1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev - Ricardas Berankis

Daniil Medvedev - Ricardas Berankis: ponturi pariuri ATP Los Cabos. 05.08.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-08-04 18:45:00

ATP Los Cabos

05 August 2022, 03:30

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Ricardas Berankis

Ricardas Berankis

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Ricardas Berankis

Într-un sfert de finală din competiția masculină de la Los Cabos, liderul mondial Daniil Medvedev îl va înfrunta pe Ricardas Berankis. Partida dintre cei doi este programată în jurul orei 03:30 în cadrul complexului pe hard din Mexic. În continuarea articolului veți găsi prezentarea celor doi sportivi, iar la final vine și pontul oferit.

Pariază la Winner pe meciul dintre D. Medvedev vs R. Berankis cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev este ocupantul primului loc în clasamentul ATP și, automat, principalul favorit al întrecerii de la Los Cabos. El a ales să joace la acest turneu pentru că avusese o pauză prea mare în circuit. Ultima competiție disputată a fost cea din luna iunie, pe iarba de la Mallorca, unde a cedat în sferturile de finală în fața lui Roberto Bautista Agut (3-6, 2-6). Debutul lui Medvedev la Los Cabos a fost convingător: victorie cu Rinky Hijikata, scor 6-4, 6-3, într-o confruntare în care scorul așilor a fost 5-1. Din cele 38 de meciuri jucate în acest an, Daniil și-a trecut în cont 28 de victorii, iar pe hard bilanțul lui arată un convingător 17-5. La retur este un jucător abil, însă foarte rar se întâmplă să încheie meciul fără vreun as al adversarului. Chiar și în duelul de debut, cu Rinky Hijikata, clasat pe locul 224 ATP, adversarul a servit un as.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ricardas Berankis: Forma echipei, știri și statistici

Ricardas Berankis este un jucător de 32 de ani din Lituania, clasat la limita Top 100, mai exact pe locul 98 ATP. El nu a jucat mult în acest an, dar are un bilanț pozitiv: 18 victorii și 11 eșecuri. Hardul este suprafața sa de bază, pe care a obținut 10 din cele 18 succese ale anului. La Dubai, Berankis a început în calificări, a câștigat 4 meciuri în total și s-a oprit în sferturile de finală, în fața canadianului Denis Shapovalov. Pentru a ajunge în sfertul de finală cu Daniil Medvedev, sportivul din Lituania a câștigat două partide la Los Cabos. Mai întâi, Berankis l-a învins pe Quentin Halys (7-6, 7-5) și apoi pe Facundo Bagnis (7-6, 6-3). În fiecare dintre aceste confruntări, Ricardas a reușit câte un as.

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Ricardas Berankis

Acesta va fi cel de-al patrulea meci direct între cei doi jucători. Daniil Medvedev conduce cu 2-1, însă cea mai recentă confruntare a fost adjudecată de Ricardas Berankis, în 2019, pe hardul de la Dubai, scor 6-3, 6-3. Până acum, în cele 3 jocuri anterioare, Berankis a reușit 10 ași în duelurile cu Medvedev: 3, 5 și apoi 2.

Cote pentru Daniil Medvedev v Ricardas Berankis

Daniil Medvedev este considerat mare favorit în acest meci și, cel mai probabil, se va impune. Totuși, Berankis i-a mai creat probleme în trecut și mă aștept să o facă și acum. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 6,5 game-uri reușite de Berankis. Această selecție are o cotă bună de 1,60.

Pariază la Netbet pe meciul dintre D. Medvedev vs R. Berankis cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Daniil Medvedev vs Ricardas Berankis Pont: Ricardas Berankis peste 0,5 ași

Cota recomandată mi se pare excelentă pentru un pariu cu șanse bune de reușită. Ricardas Berankis este un sportiv abil la serviciu, care nu impresionează neapărat prin viteza execuțiilor, ci mai mult prin varietate și plasament. Jucătorul din Lituania a reușit să îi servească lui Medvedev cel puțin doi ași în fiecare confruntare anterioară (dintr-un total de 3). Cu ritm de joc după două partide câștigate deja la Los Cabos, în care a avut de fiecare dată un as, mă aștept să repete performanța și în duelul cu Daniil Medvedev. Betano pariuri sportive oferă o cotă atractivă pentru această selecție pe care o recomand cu încredere!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici