1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont Dominic Thiem - Borna Coric, Austriacul vine după un final de sezon fantastic

Pont Dominic Thiem - Borna Coric, Austriacul vine după un final de sezon fantastic

Guest
Guest

2020-01-03 21:38:00

ATP CUP

04 Ianuarie 2020, 10:00

Dominic Thiem

Dominic Thiem

versus
Borna Coric

Borna Coric

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dominic Thiem v Borna Coric

Un alt pont din tenis vine de la partoida dintre austriacul Dominic Thiem și croatul Borna Coric, partidă programată pe Ken Rosewall Arena și care va începe după ora 10 00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pronosticul găsit la această confruntare, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Dominic Thiem: Forma echipei, știri și statistici

Dominic Thiem a avut un final de sezon extraordinar. Austriacul a reușit să ajungă în finala Turneului Campionilor, pe care însă a pierdut-o la mare luptă în fața lui Tsitsipas. Iar până în finală, Domi a făcut victime cu nume, printre ele numărându-se Federer și Djokovic, doi dintre cei mai mari tenismeni ai acestui sport. Iar pe lângă rezultatul de la Londra, Thiem s-a mai impus pe final de sezon la Viena, chiar în fața propriilor fani, într-un turneu important al circuitului.

Noul sezon îl găsește pe austriac pe locul 4 în ierarhia mondială, de altfel cea mai bună clasare a sa, pe care a mai obținut-o și în trecut. Însă întâi de toate, Thiem trebuie să arate constanță și să ajungă în fazele superioare ale tuturor turneelor importante din circuit. Unul din ele este și această competiție inaugurală, care pare să-i motiveze pe jucători până acum. Thim nu are alți colegi de același calibru la prima reprezentativă, dar va face tot ce ține de el pentru a duce Austria în fazele eliminatorii.

Thiem nu va avea parte de un adversar deloc ușor în primul meci oficial al anului. Austriacul va da piept cu Borna Coric, un jucător ieșit din formă în finalul sezonului trecut, dar care rămâne un tenismen foarte valoros. Totuși, daca Thiem va evolua ca în ultimele meciuri din 2019, îl văd mare favorit în fața croatului.

 

Borna Coric: Forma echipei, știri și statistici

Borna Coric a avut un final de sezon de coșmar. Croatul a fost de nerecunoscut, înregistrând eșecuri pe bandă rulantă. Atât în fața tenismenilor de top, dar mai ales în fața unor adversari mult mai slab cotați. Cu toate astea, croatul nu a coborât mult în ierarhia ATP, fiind momentan pe poziția 28. Sigur, nu e un loc foarte bun, mai ales că Borna a fost aproape și de top 10 nu cu mult timp în urmă.

Croatul rămâne un jucător cu reale calități, extrem de talentat, dar care în ultimul sezon a fost parcă mai inconstant și a alternat multe meciuri bune cu cele mai puțin reușite. Ori la acest nivel, când vrei să fii în top și să te lupți cu cei mai buni adversari din circuit, nu îți permiți să fii așa mult inconstant. Noul sezon debutează pentru Coric cu turneul din Australia, acolo unde alături de Marin Cilic și ceilalți colegi din echipa Croației speră să ducă prima reprezentativă în sferturile competiției. 

Debutul în noul sezon competițional nu va fi deloc ușor. Coric va da peste un Thiem care a fost într-om formă extraordinară în finalul sezonului trecut, iar dacă austriacul va juca la același nivel etalat în toamna trecută, nu văd cum Borna ar putea ieși câștigător. Sigur, Coric are șansa sa și ținând cont de calitățile pe care le posedă, poate produce surpriza. Pe hârtie, că în alt context, cu cei doi jucători în formă și ambii la un nivel foarte înalt, meciul ar fi deschis oricărui rezult.

Statistica meciurilor directe Dominic Thiem v Borna Coric

De 4 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Thiem conduce cu 3-1. Ultima confruntare directă a avut loc pe în 2018, la mastersul de la Paris, iar Thiem s-a impus în 3 seturi în fața croatului. 

Cote pentru Dominic Thiem v Borna Coric

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe un H mai mare, 2,5, la o cotă de 1,67 sau victorie în minimum de seturi a austriacului, la o cotă de 2.07.

Dominic Thiem vs Borna Coric Pont: Victorie Dominic Thiem la H de 1,5 gameuri

Se anunță un meci foarte interesant. Chiar dacă Borna Coric a avut un final de sezon groaznic, croatul vrea să înceapă noul sezon mult mai bine. Doar că Domi a fost realmente demențial în toamnă, când i-a învins pe Djokovic și Federer și a fost foarte aproape să se impună la Londra. Jocul austriacului e extrem de solid, iar Domi excelează la toate capitolele. Cred că Thiem își va continua și în această lună forma foarte bună și tocmai de aia voi merge în această partidă pe mâna sa. Cota nu este una prea mare, dar raportându-ne la șansele de reușită, cred că putem face un profit frumos și fără prea mari bătăi de cap.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici