1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Diego Schwartzman vs Casper Ruud

Diego Schwartzman vs Casper Ruud - Ponturi Pariuri ATP Indian Wells, 13.10.2021. Norvegianul țintește cea de-a zecea victorie consecutivă din această toamnă

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-10-13 06:19:00

ATP Indian Wells

13 Octombrie 2021, 21:00

Diego Schwartzman

Diego Schwartzman

versus
Casper Ruud

Casper Ruud

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Diego Schwartzman v Casper Ruud

Miercuri, 13 octombrie 2021, începând cu orele 21.00, este programat duelul din optimile de finală de la ATP Masters 1000 Indian Wells, între Diego Sebastian Schwartzman (15 ATP) din Argentina și Casper Ruud (10 ATP) din Norvegia. Pronosticul ales este unul statistic, preluat din oferta casei de pariuri Betano și vizează totalul așilor reușiți de către tenismenul mai bine clasat.

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Diego (29 ani) este unul dintre cei mai scunzi tenismeni din vârful ierarhie ATP, reușind la 1,70 metri înălțime să facă față jocului în forță practicat de majoritatea oponenților săi din noua generație, și nu numai. Argentinianul compensează printr-o mobilitate de excepție și lovituri echilibrate, de pe ambele părți ale terenului. O altă calitate de bază în jocul lui Schwartzman este spiritul de luptă, tenacitatea cu care abordează fiecare meci în parte.

Și el este un zgurist de mare clasă, cu peste 400 de victorii obținute pe terenurile lente roșiatice. În ultimii ani a fost nevoit să joace din ce în ce mai mult și pe hard, având un clasament foarte bun și fiind mai mereu desemnat cap de serie la turneele importante desfășurate în condiții rapide și foarte rapide. În 2019, Diego a cucerit un titlu pe hard outdoor, la Los Cabos, în Mexic.

Schwartzman are o viteză bună de reacție, este intuitiv și contra-atacă periculos, atunci când are oportunitatea, utilizând forța cu care este atacat de adversarii săi mai puternici. 

Acest parcurs de la Indian Wells 2021 este cel mai solid al său din istoria participărilor sale la Palm Springs, fiind pentru prima oară când trece de turul al treilea. Este drept că a beneficiat și de un culoar favorabil, cu un prim tur liber, apoi victorie în set decisiv cu big-serverul american Maxime Cressy (venit din calificări) și un alt succes în 3 seturi, contra britanicului Daniel Evans, pe care l-a întors în mod spectaculos după ce pierduse primul set (scor 5-7 6-4 6-0).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Casper (22 ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din circuitul profesionist ATP, venind după 9 victorii consecutive, în toate competițiile. Astfel, el a câștigat în Cupa Davis 2 meciuri, apoi unul demonstrativ la Laver Cup, contra lui Reilly Opelka, 4 la San Diego (unde a cucerit titlul) și încă 2 pe tabloul principal de la Indian Wells.

Deși la origini este un zgurist desăvârșit, sportivul din Norvegia a reușit să progreseze extraordinar și pe suprafețele rapide, grație talentului său considerabil. În 2021, el este cel mai titrat jucător, cu 5 trofee cucerite, mai multe decât Novak Djokovic sau Daniil Medvedev (ambii cu câte 4 triumfuri). 

Pe hard outdoor, atleticul tenismen de 1,83 metri înălțime a ajuns în acest an la 16 victorii din 21 apariții, iar per total are 49 succese și doar 12 înfrângeri. A pierdut pe ciment doar cu rusul Rublev, neamțul Zverev, grecul Tsitsipas (toți mai bine clasați) din postura de outsider și doar de 2 ori ca favorit, contra lui Vesely la Melbourne și împotriva lui Van de Zandschulp la US Open. 

Aici la Indian Wells, Casper a reușit în premieră să se califice pe tabloul principal și a fost desemnat chiar cap de serie numărul 6. În 2018 și 2019 el era eliminat încă din calificări, de către 2 jucători destul de modești, precum Ricardas Berankis și Tatsuma Ito. Acum a beneficiat de un prim tur liber, apoi i-a eliminat pe Carballes Baena, scor 6-1 6-2 și pe sud-africanul Harris, scor 6-7 6-4 6-4.

Statistica meciurilor directe Diego Schwartzman v Casper Ruud

Sud-americanul conduce cu scorul de 4-2 la confruntările directe, însă Casper Ruud s-a impus în ultimele 2 dueluri. Ambele au avut loc în acest sezon, în turnee de categorie ATP Masters 1000, la Monte Carlo și Cincinnati, iar nordicul câștiga de fiecare dată cu scorul de 2-0 la seturi.

Cote pentru Diego Schwartzman v Casper Ruud

În aceeași idee, puteți încerca și un pont pe sub 5,5 ași în meci, la o cotă de 1,87 oferită în acest moment de către cei de la Betano pariuri sportive.

Diego Schwartzman vs Casper Ruud Pont: Sub 4,5 ași - Ruud

Mizez pe un meci în care favoritul din Norvegia nu va atinge borna celor 5 ași. El este un jucător nu foarte înalt, la 1,83 metri înălțime, cu un serviciu de calitate datorită efectului pe care îl imprimă. Însă Casper nu caută neapărat tușele careului de serviciu advers și nu încearcă prea des să lovească tare înspre T, acolo unde se adună în general așii, pe traiectoria cea mai scurtă. Ruud este conștient de faptul că are lovituri excelente din câmp și preferă să țintească spre corpul adversarilor sau spre exterior, pentru a obține retururi scurte și a ataca decisiv din interiorul terenului. Schwartzman este destul de agil, chiar dacă nu îl ajută alonja, este destul de rar surprins. În 6 meciuri directe anterioare, argentinianul a primit de 3 ori peste 4,5 ași de la Ruud (de 2 ori în dueluri lungi, de 3 seturi). Recent, nordicul a înregistrat 2 ași cu Harris, 5 cu Baena, 1 cu Norrie, 3 cu Dimitrov, 3 cu Sonego, 3 cu Murray și 4 cu Opelka. Am ales acest pont statistic din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Diego Schwartzman vs Casper Ruud Pont: Diego Schwartzman minim un set

Dezechilibrul cotelor oferite de casele de pariuri pentru victoria celor doi jucători este surprinzător de mare în favoarea norvegianului Ruud, dar fiind că e un meci între locurile 15 și 10 mondial. Contează, evident, forma excelentă a scandinavului și suprafața eapidă pe care se joacă în deșertul californian. Dar Schwartzman, cu tenacitatea-i legendară, e capabil de un parcurs solid și pe hard. Cota oferită de Superbet pariuri sportive e super-tentantă: 1,85 dacă argentinianul câștigă cel puțin un set.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici