1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Diego Schwartzman vs Yibing Wu

Diego Schwartzman vs Yibing Wu, Ponturi Pariuri ATP Miami, 24.03.2023

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2023-03-24 02:39:00

ATP Miami

24 Martie 2023, 18:30

Diego Schwartzman

Diego Schwartzman

versus
Yibing Wu

Yibing Wu

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Diego Schwartzman v Yibing Wu

Competiția de la Miami este cea de-a doua din seria Masters 1000 a sezonului după cea recent încheiată de la Indian Wells, acolo unde Carlos Alcaraz a fost încoronat campion, redevenind lider mondial, detronându-l pe Novak Djokovic. Marii absenți din Florida sunt, și de această dată, Novak Djokovic și Rafael Nadal, în lipsa lor, principalii patru pretendenți la trofeu fiind: Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud și Daniil Medvedev.

Ne aflăm în turul al doilea, iar în continuare vom prefața duelul ce-i va pune față în față pe argentinianul Diego Schwartzman și pe chinezul Yibing Wu. Această partidă este programată în jurul orei 18:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Diego Schwartzman este un tenismen argentinian în vârstă de 30 de ani, ocupantul poziției a 38-a în clasamentul mondial. Argentinianul a fost o bună bucată de vreme un jucător de top în circuit și una dintre prezențele constante în fazele avansate ale turneelor importante din circuit, în special pe zgură, dar nu numai, el reușind rezultate bune pe majoritatea suprafețelor de-a lungul carierei, lucru evident, contrariul nepermițându-i micuțului Diego să ajungă până pe poziția a opta în clasmanetul mondial.

Schwartzman este un jucător care nu impresionează din punct de vedere al stilului de joc afișat, el nu este un tenismen care să abunde de lovituri câștigătoare, însă este un sportiv extrem de tenace, cu o defensivă și o deplasare în teren extraordinară, atribute care s-au dovedit suficiente pentru el pentru a se menține o lungă perioadă de timp între primii 15-20 de jucători ai lumii. Din păcate pentru el, în acest moment traversează o perioadă nefastă, cumva poate și acest stil de joc extrem de solicitant pentru fizic spunându-și cuvântul o dată cu vârsta în ceea ce-l privește. Diego a prins in-extremis un loc între capii de serie ai turneului de la Miami, el beneficiind de un prim tur liber grație statutului de favorit nr.31, sud-americanul fiind unul dintre principalii beneficiari ai absențelor lui Novak Djokovic sau Rafael Nadal (și nu numai) de pe tabloul principal din Florida.

Începutul sezonului a fost unul cum nu se poate mai rău pentru Schwartzman, cu doar două victorii din zece partide oficiale în circuit, singurele succese venind împotriva unor adversari modești, cu Oleksii Krutykh în prima rundă de la Openul Australian, respectiv cu Federico Coria în runda inaugurală de la Indian Wells din urmă cu două săptămâni.

Aici, la Miami, Diego își va face prezența pentru a opta oară în carieră pe tabloul principal, cel mai bun rezultat fiind cel din 2021, atunci când se oprea în faza optimilor de finală.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Yibing Wu: Forma echipei, știri și statistici

Yibing Wu este un tenismen chinez în vârstă de 23 de ani, ocupantul poziției a 64-a în clasamentul mondial. Tenisul din China începe să se dezvolte din ce în ce mai mult și, dacă pe partea feminină am avut mai multe nume importante în circuit în ultimii ani, Na Li fiind cea mai de succes și cea mai populară jucătoare din această parte a lumii, circuitul masculin nu s-a bucurat nici pe departe de la fel de mult succes, însă există câteva nume cu potențial ridicat pentru viitor, Yibing Wu, dar și Juncheng Shang, unul dintre cei mai promițători juniori ai lumii, fiind două dintre speranțele tenisului din Asia.

Wu are o poveste interesantă, el fiind considerat un jucător extrem de talentat, cu un hype în creat în jurul său similar cu cel din jurul lui Shang, însă care s-a confruntat cu mai multe probleme de ordin fizic încă din prima parte a carierei. Cu toate că a primit multă încredere din partea organizatorilor turneelor din Asia încă de la o vârstă fragedă. având succese în special în circuitul Challenger, Wu a absentat o foarte lungă perioadă de timp din circuitul profesionist, revenind abia în 2022, după o pauză de aproape trei ani. Wu a mai evoluat între timp, însă în competiții naționale, cu toate astea nu a întâmpinat mari dificultăți în a reveni rapid la cel mai înalt nivel.

În vara lui 2022, jucătorul chinez avea să-și treacă în palmares trei titluri Challenger, toate în Statele Unite, într-un interval de doar o lună, la Orlando, Rome, respectiv Indianapolis, confirmând ulterior și în Grand Slamul de la Flushing Meadows, acolo unde a acces în turul al treilea din postura de jucător venit din calificări.

Wu își continuă parcursul bun și în 2023, în acest an atingând borne importante pe plan personal, câștigând primul titlu din carieră în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, la Dallas, succes care l-a adus pentru prima dată în carieră între primii 60 de jucători ai lumii. Debutant pe tabloul principal de la Miami, Wu l-a învins în runda inaugurală pe britanicul Kyle Edmund, scor 7-5 7-5.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Diego Schwartzman v Yibing Wu

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Diego Schwartzman v Yibing Wu

Există potențial pentru un meci lung, între doi jucători nu extrem de diferiți ca și stil de joc. Mă aștept la o partidă destul de lungă și intens disputată, iar pentru over 21.5 game-uri în meci, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.83.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Diego Schwartzman vs Yibing Wu Pont: Peste 5.5 breakuri în meci

Diego Schwartzman și Yibing Wu nu sunt doi jucători atât de diferiți în ceea ce privește stilul de joc. Ambii sportivi sunt jucători pentru care serviciul nu joacă un rol important, cu calități similare, tenismeni tenace, foarte buni în ceea ce privește deplasarea în teren și care se simt în zona de confort mai degrabă atunci când adversarii le oferă ritm, reușind să contracareze bine, fiind doi așa-numiți "counterpuncheri", care practică acest stil de joc cu o foarte bună eficiență la cel mai înalt nivel. Cumva cei doi se regăsesc la poli opuși în aceste momente, asiaticul aflându-se într-unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale, evoluția sa în ultima jumătate de an fiind una evidentă, în 2023, la Dallas, cucerind și primul titlu ATP al carierei. De cealaltă parte, Diego are experiența net superioară de partea sa, însă forma de moment nu-l recomandă absolute deloc, argentinianul având un început de an foarte modest, cu doar două victorii obținute în zece partide oficiale. Pe lângă experiență, argentinianul va beneficia de sprijinul venit din partea publicului aici, sud-americanii în general simțindu-se aproape ca la ei acasă în turneul din Florida. Cred că vom avea parte de un duel în care serviciul va fi pe plan secund și în care returul va fi partea dominantă. Mă aștept la un meci intens, cu multe schimburi lungi de mingi și în care oportunitățile de break vor apărea cu prisosință în ambele tabere, un scenariu care tinde să se respecte aproape fără excepție în partidele în care Schwartzman este protagonist. Pronosticul meu merge pe over 5.5 breakuri în meci, pentru o cotă de 1.70. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Betano.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici