1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Denis Shapovalov vs Felix Auger Aliassime

Denis Shapovalov vs Felix Auger Aliassime - Ponturi Pariuri ATP Stockholm, 12.11.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-11-12 12:29:00

ATP Stockholm

12 Noiembrie 2021, 20:30

Denis Shapovalov

Denis Shapovalov

versus
Felix Auger-Aliassime

Felix Auger-Aliassime

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Denis Shapovalov v Felix Auger-Aliassime

Turneul Stockholm Open are loc în Suedia, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Denis Shapovalov și Felix Auger Aliassime, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Stockholm este o localitate de 975.000 de locuitori, zona fiind populată încă de acum 8000 de ani. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 635.750 euro. 
Gazda este complexul Kungliga Tennishallen, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această fază îi avem pe Tiafoe, Paul, Aliassime și Shapovalov. 

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

Denis Shapovalov este un canadian de 22 de ani, clasat pe locul 18 ATP. 
Iar Shapovalov este un tenismen de top, care însă momentan este încă foarte tânăr și oscilează mult ca joc pe parcursul unui sezon. Denis are potențial imens, a fost deja în topul 10 mondial, iar în viitor e posibil să-l vedem câștigător de grand slam sau lider mondial. 
Shapovalov are niște lovituri agresive, este avantajat de faptul că este stângaci, iar la Wimbledon a impresionat. 
Acolo a ajuns până în semifinale, pierzând cu Djokovic însă după un meci excelent, chiar Novak declarând că Denis a fost jucătorul mai bun al acelei partide. 
Shapovalov a fost dărâmat de eșec, a plâns, iar de atunci forma sa a scăzut foarte mult. 
În ultima vreme are multe turnee în principal ratate, cedând cu Vit Kopriva, Tiafoe sau Paire, la US Open ajungând în turul 3 însă pierzând cu Harris. 
Iar recent, are înfrângeri în două seturi cu Aslan Karatsev și Struff. 
Aici este campion en-titre, însă jocul nu a convins. 
În primul meci a trecut de Vavassori însă după un  prim set slab, 7-6, iar ieri cu Rinderknech a fost dominat mare parte din partidă, câștigând 7-5 în decisiv după un meci foarte lung.
În 2021 are sferturi de finală la Doha, semifinale la Dubai, finală la Geneva, sferturi de finală la Stuttgart, semifinale la Queen's, semifinale la Wimbledon, sferturi de finală la San Diego și sferturi de finală la Sankt Petersburg. 
Aici:

- 7-6 6-1 cu Vavassori (locul 289 ATP), câștigând 92% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 1 minge de break 
- 4-6 6-3 7-6 cu Rinderknech (locul 60 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Felix Auger-Aliassime: Forma echipei, știri și statistici

Felix Auger Aliassime este un canadian de 21 de ani, clasat pe locul 11 ATP. 
Iar Aliassime se află pe cea mai bună poziție din cariera sa, un sportiv care impresionează încă de când avea 15 ani. Inclusiv acum Felix este foarte tânăr, iar în următorul deceniu poate să fie una dintre figurile centrale ale tenisului masculin. 
Felix are un sezon bun, deși rămâne cu problema faptului că nu poate să câștige finale. 
Are totuși multe turnee reușite, precum finală la Stuttgart, semifinale la Halle, sferturi de finală la Wimbledon și mai ales semifinale la US Open. 
La New York a jucat chiar bine, însă în meciul cu Medvedev nu a avut mari șanse, cedând într-o partidă în care nu a luat set. 
De atunci, indoor, are sferturi de finală la Viena, jucând foarte bine și acolo însă pierzând cu Zverev. 
Iar aici nu a cedat set. 
Aliassime a fost cel mai bun jucător al turneului, trecând de Krajinovic și Van de Zandschulp după niște partide scurte. în care a dominat pe serviciu, cedându-l o singură dată tot turneul. 
În 2021 are finală la Melbourne 2, sferturi de finală la Acapulco, sferturi de finală la Barcelona, finală la Stuttgart, semifinale la Halle, sferturi de finală la Wimbledon, sferturi de finală la Cincinnati, semifinale la US Open și sferturi de finală la Viena. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Filip Krajinovic (locul 42 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-4 6-3 cu Zandschulp (locul 61 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Statistica meciurilor directe Denis Shapovalov v Felix Auger-Aliassime

În întâlnirile directe scorul este 3-3, ultima având loc în acest sezon la Barcelona când Aliassime s-a impus 6-2 6-3. 

Cote pentru Denis Shapovalov v Felix Auger-Aliassime

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și victorie Aliassime la o cotă de 1.65.

Denis Shapovalov vs Felix Auger-Aliassime Pont: Denis Shapovalov trimite sub 7.5 asi

Denis Shapovalov este într-o formă chiar slabă, venind după înfrângeri în două seturi cu Aslan Karatsev și Struff. Iar aici a jucat iarăși modest, chinuindu-se cu Vavassori, sportiv de nu se află în topul 200 ATP, ieri câștigând 7-5 în decisiv cu Rinderknech, după ce a cedat primul set. Serviciul său este bun, ieri trimițând 14 ași. Însă în rest nu are cifre atât de bune, trimițând 4 ași cu Struff și 4 cu Vavassori. Felix Auger-Aliassime este în formă, aici trecând de Krajinovic și Zandschulp fără să piardă set. Mai mult, el și-a cedat serviciul o singură dată tot turneul. Cu oponentul de astăzi a câștigat lejer ultimele partide directe, Aliassime fiind foarte bun pe retur. De exemplu în meciul direct de la Australian Open, de 3 seturi, a primit doar 4 ași. Consider astfel că Shapovalov va trimite sub 7.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici