Share

Pont Diego Schwartzman - Lloyd George Harris, Sud-africanul vine după un turneu bun

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

19 Ian 2020 19:20 722 0
Logo Diego Schwartzman
Logo Lloyd Harris
Diego Schwartzman
Lloyd Harris
VS
01:30 21 Ianuarie 2020
Tenis ATP - Australian Open

Analiză și informații pentru Diego Schwartzman v Lloyd Harris

Un al treilea pont din prima zi a întrecerii de la Melbourne vine de la partida dintre argentinianul Diego Schwartzman și sud-africanul Lloyd George Harris, meci programat ultimul al zilei pe terenul 7 și care va începe în jurul orei 7 dimineața în România. Mai multe detalii, dar și pontul găsit, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Diego Schwartzman s-a mișcat bine în acest început de an. Chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor, cred că argentinianul poate face un parcurs bun la Melbourne. Micuțul sud-american a progresat mult în ultimii 3 ani, reușind să ajungă aproape de top 10. Pe locul 14 în acest moment, cred că Diego poate intra chiar și în primii 10, daca va face un turneu bun în Australia.

Cum ziceam, rezultatele nu au fost cele mai bune în acest început de an, dar adversarii întâlniți de argentinian au fost printre cei mai buni, printre ei număruându-se Thiem, Coric sau Medvedev. Schwartzman a reușit să își pună în aplicare jocul său variat, cu multe lovituri tăioase și eficiente. Sigur, contra unui Medvedev aflat în mare formă e greu să ieși învingător, dar cine a văzut acea partidă a putut observa jocul foarte bun etalat de sud-american. 

Aici la Melbourne, Diego va debuta în compania unui jucător surpriză în acest debut de sezon, Lloyd George Harris. Argentinianul pleacă cu prima șansă și chiar dacă sud-africanul a fost în formă în această săptămână, cred că Schwartzman se poate impune fără prea mari probleme. Numărul 14 mondial are mult mai multe arme decât adversarul său și trebuie să își respecte statutul de favorit.

Lloyd Harris: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Lloyd George Harris a avut o săptămână foarte bună la Adelaide, reușind să se califice în ultimul act, pe care însă l-a pierdut categoric în fața lui Rublev. Sud-africanul a etalat cel mai bun tenis al său din ultimele luni și dacă va menține ritmul, poate urca mult în ierarhia mondială. Pe poziția 91 momentan, Harris are un joc în acest moment mult mai bun decât locul ocupat în clasament.

Sud-africanul a evoluat și pentru reprezentativa țării sale în ATP Cup, alături de Kevin Anderson și nici acolo rezultatele nu au fost rele. Iar provocarea cea mare vine acum, odată cu debutul la ediția din acest an de la Australian Open. E adevărat, adversarul întâlnit în prima rundă e unul dificil, puțin asemănător lui Rublev, în fața care a capitulat total. 

Însă doar în astfel de partide Harris poate crește și să își testeze cu adevărat calitățile. Sud-africanul e deja acomodat cu condițiile de joc din Australia, astfel că nu ar trebui să întâmpine probleme de acest gen. Serviciul e principala armă a jucătorului de 1,96 înălțime, care însă lovește bine mingea și cu forehandul sau reverul. E clar că George a învățat ceva de la compatriotul său mult mai bine cotat, Kevin Anderson și nu e exclus ca în viitor să-i calce pe urme celuilalt uriaș din Africa de Sud.

Meciul contra lui Schwartzman se anunță foarte dificil, în condițiile în care argentinianul joacă foarte bine și e unul din cei mai buni jucători din circuit. Harris își va juca șansa până la capăt și nu are ce pierde în această confruntare.

Statistica meciurilor directe Diego Schwartzman v Lloyd Harris

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru Diego Schwartzman v Lloyd Harris

Pe lângă pontul oferit, se poate încerca și o victorie în minimum de seturi pentru argentinian, la o cotă 2.20 sau un succes la un H de 4,5 gameuri, la o cotă de 1,50.

Diego Schwartzman vs Lloyd Harris Pont: Victorie Schwartzman la H de 1,5 seturi

Se anunță un meci interesant, între doi jucători din generații diferite. Schwartzman e unul din jucătorii de top ai circuitului și unul din capii de serie ai competiției. Harris vine cu un moral foarte bun la Melbourne, după finala de la Adelaide, însă nu știu în ce măsura va mai putea menține ritmul etalat în această săptămână. Diego e jucătorul mai complet și cred că armele pe care argentinianul le deține sunt superioare sud-africanului. Merg pe mâna lui Schwartzman și consider că nu va pierde mai mult de un set în această partidă. Cota este una ok!

Pont pariuri: Victorie Schwartzman la H de 1,5 seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

46

Castigate:

22

Pierdute:

24

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici