1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Fabio Fognini vs Egor Gerasimov - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 26.07.2021

Fabio Fognini vs Egor Gerasimov - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 26.07.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-07-24 15:43:00

Jocurile Olimpice

26 Iulie 2021, 05:00

Fabio Fognini

Fabio Fognini

versus
Egor Gerasimov

Egor Gerasimov

1.50

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Fabio Fognini v Egor Gerasimov

Turneul Olimpic are loc în Tokyo, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Fabio Fognini și Egor Gerasimov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tokyo este o localitate de 13.9 milioane de locuitori, fiind capitala Japoniei. 
Gazda este complexul Ariake Tennis Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Aliassime, Djokovic, Fognini sau Medvedev. 

Fabio Fognini: Forma echipei, știri și statistici

Fabio Fognini este un italian de 34 de ani, clasat pe locul 31 ATP. 
Iar Fognini este unul dintre marile talente ale generației sale, un sportiv care a părut întotdeauna sub potențialul său, până la urmă el putând cu lejeritate să stea în topul 10 mondial. A fost acolo succint, a ajuns până pe locul 9 ATP însă în general Fabio a fost foarte inconstant. 
În plus Fognini a fost întotdeauna văzut, pe bună dreptate, ca un sportiv care nu prioritizează întotdeauna tenisul și nu este concentrat pe teren, uneori jucând pentru spectacol. Mai mult, are dese momente în care își pierde cumpătul, un exemplu fiind Australian Open din acest sezon. 
Însă talentul există iar Fabio într-o zi bună poate să învingă pe oricine, de exemplu având titlu la Mastersul din Monte Carlo. 
Forma sa este medie, venind după înfrângere la Bastad cu Baena chiar în primul meci. Însă acolo nu cred că l-a interesat rezultatul. 
La Wimbledon de exemplu a fost foarte solid, pierzând în turul 3 cu Rublev însă având pasaje de joc foarte bune. 
Iar aici este foarte motivat, spunând ce onoare este să joace pentru țara natală, certându-i pe Berrettini și pe Sinner că s-au retras și au pus în plan secund această competiție. 
Motivația sa s-a văzut în primul tur când a jucat foarte bine și a trecut lejer de Sugita, un oponent totuși modest. 
În 2021 are sferturi de finală la Monte Carlo. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Sugita (locul 114 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Egor Gerasimov: Forma echipei, știri și statistici

Egor Gerasimov este un belarus de 28 de ani, clasat pe locul 79 ATP. 
Iar Gerasimov este un sportiv care se menține în prima sută mondială însă care nu a fost vreodată în topul 50 mondial. Poate în viitor o va face, el fiind totuși la acea vârstă de maturitate sportivă, însă momentan pare că a atins un plafon de care nu poate trece. 
Astfel forma sa este destul de slabă, venind după un sezon ratat pe iarbă în care a pierdut cu Lacko, Bublik și Khachanov. 
Dacă ne raportăm la hard, Gerasimov a jucat ultima oară la Dubai pe această suprafață, pierzând chiar în primul tur cu Aslan Karatsev. 
Iar aici iarăși s-a chinuit. 
Gerasimov a trecut în primul meci de Simon, însă după 3 seturi echilibrate. A fost ajutat de primul serviciu, lucru normal la cei 1.96m ai săi, însă a avut probleme în celelalte aspecte ale jocului, cedând 5 breakuri. 
În 2021 are semifinale la Montpellier. 
Aici:

- 4-6 6-3 6-4 cu Simon (locul 102 ATP), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (7 salvate)

Statistica meciurilor directe Fabio Fognini v Egor Gerasimov

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Fabio Fognini v Egor Gerasimov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și Fognini câștigă primul set. 

Fabio Fognini vs Egor Gerasimov Pont: Fabio Fognini castiga

Fabio Fognini este un mare talent însă un jucător care nu întotdeauna a pun tenisul în prim plan. Acum însă este foarte motivat, declarând că este o onoare să joace în albastru, fiind foarte revoltat de faptul că Berrettini și Sinner au ales să nu-și reprezinte țara aici. Iar această motivație s-a văzut în meciul cu Sugita, unde a jucat foarte bine. Egor Gerasimov are un sezon modest iar forma sa slabă este vizibilă și aici. În primul tur a trecut foarte greu de Simon, sportiv pe final de carieră, având probleme chiar și cu serviciul pe care l-a cedat de 5 ori. Consider astfel că Fognini este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici