1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Dominic Stricker vs Thiago Agustin Tirante

Dominic Stricker vs Thiago Agustin Tirante, Ponturi Pariuri ATP Roland Garros (Q), 25.05.2023

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2023-05-25 00:22:00

ATP Roland Garros

25 Mai 2023, 12:00

Dominic Stricker

Dominic Stricker

versus
Thiago Augustin Tirante

Thiago Augustin Tirante

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dominic Stricker v Thiago Augustin Tirante

Roland Garros este cel de-al doilea turneu de Grand Slam al sezonului și, evident, cel mai important turneu pe zgură disputat într-un an calendaristic. Ne aflăm în ultima rundă de calificări, iar în continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului ce-i va avea ca protagoniști pe elvețianul Dominic Stricker și pe argentinianul Agustin Tirante. Această partidă este programată de la ora 12:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Dominic Stricker: Forma echipei, știri și statistici

Dominic Stricker este al 116-lea jucător al lumii și capul de serie nr.9 în calificările pentru cel de-al doilea turneu de Grand Slam al sezonului. Elvețianul are, la fel ca și adversarul său din această după-amiază, în premieră ocazia de a accede pe tabloul principal de la French Open. Totodată, asemenea lui Tirante, Stricker și-ar asigura prima prezență pe tabloul principal al unei competiții majore, o statistică ușor surprinzătoare având în vedere că numele elvețianului este unul cu care ne-am mai întâlnit în ultimele sezoane, el obținând inclusiv victorii pe tablourile principale ale turneelor din circuit, lucru cu care Tirante nu se poate lăuda în acest moment.

2022 a fost cel mai bun sezon din cariera lui Dominic, unul pe parcursul căruia a câștigat două turnee Challenger, la Cleveland, în Statele Unite, în condiții rapide de joc, respectiv pe zgura din Elveția de la Zug. Stricker a bifat și două prezențe în optimile de finală ale turneelor ATP, la Stuttgart, respectiv Antwerp, rezultate care l-au dus în premieră la turneul Next Gen de la Milano, unul destinat celor mai buni tineri 8 jucători dintr-un sezon, acolo unde a trecut de grupe prin victorii pe linie, oprindu-se în semifinală în fața lui Jiri Lehecka.

În 2023, Stricker a câștigat deja două titluri la nivel de Challenger, indoor, în Italia, la Rovereto, respectiv pe zgura de la Praga din urmă cu ceva mai bine de două săptămâni. Elvețianul nu este străin de gustul succesului pe zgura pariziană, el fiind campion aici în competiția dedicată juniorilor, în 2020, atunci când îl învingea în finală pe compatriotul și bunul său prieten, Leandro Riedi.

În primele două runde de calificări, Dominic a înregistrat victorii în minimum de seturi cu olandezul Jelle Sels (7-6(5) 6-3) și cu cehul Dalibor Svrcina (6-4 6-1).

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Thiago Augustin Tirante: Forma echipei, știri și statistici

Thiago Agustin Tirante este un tenismen argentinian în vârstă de 22 de ani, ocupantul poziției a 153-a în clasamentul mondial. Sud-americanul traversează un moment bun, el fiind în acest moment la doar trei poziții distanță față de Career Best-ul său în ceea ce privește cea mai înaltă treaptă a carierei în ierarhia ATP. Tirante este prezent pentru a doua oară în carieră în calificările de la French Open și doar pentru a șasea oară în calificările unui turneu major, însă de această dată se regăsește în premieră în ultima rundă, având ocazia să acceadă pentru prima dată pe tabloul principal al unei competiții de Grand Slam.

Primele luni ale sezonului s-au dovedit destul de modeste pentru jucătorul originar din La Plata, însă ulterior și-a revenit, regăsindu-și treptat cadența, trecându-și în palmares un titlu pe hardul din Mexic, de la Morelos, dar și o altă finală, pe zgură, la Mexico City, pierdută în trei seturi în fața germanului Dominik Koepfer.

Tirante a ratat două săptămâni din competițiile pregătitoare dinaintea Roland Garrosului, debutând pe zgura din Europa abia în urmă cu două săptămâni, în Italia, la Francavilla, acolo unde avea să fie învins de compatriotul nostru, Nicholas David Ionel, în trei seturi. Săptămâna trecută, la Tunis, Tirante îl învingea pe niponul Shintaro Mochizuki în minimum de seturi, dar suferea un eșec în fața favoritului local, Aziz Dougaz, scor 4-6 3-6.

Aici, argentinianul se regăsește într-o postură neobișnuită, așa cum spuneam și mai devreme, el nemaiatingând această ultimă fază a calificărilor la un turneu major. În cele două partide anterioare, Tirante a dispus de australianul Rinky Hijikata în minimum de seturi, scor 6-3 6-2, respectiv de talentatul belgian Gauthier Onclin, scor 6-1 3-6 6-4.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Dominic Stricker v Thiago Augustin Tirante

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Dominic Stricker v Thiago Augustin Tirante

Pentru o victorie în minimum de seturi a lui Dominic Stricker, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 2.18.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Dominic Stricker vs Thiago Augustin Tirante Pont: Dominic Stricker câștigă meciul

Această primă partidă a zilei pe terenul nr.6 din complexul de la Roland Garros va reprezenta o oportunitate unică pentru ambii sportivi, atât Stricker cât și Tirante aflându-se în fața primei participări pe tabloul principal, nu doar de la French Open, ci în general într-un turneu de Grand Slam. Deși Tirante, câștigător în Challengerul de la Morelos din urmă cu o lună și jumătate, traversează un moment bun, fiind aproape de cea mai bună clasare în carieră în ierarhia mondială, pornește aici cu șansa a doua, având mult mai puțină experiență la cel mai înalt nivel. Stricker este jucător mai talentat, care promite mai multe și care nu cred că va resimți presiunea, el luând deja pulsul unor turnee din circuit, lucru cu care adversarul său nu se poate lăuda. Elvețianul pare că se simte ceva mai confortabil în condiții rapide de joc, însă a demonstrat în ultimele două sezoane că este capabil să se adapteze la orice suprafață, în circuitul Challenger obținând două trofee pe zgură, cel mai recent chiar în urmă cu două săptămâni și jumătate, la Praga. Până acum a arătat un tenis foarte solid, în special pe propriul serviciu, învingându-i fără mari probleme pe Jelle Sels și Dalibor Svrcina, iar pe zgura pariziană a cunoscut gustul succesului încă de la o vârstă fragedă, în urmă cu trei ani Stricker devenind campion în proba de juniori după o finală dominată clar în fața compatriotului și bunului său prieten, Leandro Riedi. Pronosticul meu merge pe victoria lui Dominic Stricker, pentru o cotă de 1.44. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Betano.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici