1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont Shapovalov - De Minaur. Duel între doi reprezentanți de seamă din NextGen

Pont Shapovalov - De Minaur. Duel între doi reprezentanți de seamă din NextGen

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-01-04 00:44:00

ATP Cup 2020

05 Ianuarie 2020, 03:00

Denis Shapovalov

Denis Shapovalov

versus
Alex de Minaur

Alex de Minaur

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Denis Shapovalov v Alex de Minaur

În a doua etapă din ATP Cup, Denis Shapovalov îl va înfrunta pe Alex de Minaur. Partida este programată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării dintre cei doi tineri, iar la final veți găsi pontul meu. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

Shapovalov a încheiat sezonul 2019 într-o notă pozitivă: a cucerit primul titlu ATP al carierei, la Stockholm, apoi a jucat finala Mastersului parizian. În Cupa Davis a pus serios umărul la calificarea echipei în finală, acolo unde canadienii au cedat cu Spania lui Rafa Nadal. Debutul noului an a fost încununat cu succes pentru Shapovalov: 7-6, 7-6 în fața lui Stefanos Tsitsipas. Pentru cei care nu știu, între ei există o rivalitate de lungă durată încă din perioada junioratului, iar Denis are 5-1 la dueluri directe. Deci victoria de vineri nu a reprezentat o surpriză decât pentru cei care au rămas cu impresia succesului lui Tsitsipas în Turneul Campionilor de la Londra. În 2016, când Shapovalov a cucerit titlul juniorilor de la Wimbledon, în semifinale l-a învins pe Tsitsipas, iar în finală pe De Minaur. Vă pare cunoscut traseul?

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Dacă succesul lui Shapovalov din primul meci de la ATP Cup nu poate fi considerat o surpriză, nu același lucru se poate spune și despre cel obținut de Alex De Minaur. Australianul a fost dominat copios de Alexander Zverev. Neamțul a condus cu 6-4, 4-2, a avut mingi de 5-2 și totul părea încheiat pentru reprezentantul gazdelor. Zverev a început să greșească nepermis de mult, i-a oferit șansa adversarului să revină, iar De Minaur a profitat. Alex s-a impus cu 4-6, 7-6, 6-2 și a obținut astfel prima victorie directă cu Zverev, după 4 înfrângeri la rând. De Minaur a crescut enorm în ultimele 12 luni: are 3 titluri ATP și este în Top20. Totuși, din punct de vedere fizic rămâne un jucător firav. În ultima întrecere individuală a anului precedent, De Minaur a fost învins surprinzător în finala de la NextGen de Jannik Sinner, cu 2-4, 1-4, 2-4.

Statistica meciurilor directe Denis Shapovalov v Alex de Minaur

Canadianul are 2-1 la meciuri directe. Cel mai important duel a avut loc în finala Wimbledonului juniorior din urmă cu 3 ani de zile, când Denis s-a impus în fața lui Alex. 

Cote pentru Denis Shapovalov v Alex de Minaur

Duelul se anunță unul spectaculos, între doi dintre cei mai de seamă reprezentanți ai noii generații. Consider că jucătorul canadian are calități superioare și voi merge pe mâna lui. Pentru o mai mare siguranță, puteți încerca și minim un set câștigat de Shapo, la o cotă de 1,36. 



Denis Shapovalov vs Alex de Minaur Pont: Victorie Denis Shapovalov

Denis Shapovalov știe ce are de făcut pentru a-l învinge pe De Minaur - a mai făcut-o de două ori. Performanțele sale din ultimele 6 luni au fost remarcabile, Denis fiind ajutat din plin de Mikhail Youzhny. Jucător de mână stângă, Shapovalov e capabil să găsească unghiuri formidabile, mai ales în cross-scurt. Reverul său cu o mână este unul dintre cele mai spectaculoase din circuit. Merg pe mâna canadianului, chiar dacă turneul se joacă în țara adversarului său. După un meci mare făcut cu Zverev, nu îl văd pe De Minaur să repete o astfel de performanță.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Denis Shapovalov vs Alex de Minaur Pont: Alex de Minaur comite sub 2.5 duble greseli

Denis Shapovalov a fost imperial în primul meci de aici, cel cu Tsitsipas, și se anunță un nume greu în noul sezon, un tenismen care poate ajunge adânc în turneele de grand slam. Alex de Minaur este și el un mare talent, "Road Runner" jucând foarte bine pe teren propriu. Iar serviciul său este foarte precis. Alex nu trimite mult ași, dimpotrivă, însă este foarte atent și nu comite aproape deloc duble greșeli. Astfel în trecutul apropiat are 0 cu Galan, 2 cu Goffin și 0 chiar cu Shapovalov, în meci lung, iar în primul tur are 0 duble greșeli cu Zverev într-un meci lung și complicat. Consider astfel că Minaur va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici