1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. shapovalov - Nadal

Denis Shapovalov - Rafael Nadal, Ponturi pariuri tenis Australian Open, 25.01.2022. Sfertul stângacilor

Marian Cioată
Marian Cioată

2022-01-24 16:32:00

Tenis ATP - Australian Open

25 Ianuarie 2022, 05:00

Denis Shapovalov

Denis Shapovalov

versus
Rafael Nadal

Rafael Nadal

1.85

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Denis Shapovalov v Rafael Nadal

Marți, 25 ianuarie 2022, nu înainte de ora 5 a dimineții (în România), este programată partida dintre Denis Shapovalov (14 ATP) din Canada și Rafael Nadal (5 ATP) din Spania, contând pentru sferturile de finală ale tabloului principal masculin de la Australian Open. Pronosticul recomandat este unul statistic, ce vizează procentajul de eficiență la primul serviciu pentru iberic și este preluat din oferta casei de pariuri online Superbet.

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

Denis (22 ani) este la cea mai bună performanță din carieră la turneul de la Antipozi, din cele 5 prezențe la start. El se oprise anterior de 2 ori în turul al treilea, dar acum a reușit să producă o surpriză imensă, eliminându-l pe favoritul 2 - Alexander Zverev, după un meci perfect, tranșat în minimum de seturi.

Deși este în general fluctuant în evoluții, exuberantul jucător de mână stângă din Canada a legat foarte multe execuții de calitate în ultimele 5 seturi consecutive. Shapovalov a cedat pe traseu 1 set cu Djere, 2 cu Kwon și încă unul cu Opelka, iar per total a petrecut mai mult timp pe teren decât Rafa Nadal. 

Înainte de Australian Open, Denis a făcut parte din echipa câștigătoare de la ATP Cup, alături de compatriotul Felix Auger Aliassime - și el aflat în formă de vis și calificat deja în sferturi la actualul turneu de Mare Șlem. În finala ATP Cup, cei doi au răpus chiar Spania.

Shapovalov are un stil de joc foarte spectaculos, entuziast, cu lovituri curate de pe ambele părți ale terenului. Reverul de stângaci, executat cu o singură mână este de o estetică aparte, tot mai rar întâlnită în tenisul masculin de top. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

Rafael (35 ani) este unul dintre cei mai valoroși tenismeni ai generației sale, fiind în acest moment la egalitate cu Roger Federer și Novak Djokovic în ceea ce privește numărul trofeelor de Mare Șlem, cu câte 20. Deși nu se număra neapărat printre marii favoriți de la această ediție a Openului Australian, spaniolul a avut un start de sezon aproape perfect.

Acesta a câștigat deja un prim titlu ATP la Melbourne în competiția Summerset 1, iar la Australian Open a legat deja 4 succese consecutive. În 7 partide oficiale disputate în 2022 a cedat un singur set, în turul 3 contra rusului Karen Kachanov. 

Nadal și-a mai eficientizat stilul de joc pe suprafețele rapide, începând să închidă ceva mai rapid raliurile din spatele terenului, în detrimentul caracteristicului său tenis de anduranță cu care a performat în prima parte a carierei profesioniste. 

La acest prim turneu de Mare Șlem din calendar a reușit să triumfe o singură dată, în 2009 și apoi a mai pierdut alte 4 finale (2012, 2014, 2017, 2019). 

Statistica meciurilor directe Denis Shapovalov v Rafael Nadal

Raportul confruntărilor directe îi este favorabil spaniolului, care conduce acum cu 3-2. Totuși, victoriile lui Nadal au venit pe zgură și pe hard indoor, în timp ce Shapovalov s-a impus de fiecare dată pe hard outdoor, cel mai recent pe 18 decembrie 2021 la Abu Dhabi, cu scorul de 6-7 6-3 10-6.

Cote pentru Denis Shapovalov v Rafael Nadal

Cei mai curajoși dintre dumneavoastră pot încerca și varianta unei noi victorii a canadianului, la supercota de 3.33 oferită în acest moment de către cei de la Superbet pariuri sportive.


Denis Shapovalov vs Rafael Nadal Pont: Nadal - sub 76,5% puncte câștigate din primul serviciu

Rafa și-a ridicat nivelul de joc, comparativ cu ceea ce se întâmpla în urmă cu o lună în Emiratele Arabe Unite, dar între timp a mai trecut printr-o infectare cu noul coronavirus. De la 58% eficiență pe prima minge nu cred că va trece peste 76,5%, atât cât este linia setată acum de către cei de la Superbet. Shapovalov l-a limitat în optimi pe Zverev la 69%, după un joc foarte anticipativ la retur, contracarând loviturile năpraznice ale neamțului, care trecea deseori de 215 kilometri pe oră. Primul serviciu al lui Nadal nu este atât de rapid și chiar dacă a progresat vizibil la acest capitol pe final de carieră, spaniolul nu poate fi considerat la 1,85 metri înălțime un big server. Canadianul este jucător de mână stângă, astfel că poate acoperi eficient și unghiurile specifice venite de la un alt stângaci.

Denis Shapovalov vs Rafael Nadal Pont: Denis Shapovalov trimite sub 13.5 asi

Denis Shapovalov este în formă de top, iar aici cred că are șanse bune chiar la victorie. Ultimul meci dintre cei doi a fost câștigat de Shapovalov, acum o lună, iar jocul arătat cu Zverev, 3-0 scor seturi, îl face o amenințare serioasă. Denis are un serviciu bun însă în general nu exagerează canumăr de ași. Aici a avut 13 cu Djere, 29 cu Soonwoo Kwon, 10 cu Opelka și 3 cu Zverev. Iar în meciul direct din Abu Dhabi a trimis 6 ași, în două seturi și un super tie-break. Rafael Nadal este ușor favorit aici, jucând din ce în ce mai bine și părând refăcut după accidentare. În plus el este foarte bun pe retur și intuitiv. Consider astfel că Shapovalov va trimite sub 13.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici