Share

Feliciano Lopez - Alexei Popyrin: ponturi pariuri ATP Stuttgart. 09.06.2021

ATP

Cota: 1.47

Adaugat de: Gabriel Morariu

08 Iun 2021 15:25 446 0
Logo Feliciano Lopez Feliciano Lopez
Logo Alexei Popyrin Alexei Popyrin
VS
13:00 09 Iunie 2021
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Feliciano Lopez v Alexei Popyrin

În primul tur al competiției ATP de la Stuttgart, față în față se vor afla Feliciano Lopez și Alexei Popyrin. Partida este programată în cursul zilei de miercuri, în complexul Tennis Club Weissenhof. Turneul din Germania este organizat pe iarbă, iar ediția 2020 nu a avut loc din cauza pandemiei de Coronavirus. Principalul favorit al actualei ediții este canadianul Denis Shapovalov. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării dintre Lopez și Popyrin, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Feliciano Lopez : Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Feliciano Lopez așteaptă cu nerăbdare această perioadă a anului. Ibericul nu se mai află la prima tinerețe, însă a reușit mai mereu să facă turnee reușite pe iarbă. Serviciul său este unul puternic, de asemenea bine plasat, iar efectul imprimat în slice devine extrem de dificil de manageriat pentru adversari. În acest sezon, Feli a câștigat doar 4 din cele 13 meciuri jucate, anii își spun deja cuvântul. Fostul ocupant al locului 12 ATP a ajuns la 39 de ani, iar acum se menține în prima sută mondială grație punctelor acumulate în 2019. Cel mai recent turneu disputat s-a încheiat rapid, încă din prima rundă: Federico Coria l-a învins pe Lopez la Roland Garros, în 3 seturi, cu 6-3, 7-6, 6-2. Ultimele două titluri ATP câștigate de Feliciano Lopez au venit pe iarbă. Spaniolul s-a impus de fiecare dată la ATP Queen's, la edițiile 2017 și 2019. 

Alexei Popyrin: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Australianul de 21 de ani a impresionat în ultimele 12 luni. Alexei are reale calități fizice, se folosește de anvergura impresionantă. La o înălțime de 1,96 metri, Popyrin are un serviciu foarte puternic. Această lovitură reprezintă o adevărată armă la turneele disputate pe suprafețe rapide sau pe iarbă. În startul acestui an, ajutat de acest serviciu, jucătorul din Australia a cucerit primul titlu ATP din carieră - s-a impus la întrecerea din Singapore. În finală a trecut de Alexander Bublik. După o serie bună de rezultate pe zgură (4 victorii obținute la ATP Madrid), Popyrin a avut ghinion la tragerea la sorți de la Roland Garros. Alexei a căzut în primul tur cu Rafael Nadal, același adversar care îl eliminase și de la Caja Magica. Jocul pe iarbă i-a adus satisfacții lui Popyrin: a câștigat 6 din cele 9 jocuri disputate pe această suprafață în 2019. 

Statistica meciurilor directe Feliciano Lopez v Alexei Popyrin

Este al doilea meci direct între cei doi jucători. Unicul de până acum a avut loc în luna martie 2021, la Miami în runda inaugurală. Cu acea ocazie învingător era Alexei Popyrin, în două seturi, cu scorul de 6-4, 7-6.

Cote pentru Feliciano Lopez v Alexei Popyrin

Partida se anunță una echilibrată, iar cotele sunt acordate în consecință. Serviciile vor reprezenta un adevărat avantaj pentru ambii sportivi, astfel că break-urile vor reprezenta o raritate. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 22,5 game-uri. În cazul în care se vor disputa cel puțin 23 de game-uri, veți prinde o cotă atractivă de 1,65. 

Feliciano Lopez vs Alexei Popyrin Pont: Alexei Popyrin peste 5,5 game-uri în primul set

Serviciul lui Popyrin este unul la cote înalte, iar de acest lucru s-a convins Feliciano în unicul meci direct, din 2021, de la Miami. Alexei s-a impus cu 6-4, 7-6, după cum se vede a depășit în fiecare set baremul de 5,5 game-uri. Feliciano Lopez are un joc destul de slab pe retur, iar din punctul de vedere al deplasării a pierdut mult în ultimii ani. Ibericul are fără discuție șanse la câștigarea partidei, ne putem aștepta la rezultate bune din partea lui. Însă cel mai probabil aceste rezultate vor veni în urma unor seturi încheiate la tiebreak, mă aștept să văd foarte puține break-uri din partea lui Lopez. În aceste condiții, voi recomanda cu încredere un peste 5,5 la baremul de game-uri fixat în primul set pentru Popyrin. Succes!

Pont pariuri: Alexei Popyrin peste 5,5 game-uri în primul set

Miza: 9/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

75%

Nu 1

25%

Gabriel Morariu

Ponturi:

22

Castigate:

14

Pierdute:

4

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici