1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Diego Schwartzman vs Juan Manuel Cerundolo

Diego Schwartzman vs Juan Manuel Cerundolo - Ponturi Pariuri ATP Cordoba, 09.02.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-02-07 16:44:00

ATP Cordoba

09 Februarie 2023, 22:00

Diego Schwartzman

Diego Schwartzman

versus
Juan Manuel Cerundolo

Juan Manuel Cerundolo

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Diego Schwartzman v Juan Manuel Cerundolo

Turneul Cordoba Open are loc în Argentina, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Diego Schwartzman și Juan Manuel Cerundolo, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cordoba este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fondată în 1573. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 642.735 dolari. 
Gazda este complexul Estadio Mario Alberto Kempes, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Baez, Martinez, Coria sau Miralles. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Diego Schwartzman este un argentinian de 30 de ani, clasat pe locul 28 ATP. 
Iar Schwartzman traversează o perioadă mai puțin fastă a carierei sale, deși clasamentul este încă unl bun. Totuși, dacă Diego va continua în acest ritm, în special în turnee pe zgură, va scădea foarte mult și în ierarhii. 
Schwartzman este un zgurist tipic, unul dintre cei mai buni jucători din lume pe această suprafață. Este scund, însă este foarte rapid, abil de pe baseline, putând să stea bine în schimburile prelungite. 
A avut niște sezoane foarte bune, ajungând chiar pe locul 8 ATP, însă de atunci a urmat o scădere vizibilă. 
Sezonul trecut a fost bun în prima sa parte, cu multe faze finale în turneele disputate pe zgură, în special în America de Sud. 
Însă, pe final de an au început să apară înfrângerile în primele tururi. Schwartzman a încheiat stagiunea cu 5 eșecuri consecutive, fiind învins de Rinderknech, Goffin sau Rublev. 
Nici în noul an nu a început prea încurajator, el având și niște probleme fizice. 
La Auckland s-a retras în timpul meciului cu Brooksby, apoi la Australian Open a câștigat cu mare noroc primul meci, împotriva lui Krutykh, pentru a fi învins 1-6 4-6 4-6 de către Wolf. 
Serviciul nu i-a funcționat deloc, lucru oarecum normal, însă el nici pe retur nu a putut să pună presiune. 
Acum, pe teren propriu, este de așteptat să arate mai bine, mai ales că are foarte multe puncte de aparat în această perioadă. 
În 2022 are semifinale la Cordoba, finală la Buenos Aires, finală la Rio de Janeiro, sferturi de finală la Monte Carlo, semifinale la Barcelona și sferturi de finală la Bastad. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Juan Manuel Cerundolo: Forma echipei, știri și statistici

Juan Manuel Cerundolo este un argentinian de 21 de ani, clasat pe locul 114 ATP. 
Iar Cerundolo poate să fie un jucător intersant pentru viitor, ținând cont că el deja a intrat în prima sută mondială, în trecut ajungând până pe locul 79 ATP. Este talentat, însă momentan îi lipsește capacitatea de a se lupta de la egal cu egal cu jucătorii de top, mai ales pe hard. 
Pe zgură se descurcă bine, fiind suprafața sa preferată, iar aici în turneele disputate pe teren propriu excelează. 
Sezonul trecut a fost mediu, cu multe rezultate bune venite în turnee mai mici, challenger. De exemplu, are titlu la challengerul din Buenos Aires sau titlu la challengerul din Coquimbo, ambele disputate evident pe zgură. 
În noul sezon iarăși s-a făcut remarcat în astfel de competiții, începând cu două trofee consecutive, la challengerul din Tigre 1 și challengerul din Tigre 2. Astfel, forma sa pe zgură poate să fie considerată una ridicată. 
Aici în primul tur a avut emoții cu Andujar, însă a avut noroc cu faptul că acesta s-a accidentat și a fost nevoit să se retragă. Până în acel punct, meciul era foarte haotic, ambii jucând mai bine pe retur decât pe propriul serviciu. 
În 2022 are sferturi de finală la challengerul din Vicenza, sferturi de finală la challengerul din Forli, semifinale la challengerul din Tampere, sferturi de finală la challengerul din Villa Maria, titlu la challengerul din Buenos Aires, sferturi de finală la challengerul din Rio de Janeiro și titlu la challengerul din Coquimbo. 
Iar în 2023 are titlu la challengerul din Tigre 1, titlu la challengerul din Tigre 2 și sferturi de finală la challengerul din Concepcion. 
Aici:

- 6-4 1-0 cu Andujar (locul 153 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 56% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Diego Schwartzman v Juan Manuel Cerundolo

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Diego Schwartzman v Juan Manuel Cerundolo

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Schwartzman, la o cotă de 1.72.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Diego Schwartzman vs Juan Manuel Cerundolo Pont: Peste 5.5 breakuri in meci

Diego Schwartzman este unul dintre cei mai buni zguriști din lume, iar pe teren propriu ar trebui să se simtă bine și să ajungă în fazele finale. Totuși, forma sa este scăzută, în ultima vreme jucând modest. Serviciu nu i-a funcționat deloc, cedând 4 breakuri cu Maxime Cressy, 2 într-un set cu Brooksby sau 4 cu Wolf. Juan Manuel Cerundolo este în formă de top, el decizând să nu se deplaseze în Australia, ci să joace turnee challenger în America de Sud. Decizia pare bună, deoarece deja are două titluri în acest sezon și un ritm foarte solid. Astfel, astăzi poate lua măcar un set. Juan are un serviciu destul de slab, iar acest lucru s-a văzut în meciul cu Andujar din primul tur. Deși acolo s-a jucat doar un set, meciul a avut 5 breakuri. Consider astfel că vom vedea peste 5.5 breakuri în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici