Emil Ruusuvuori - Ugo Humbert: ponturi pariuri tenis Roland Garros. 24.05.2022

ATP

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

23 Mai 2022 13:09 645 0
Logo Emil Ruusuvuori Emil Ruusuvuori
Logo Ugo Humbert Ugo Humbert
VS
13:30 24 Mai 2022
ATP Roland Garros

Analiză și informații pentru Emil Ruusuvuori v Ugo Humbert

Meci tare în primul tur al competiției masculine de la Roland Garros. Emil Ruusuvuori îl înfruntă pe unul dintre favoriții gazdelor, Ugo Humbert. Confruntarea dintre cei doi este programată în cursul zilei de marți, în complexul pe zgură de la Paris. În cele ce urmează puteți citi analiza partidei, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit.

Emil Ruusuvuori: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Emil Ruusuvuori este un sportiv de 23 de ani din Finlanda, clasat pe locul 61 în lume. Cea mai bună poziție a sa anterioară a fost 59 ATP. În acest an, finlandezul a jucat mult: 34 de meciuri a bifat Emil, din care a câștigat 20. Raportul său pe zgură nu este însă impresionant: 8 victorii și 6 înfrângeri. Cel mai recent turneu a fost încheiat încă din runda inaugurală: înfrângere la ATP Geneva în fața lui Benoit Paire, scor 5-7, 7-5, 4-6. În acea confruntare cu francezul, Emil a comis 7 duble greșeli. Înaintea turneului din Elveția, Ruusuvuori a participat la Roma. În runda inaugurală de calificări l-a învins greu pe ocupantul locului 471, Giovanni Fonio (6-4, 6-7, 6-3), cu 5 duble pe parcursul partidei. Apoi a pierdut cu Sebastian Baez (7-6, 4-6, 5-7). Emil a intrat pe tablou din postura de lucky loser, dar a cedat în fața lui Christian Garin (4-6, 4-6). Chiar dacă meciul a fost unul scurt, Ruusuvuori a avut vreme să comită 3 duble greșeli.

Ugo Humbert: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Ugo Humbert este un tânăr talentat din Franța, în vârstă de 23 de ani. El este clasat acum pe locul 46 ATP, dar în toamna trecută a ajuns în Top 25. Prima parte a actualei stagiuni nu a rupt gura târgului. Doar 5 victorii a strâns Humbert în 2022, dar a și jucat destul de puțin din cauza unor probleme de ordin fizic. Competiția care a precedet Roland Garrosul a fost ATP Lyon. Întrecerea disputată în condiții asemănătoare, tot pe zgură, a adus un succes în primul tur cu Gregoire Barrere (6-3, 6-4), într-un meci fără vreo dublă greșeală pentru Ugo. Apoi în runda a doua meciul cu Alex De Minaur a început perfect, dar nu s-a încheiat la fel: 6-1, 3-6, 2-6. Împotriva australianului, jucător excelent la retur, Humbert a comis doar două duble greșeli în peste două ore de joc. Chiar și în calificările de la Roma a cedat Humbert în fața lui Brandon Nakashima, 3-6, 3-6, dar a avut un număr scăzut de duble greșeli: 2.

Statistica meciurilor directe Emil Ruusuvuori v Ugo Humbert

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul mondial.

Cote pentru Emil Ruusuvuori v Ugo Humbert

Duelul se anunță unul echilibrat la nivelul cotelor, iar cel mai probabil va avea nevoie de mai mult de trei seturi pentru a decide învingătorul. Emil Ruusuvuori este unul dintre jucătorii cu un număr mare de duble greșeli meci de meci, astfel că statistica joacă un rol important în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 35,5 game-uri. În cazul în care vor fi cel puțin 36 de game-uri, veți prinde o cotă bună de 1,62.

Emil Ruusuvuori vs Ugo Humbert Pont: Primul la 4 duble greșeli - Emil Ruusuvuori

Meciul se anunță unul echilibrat, în condițiile în care niciunul dintre jucători nu traversează o perioadă bună. Tocmai de aceea am putea avea o partidă de lungă durată. Cu cât durează mai mult, cu atât mai bine pentru pontul nostru. Ruusuvuori este tipul de jucător care riscă mult pe serviciul 2 și comite duble greșeli în număr ridicat. Asta s-a văzut și în cele mai recente turnee. În ultimul duel avut la Geneva, în 3 seturi cu Paire a avut 7 duble. Humbert este grijuliu cu serviciul, de obicei nu depășește două duble per meci. În aceste condiții, recomand cu încredere pariul Primul la 4 duble greșeli Ruusuvuori. Betano oferă o cotă excelentă pentru această selecție. Succes!

Pont pariuri: Primul la 4 duble greșeli - Emil Ruusuvuori

Miza: 9/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici