1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Ethan Quinn vs Rinky Hijikata

Ethan Quinn vs Rinky Hijikata - Ponturi Pariuri ATP Dallas, 07.02.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-02-05 22:48:00

ATP Dallas

07 Februarie 2024, 20:00

Ethan Quinn

Ethan Quinn

versus
Rinky Hijikata

Rinky Hijikata

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ethan Quinn v Rinky Hijikata

Turneul Dallas Open are loc în Statele Unite ale Americii, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Ethan Quinn și Rinky Hijikata, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Dallas este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, având cea mai mare arie metropolitană din Texas. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 756.020 dolari. 
Gazda este complexul Styslinger Altec Tennis Complex, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Paul, Shelton, Quinn sau Mannarino. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ethan Quinn: Forma echipei, știri și statistici

Ethan Quinn este un american de 19 ani, clasat pe locul 337 ATP, 
Iar Quinn nu a fost vreodată în topul 300 mondial, lucru care poate să fie considerat negativ, iar el catalogat drept un tenismen slab. De fapt, Ethan este una dintre marile speranțe ale tenisului mondial, fiind un jucător care a impresionat în trecut, fiind campionul în exercițiu al NCAA, campionatul pe colegii americane. 
Acolo concurența este enormă, mari viitori tenismeni primind burse. În generația sa, Quinn pare cel mai talentat, iar acest lucru poate să se transpună și la profesioniști, deși nu este un lucru garantat. 
Ethan nu a jucat mult în turnee ATP sau ITF, însă a arătat promițător pe alocuri. Este destul de înalt, având 1.91m, are un serviciu bun, iar în anii următori probabil vom auzi de el și în contexte mai importante. 
Sezonul trecut a fost mediu, Ethan având puține faze finale. Însă, el a jucat și destul de puțin, începând anul practic în iunie, cu titlu la ITF M25 Wichita. 
În plus, Quinn a ajuns în sferturi de finală la challengerul din Charleston sau semifinale la challengerul din Charlottesville. 
În noul sezon a jucat mult, însă iarăși în turnee mai mici, challenger. Totuși, are un rezultat bun, venind după finală la challengerul din Cleveland, tot indoor. Acolo a trecut de Kozlov sau Kudla, însă a fost învins de Kypson, în trei seturi. 
Semnele sunt pozitive, iar astăzi va avea încredere în sine. 
În 2023 are titlu la ITF M25 Wichita, sferturi de finală la ITF M25 Tulsa, sferturi de finală la challengerul din Chicago, sferturi de finală la challengerul din Charleston, semifinale la challengerul din Charlottesville și semifinale la challengerul din Champaign. 
Iar în 2024 are finală la challengerul din Cleveland. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rinky Hijikata: Forma echipei, știri și statistici

Rinky Hijikata este un australian de 22 de ani, clasat pe locul 74 ATP. 
Iar Hijikata este un sportiv promițător, care în anii următori cred că se va menține în prima sută mondială. De fapt, el ar trebui să intre în topul 50 ATP, mai ales dacă își îmbunătățește unele arii ale jocului, în special partea fizică. 
Momentan, Rinky pare destul de firav, ușor de dominat de oponenți. Are un serviciu relativ bun, însă inclusiv acolo poate să evolueze și să adauge forță. 
Însă, Hijikata arată deja multe semne pozitive, fiind un sportiv rapid pe teren, care are o atitudine sanatoas. 
Are doar 1.78m, lucru care ar putea să fie un impediment în calea succesului, însă cred că poate obține unele performanțe chiar și așa. 
Sezonul trecut a fost mediu, el având titlu la challengerul din Burnie, pe teren propriu, apoi sferturi de finală la challengerul din Surbiton, pe iarbă, sau semifinale la s'Hertogenbosch. 
Cea mai bună competiție a sa a fost US Open, unde a ajuns în turul 4, având și un traseu relativ lejer, trecând de Kotov, Fucsovics și Zhang. A fost eliminat în mod firesc de Tiafoe. 
Noul an l-a început iarăși bine, cu sferturi de finală la Brisbane. Din păcate, la Australian Open a pierdut chiar în primul tur, 6-7 în decisiv cu Struff. 
Aici vine după turneul challenger din Burnie, unde a ajuns până în turul secund, fiind învins 7-5 4-6 4-6 de Jasika. 
În 2023 are titlu la challengerul din Burnie, sferturi de finală al challengerul din Seul, sferturi de finală la challengerul din Gwangju, sferturi de finală la Surbiton, semifinale la s'Hertogenbosch, sferturi de finală la challengerul din Cary, finală la challengerul din Cary 2, semifinale la challengerul din Playford și semifinale la challengerul din Sudney. 
Iar în 2024 are sferturi de finală la Brisbane. 

Statistica meciurilor directe Ethan Quinn v Rinky Hijikata

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Hijikata, aceasta având loc în 2022 la ITF M25 Bakersfield, când Rinky s-a impus 6-4 4-6 7-6. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ethan Quinn v Rinky Hijikata

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Quinn, la o cotă de 4.35.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ethan Quinn vs Rinky Hijikata Pont: Ethan Quinn - primul care trimite 4 ași

Ethan Quinn este una dintre marile speranțe ale tenisului, de curând el câștigând campionatul pe colegii nord american, evoluând pentru University of Georgia. Acum încearcă să-și facă un nume și în tenisul profesionist, având câteva competiții challenger reușite. Quinn este înalt, având 1.91m, ii place să joace în condiții rapide și are un serviciu bun. Astfel, el poate trimite ași, recent având 3 cu Mayo, 8 cu Denis Kudla sau 8 împotriva lui Kypson. Rinky Hijikata este talentat, un sportiv în creștere. El este scund, având doar 1.78m, însă poate trimite ași în ciuda acestui fapt. Totuși, nu are cifre impresionante, de exemplu trimițând 4 cu Evans, 4 cu Dimitrov sau 1 cu Jasika. Consider astfel că Ethan va trimite primul 4 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+55.37
Câștigate
16
Pierdute
24

Cele mai recente avancronici