Enzo Couacaud - Philipp Kohlschreiber, ponturi pariuri French Open, 17.05.2022

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Dan.Oancia

16 Mai 2022 13:49 474 0
Logo Enzo Couacaud Enzo Couacaud
Logo Philipp Kohlschreiber Philipp Kohlschreiber
VS
11:00 17 Mai 2022
ATP Roland Garros

Analiză și informații pentru Enzo Couacaud v Philipp Kohlschreiber

Enzo Couacaud (174 ATP) și Philipp Kohlschreiber (148 ATP) se vor întâlni în primul meci din calificările la French Open, turneu care se desfășoară la Paris. Va fi primul duel dintre cei doi tenismeni, iar Kohlschreiber, un jucător mult mai experimentat față de viitorul său adversar, este favorit. Pontul îl regăsiți la finalul analizei.

Enzo Couacaud: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

Enzo Couacaud, numărul 174 ATP, este un tenismen francez în vârstă de 27 de ani, născut fiind în Mauritius. A evoluat în șase partide de la începutul sezonului de zgură, câștigând două dintre acestea.

A participat la turneul de la Barletta, Italia, acolo unde l-a învins cu 2-0 (6-4, 6-4) pe Giustino (205 ATP). Apoi a fost învins de Darderi (277 ATP) în trei seturi, Enzo Couacaud cedând victoria după ce a câștigat primul dintre seturi. Au urmat alte două înfrângeri în turnele de zgură de la Split, apoi cel de la Roma, ambele cu 0-2 în fața unor jucători precum Sels și Halys.

În Austria, la Mauthausen, Enzo Couacaud a trecut în prima partidă de Stebe (210 ATP), în două seturi, 6-2, 6-1. Însă apoi l-a întâlnit pe australianul Millman, un jucător din top 100 mondial, în fața căruia a trebuit să se recunoască învins, 0-2 (2-6, 6-7).

Conform atptour.com, Enzo Couacaud a avut cea mai bună clasare din cariera sa în data de 14 februarie 2022, atunci când era numărul 155 mondial.

Philipp Kohlschreiber: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Philipp Kohlschreiber are o întreagă carieră în spate. Ajuns la 38 de ani, tenismenul din Germania a jucat primul său meci ca profesionist în 2001, iar pe parcursul anilor a câștigat opt titluri. Dintre acestea, nu mai puțin de șase au fost pe zgură. Ultima dată la Kitzbuhel, în 2017. Cea mai bună clasare a lui Philipp Kohlschreiber a fost înregistrată în 30 iulie 2012, atunci când s-a aflat pe locul 16 mondial.

Sezonul de zgură a fost început de Philipp Kohlschreiber la Marbella, în Spania, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală. Îi învinsese, inițail, pe Lehecka (77 ATP), cu 2-1. Neamțul s-a impus chiar dacă pierduse cu 2-6 primul set. Au urmat alte două seturi în care s-a impus în câte 32 de minute, 6-2, respectiv 6-1. Philipp Kohlschreiber a avut, apoi, o altă întâlnire contra unui jucător din top 100 mondial, Taberner. L-a învins în trei seturi, după un meci care a durat două ore și 17 minute (4-6, 6-3, 6-4). A fost eliminat de Cachin atunci când, în sfârșit, Kohlschreiber era în postura de favorit.

Au urmat înfrângeri în turneele de la Barcelona contra lui Alvarez Varona (274 ATP), scor 1-2, după un meci care a durat mai bine de trei ore. Ultima partidă a fost la Munchen în fața conaționalului Altmaier. Și aici, tot în trei seturi, după un meci care a durat aproximativ două ore și jumătate, Philipp Kohlschreiber a trebuit să se recunoască învins.

Statistica meciurilor directe Enzo Couacaud v Philipp Kohlschreiber

Va fi primul meci direct dintre cei doi tenismeni. 

Cote pentru Enzo Couacaud v Philipp Kohlschreiber

Ca un pont secundar, puteți miza pe o victorie în trei seturi a lui Kohlschreiber, la o cotă de 3,75 pe care o oferă Betano.

Enzo Couacaud vs Philipp Kohlschreiber Pont: Victorie Philipp Kohlschreiber

Philipp Kohlschreiber este un jucător mult mai experimentat decât Enzo Couacaud. La 38 de ani, deși se află pe locul 148 mondial, a învins jucători din top 100, precum Lehecka sau Taberner. Are șase turnee câștigate pe zgură de-a lungul carierei, din totalul de opt titluri. Mergem pe o victorie a tenismenului din Germania, la o cotă de 1,50 pe care o oferă Betano.

Pont pariuri: Victorie Philipp Kohlschreiber

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Dan.Oancia

Status: Pierdut

Dan.Oancia

Ponturi:

25

Castigate:

14

Pierdute:

11

Anulate:

0

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici