1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Dominic Thiem - Hubert Hurkacz

Dominic Thiem - Hubert Hurkacz. Ponturi pariuri tenis ATP Metz. 22.09.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-09-22 09:14:00

ATP - Metz

22 Septembrie 2022, 16:30

Dominic Thiem

Dominic Thiem

versus
Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Dominic Thiem v Hubert Hurkacz

În turul al doilea al turneului ATP de la Metz, Dominic Thiem îl înfruntă pe Hubert Hurkacz, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Dominic Thiem ocupă locul 182 în clasamentul ATP, în tiimp ce Hurkacz se află pe poziția zece.

Dominic Thiem: Forma echipei, știri și statistici

Dominic Thiem a ajuns pe locul 182 în clasamentul ATP din cauza accidentărilor. Jucătorul austriac a avut șapte înfrângeri consecutive în primele șapte meciuri idn 2022. Abia pe cinci iulie a reușit să obțină prima victorie, într-un turneu challenger în Polonia. Apoi, a pierdut în sferuri la Bastad cu Baez, în semifinale la Gstaad cu Berettini și în sferturi la Kitzbuhel. În SUA, a pierdut în primul tur la US Open cu Careno Busta, dar jocul său a fost bun. Revenit în Europa, a participat pentru prima oară din 2020 la un turneu pe hard indoor, la Rennes, unde a ajuns în finală. A fost învins clar de Ugo Humbert, cu doar trei game-uri luate acestuia. Thiem este fost finalist la Metz, unde revine după șase ani.

În primul tur, l-a învins în două seturi pe Richard Gasquet, deși a fost condus cu break în fiecare set. A serit șase ași, nu a comis vreo dublă și a salvat o minge de break din trei.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hubert Hurkacz: Forma echipei, știri și statistici

Hubert Hurkacz este deținătorul trofeului la Metz. Anul trecut, reușea să treacă de jucători ca Andy Murray sau Careno Busta pentru a ridica trofeul, după ce la precedenta apariție pierduse în primul tur. Hurkacz are drept performanțe în 2022 un titlu la Halle și o finală la Montreal, dar nu a atins sferturile de finală la niciun turneu de Grand Slam. Mai mult, deși este un jucător de top zece, nu a câștigat mai mult de un meci la nouă turnee la care a participat în acest sezon. Hurkacz a pierdut în turul al doilea la US Open cu Careno Busta și nu a mai participat la vreun turneu de atunci.

Statistica meciurilor directe Dominic Thiem v Hubert Hurkacz

Este 2-0 pentru Hurkacz, care l-a învins pe Thiem pe hard, în 2019 și 2020.

Cote pentru Dominic Thiem v Hubert Hurkacz

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,57 pentru un meci cu cel puțin 22 de game-uri și o cotă de 1,75 pentru o victorie a lui Hurkacz la cel puțin trei game-uri diferență.

Pariază la Netbet pe meciul dintre D. Thiem vs H. Hurkacz cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Dominic Thiem vs Hubert Hurkacz Pont: Hubert Hurkacz câștigă

Dominic Thiem vine după o finală jucată săptămâna trecută la Rennes, iar în primul tur a fost condus cu break de Gasquet în fiecare set. Hurkacz l-a înivns pe Thiem când austriacul era într-o formă foarte bună și are puncte importante de apărat la Metz. Cred că Hurkacz este bine motivat, a jucat excelent anul trecut aici și l-a învins pe Thiem de fiecare dată. De aceea, merg pe un succes al lui Hurkacz, la o cotă decentă oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici