1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Federico Coria - Albert Ramos-Vinolas

Federico Coria - Albert Ramos-Vinolas: ponturi pariuri tenis ATP Cordoba. 07.02.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-02-07 02:32:00

ATP Cordoba

07 Februarie 2024, 22:00

Federico Coria

Federico Coria

versus
Albert Ramos-Vinolas

Albert Ramos-Vinolas

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Federico Coria v Albert Ramos-Vinolas

Într-o partidă care contează pentru turul secund al întrecerii masculine de la Cordoba, Federico Coria îl înfruntă pe Albert Ramos-Vinolas. Duelul celor doi specialiști ai jocului pe zgură este programat în cursul serii de miercuri, în complexul din Argentina. În continuarea articolului veți găsi analiza acestei întâlniri, iar la finalul ei vine și pontul propus. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Federico Coria: Forma echipei, știri și statistici

Federico Coria este un jucător argentinian de 31 de ani, fratele mai celebrului Guillermo Coria. În prezent pe locul 93 ATP, sud-americanul a fost mult mai sus. După ediția de anul trecut a turneului din Cordoba, Coria ajungea pe 49 ATP.

Suprafața sa de bază este zgura. Din cele 38 de meciuri câștigate în 2023, nu mai puțin de 35 au venit pe zgură.

În finala de anul trecut de la Cordoba Open, Fede era învins de conaționalul Sebastian Baez (1-6, 6-3, 3-6). Nu mai puțin de 5 duble greșeli a avut Coria în finala din 2023. 

Tot 5 duble greșeli a comis și în partida din runda de debut de la Punta Del Este, din finalul lui ianuarie. Coria era învins la întrecerea din Uruguay, de Renzo Olivo, cu 4-6, 4-6.

Debutul la actuala ediție a întrecerii ATP Cordoba nu a fost unul ușor. Federico l-a eliminat după două ore și jumătate de joc pe Daniel Altmaier. În succesul cu 5-7, 6-3, 6-4, Coria a avut 5 ași și 5 duble greșeli. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Albert Ramos-Vinolas: Forma echipei, știri și statistici

Albert Ramos-Vinolas este un sportiv de 36 de ani din Spania, care încă păstrează o poziție în Top 100 ATP. Pentru asta, el a fost nevoit să joace extrem de mult sezonul trecut.

Bilanțul lui Albert în 2023 a arătat 33 de victorii și 37 de înfrângeri. Asemenea adversarului său din turul secund de la Cordoba Open, Ramos este un specialist al jocului pe zgură. Din cele 33 de meciuri câștigate anul trecut, 29 au venit pe cea mai lentă suprafață.

Ramos a jucat doar un singur turneu în 2024 înaintea sezonului de zgură sud-americană din luna februarie. Ibericul a făcut figurație la Australian Open, unde a cedat în runda de debut în fața lui Casper Ruud, cu 1-6, 3-6, 1-6.

Revenirea pe zgură a fost una de bun augur pentru Ramos. În reeditarea finalei de anul trecut de la ATP Gstaad, Albert și-a luat revanșa în fața argentinianului Pedro Cachin, pe care l-a învins cu 6-4, 3-6, 6-1. 

Statistica meciurilor directe Federico Coria v Albert Ramos-Vinolas

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cei doi jucători în circuitul ATP. Federico Coria s-a impus în unicul duel direct anterior, în semifinalele ediției precedente de la Cordoba, cu 6-4, 7-6. În acel meci, argentinianul a avut 8 ași și o dublă greșeală. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Federico Coria v Albert Ramos-Vinolas

Federico Coria se simte excelent în condițiile din Cordoba, unde anul trecut a ajuns în finală. Serviciul său funcționează bine pe prima minge, dar cu a doua ajunge să comită destul de multe duble. Recomandarea mea se bazează pe statistica la serviciu a sportivului din Argentina. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 3,5 ași total în meci. Această selecție are o cotă bună de 1,65.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Federico Coria vs Albert Ramos-Vinolas Pont: Federico Coria 5+ ași & duble greșeli

Federico Coria este tipul de jucător care are un procentaj bun pe primul serviciu, dar când e nevoit să joace cu mingea a doua, riscă prea mult și comite duble greșeli. Ilustrația perfectă am văzut-o la debutul în acest turneu de la Cordoba, unde a avut 5 ași și tot atâtea duble în fața lui Altmaier. În singurul duel anterior cu Ramos, argentinianul a avut 8 ași și o singură dublă. În aceste condiții, statistica mă îndeamnă să cred că Federico va avea 5+ ași & duble greșeli în jocul din turul secund de la ATP Cordoba. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici