1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev vs Rafael Nadal - Ponturi Pariuri Turneul Campionilor, 21.11.2020

Daniil Medvedev vs Rafael Nadal - Ponturi Pariuri Turneul Campionilor, 21.11.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-11-21 00:40:00

ATP Finals

21 Noiembrie 2020, 22:00

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Rafael Nadal

Rafael Nadal

1.67

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Rafael Nadal

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din semifinaledintre Daniil Medvedev și Rafael Nadal, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 8.9 milioane de locuitori, fiind orașul cu cel mai aglomerat spațiu aerian din lume. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 5.700.000 dolari. 
Gazda este complexul O2 Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
în această fază îi avem pe Thiem, Djokovic, Nadal și Medvedev


 

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev este un rus de 24 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Medvedev este unul dintre cei mai buni tenismeni ai lumii, deși acest clasament al său nu este tocmai real, fiind ajutat de faptul că s-au păstrat și rezultatele din sezonul trecut. 
Fiindcă în 2019 Daniil a impresionat, având titluri de Masters la Cincinnati și Shanghai plus finală la US Open. În acest an nu s-a descurcat atât de bine, ridicându-și însă forma exact acum pe final și câștigând încă un Masters, la Paris. 
Iar aici nu a pierdut set, fiind singurul jucător neînvins de pe tabloul. 
Daniil este foarte solid, bun în defensivă, având o deplasare rapidă pe teren și punând presiune pe oponent încă din retur, încercând de multe ori lovituri direct câștigătoare cu acesta. În plus este greu de depășit, stând foarte bine și în schimburile lungi. 
În 2019 are finală la Brisbane, titlu la Sofia, semifinale la Rotterdam, semifinale la Monte Carlo, finală la Barcelona, semifinale la Queen's, finală la Washington, finală la Montreal, titlu la Cincinnati, finală la US Open, titlu la Sankt Petersburg și titlu la Shanghai.
Iar în 2020 are sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la Cincinnati, semifinale la US Open, sferturi de finală la Viena și titlu la Paris. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Zverev (locul 7 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-3 cu Djokovic (locul 1 ATP), câștigând 80% mingi cu primul servicu, 56% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-3 6-3 cu Schwartzman (locul 9 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

Rafael Nadal este un spaniol de 34 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Nadal, prin această prezență în semifinale, și-a asigurat locul 2 mondial la final de an, deși a declarat că acest lucru pentru el nu este un obiectiv și că își face calendarul încât să nu se epuizeze, fără să se uite la clasament. 
Rafa este unul dintre cei mai mari sportivi ai istoriei, un tenismen despre care s-a scris și se va scrie foarte mult, fiind un exemplu de urmat și o sursă de inspirație pentru foarte mulți juniori și viitori campioni, vezi cazul Korda. 
Nadal are 20 de titluri de grand slam, fiind pe primul loc all time la egalitate cu Federer, 13 dintre acestea venind la Roland Garros unde este campionul absolut, acest record fiind posibil să nu fie întrecut niciodată. Astfel Rafa este indubitabil cel mai bun tenismen din istorie pe zgură, un sportiv respectat, lăudat recent chiar de Andy Murray, cel care spunea că este plăcut să-i privești pe Nole sau Roger însă că Nadal aduce o energie deosebită pe teren. 
În plus Nadal are și 36 de titluri de Masters, fiind locul 1 mondial pentru 209 săptămâni. Din păcate el nu are niciun trofeu aici, doar două finale, așadar va fi motivat, jocul putând să-i dea speranțe. 
În 2019 are finală la Australian Open, semifinale la Indian Wells, semifinale la Monte Carlo, semifinale la Barcelona, semifinale la Madrid, titlu la Roma, titlu la Roland Garros, semifinale la Wimbledon, titlu la Montreal, titlu la US Open și semifinale la Paris. 
Iar în 2020 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Roma, titlu la Roland Garros și semifinale la Paris. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Rublev (locul 8 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-7 6-7 cu Thiem (locul 3 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-4 4-6 6-2 cu Tsitsipas (locul 6 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Rafael Nadal

În întâlnirile directe scorul este 3-0 pentru Nadal, ultima având loc în 2019 la ATP Finals când Rafa s-a impus 6-7 6-3 7-6. 

Cote pentru Daniil Medvedev v Rafael Nadal

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și Nadal +3.5 handicap gameuri la o cotă de 1.40. 

Daniil Medvedev vs Rafael Nadal Pont: Cele mai multe duble greseli - Daniil Medvedev

Daniil Medvedev este cel mai în formă jucător de aici, singurul neînvins și evident singurul care nu a pierdut nici măcar un set. Forma sa de top s-a văzut încă de la Paris, câștigând acel Masters, aici dominându-și clar oponenții, pierzându-și serviciul o singură dată, cu Zverev, oferind o singură minge de break cu Djokovic iar cu Schwartzman câștigând fără să se întrebuințeze. Serviciul său a mers bine, însă ca duble greșeli a stat mai rău, având aici 2 cu Zverev, 4 cu Djokovic și 1 cu Schwartzman, toate meciurile fiind scurte. Rafael Nadal are evident și el o șansă la victorie, deși s-a calificat mai greu, fiind învins de Thiem și trecând greu de Tsitsipas. Însă jocul său a arătat bine în general, iar cu oponentul de aici s-a impus de fiecare dată, deși foarte greu în ultimele întâlniri. Serviciul său a fost o armă de baza, iar ca duble a stat bine, având 0 cu Rublev, 1 cu Thiem și 1 cu Tsitispas. Consider astfel că Medvedev va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Daniil Medvedev vs Rafael Nadal Pont: Peste 22,5 game-uri

Medvedev pleacă cu prima șansă la victorie în semifinala cu Nadal, însă ibericul a arătat un spirit uriaș de luptător. Jocul lui Rafa a fost bun spre foarte bun, cedând greu cu Thiem și doar un moment de neatenție a făcut ca ibericul să cedeze set cu Tsitsipas. Rusul a fost fantastic, doar că de data asta va avea în față un zid, de care nu va trece deloc ușor. Văd un meci extrem de disputat și am mare încredere că vom asista la multe gameuri. Eu aleg o linie mai mult decât ok și care poate ieși oricând și din doar 2 seturi. Cota oferită de către Betano este una decentă!

Miza: 5/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici