

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Alcaraz la o cotă de 1.39.

Feliciano Lopez vs Carlos Alcaraz Garfia Pont: Feliciano Lopez comite sub 4.5 duble greseli

Feliciano Lopez este unul dintre veteranii circuitului, însă rămâne un sportiv care poate ajunge în fazele finale ale turneelor la care ia parte, având un serviciu foarte eficient prin care trimite mulți ași. Ca duble stă mediu, având la Australian Open meciuri slabe din acest punct de vedere. Însă apoi are 2 duble cu Tsonga, 3 cu Kecmanovic și 3 cu Popyrin, așadar de fiecare dată sub linia setată aici. Iar în primul tur a comis 3 duble greșeli cu Daniel. Carlos Alcaraz este noua senzație din tenisul masculin, fiind mare favorit aici deși este încă un junior care nu a intrat în prima sută mondială. Însă are un talent ieșit din comun, iar acest meci în poate câștiga chiar în 2 seturi. Consider astfel că Lopez va comite sub 4.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Feliciano Lopez comite sub 4.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

25

Castigate:

11

Pierdute:

7

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici