1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Dominic Thiem vs Novak Djokovic, Ponturi Pariuri ATP Finals, 21.11.2020, Reușește Thiem surpriza?!

Dominic Thiem vs Novak Djokovic, Ponturi Pariuri ATP Finals, 21.11.2020, Reușește Thiem surpriza?!

Guest
Guest

2020-11-21 00:46:00

ATP - Turneul Campionilor

21 Noiembrie 2020, 16:00

Dominic Thiem

Dominic Thiem

versus
Novak Djokovic

Novak Djokovic

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dominic Thiem v Novak Djokovic

Venim cu un pont de la prima semifinală de la întrecerea de simplu de la Turneul Cammpionilor, cea dintre austriacul Dominic Thiem și sârbul Novak Djokovic, meci care este programat după ora 16 00. Mai multe informații, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Dominic Thiem: Forma echipei, știri și statistici

Dominic Thiem are șansa de a se califica pentru al doilea an la rând în finala Turneului Campionilor, după ce anul trecut a cedat în ultimul act contra grecului Stefanos Tsitsipas. Austriacul a arătat un joc bun și în acest an la Londra, un tenis parcă și mai solid, însă totul este doar o confirmare a maturității lui Thiem, care în acest moment este al treila jucător după cei doi granzi, Nadal și Djokovic. Iar în viitor, cu siguranță va fi liderul circuitului.

Dacă în urmă cu 4-5 ani Domi nu reușea să își impună jocul pe hard, zgura fiind suprafața sa favorită și locul unde a obținut cele mai bune rezultate, în ultimele 2 sezoane, Thiem a reușit să își adapteze jocul pe suprafețele rapide, iar acum e la același nivel cu Djokovic. Exemplu stă finala de la Australian Open, victoriile cu Nadal din Australia sau chiar de aici, din grupe. Serviciul său se pliază de minune în condițiile de la Londra, iar forehandul sau reverul sunt arme extrem de agresive. 

După cele 2 victorii cu Tsitsipas și Nadal, austriacul nu a mai forțat absolut deloc cu Rublev, cu toate că în setul 2 când a vrut, a reușit să facă multe puncte. E clar că Thiem a sacrificat total jocul contra rusului și va da totul pentru un succes în fața liderului mondial. Chiar dacă sârbul a arătat slăbiciuni în meciurile cu Medvedev sau pe alocuri cu Zverev, partida rămâne una grea și consider că partida va fi decisă doar de momentele de inspirație ale celor 2 jucători.

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic a reușit să se califice după succesul din ultima rundă din faza grupelor. Deși nu își dorea asta, sârbul a jucat cu calificarea pe masă, dar a obținut biletele pentru semifinale fără emoții, impunându-se în minimum de seturi în fața lui Zverev. A fost un succes meritat, chiar dacă Nole a avut nevoie de tie-break în setul secund pentru a închide partida. 

E drept, a fost un succes facilitat și de forma mai slabă pe care o traversează neamțul, Sascha fiind mult sub nivelul pe care l-ar arătat la Paris sau turneele de casă, de la Koln. Cel mai important lucru însă pentru Nole e că a trecut de grupe, după ce misiunea se complicase după meciul cu Medvedev, iar acum se poate concentra 100% asupra partidei din această după-amiază. Trebuie specificat că a mai fost un succes scurt, în prima partidă din grupe, 6-3, 6-1 cu Schwartzman, însă argentinianul a capitulat total la prima sa participare, reușind să câștige un singur set.

Eșecul din meciul cu Medvedev e o lecție la care mai are timp să mediteze sârbul până la meciul cu Thiem, pentru că versiunea sa din acea partidă a fost una mult sub așteptări, iar o eventuală repetare al acelui joc, ar însemna în mare parte eliminarea sârbului din competiție. Totuși, la acest nivel și în această fază a competiției, sârbul este net avantajat de experiența pe care o are și acest factor se poate dovedi decisiv în acest meci, ținând cont de echilibrul care se anunță.

Statistica meciurilor directe Dominic Thiem v Novak Djokovic

De 12 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Nole conduce cu 8-4! Pe hard idoor scorul este 1-1, ambele meciuri având loc la Londra! În ultima confruntare directă, care a avut loc la începutul acestui an, în finala de la Australian Open, Nole s-a impus după un meci maraton, 3-2 la seturi!

Cote pentru Dominic Thiem v Novak Djokovic

Pe lângă pontul oferit, din oferta de pariuri Betano se mai poate merge și pe victoria lui Thiem, la o cotă e 2,25.


Dominic Thiem vs Novak Djokovic Pont: Total gameuri - peste 21,5

Se anunță un meci extrem de interesant. Dar și de echilibrat. Eșecul clar din meciul cu Medvedev îl trecem la capitolul întâmplări, pentru că e greu de crezut că sârbul mai poate pierde fără să ia set și fără ca măcar să ajungă în prelungiri sau tie-brek. Va fi și un meci al detaliilor, fiecare punct contând enorm în economia meciului. Serviciile vor conta și ele, iar la acest aspect Thiem pare să fie avantajat. Nole va compensa la retur, însă rămân la părerea că gameurile se vor succede destul de rapid și sunt șanse mari să vedem cel puțin un set cu tie-break. Merg cu mare încredere pe minimum 22 de gameuri, la o cotă bună oferită de către cei de la Betano.

Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Dominic Thiem vs Novak Djokovic Pont: Novak Djokovic comite peste 1.5 duble greseli

Dominic Thiem a arătat foarte bine aici, meciul cu Nadal fiind considerat de mulți cel mai bun al anului. Apoi și-a permis să se relaxeze cu Rublev, acum fiind mat odihnit în această semifinală. Novak Djokovic a pierdut un meci clar, cu Medvedev, însă ieri cu Zverev a arătat mai bine, câștigând clar. Acum însă va avea un meci foarte complicat, oponentul său fiind în formă de top. Serviciul lui Djokovic nu a funcționat atât de bine, iar ca duble greșeli a avut aici 2 cu Schwartzman, 5 cu Medvedev și 3 cu Zverev. Așadar de fiecare dată peste linia setată aici. Consider astfel că Djokovic va comite pentru 1.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici