1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev vs Novak Djokovic

Daniil Medvedev vs Novak Djokovic - Ponturi Pariuri US Open, 10.09.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-09-09 19:31:00

US Open

10 Septembrie 2023

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Novak Djokovic

Novak Djokovic

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Novak Djokovic

Turneul US Open are loc în New York City, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Daniil Medvedev și Novak Djokovic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
New York City este o localitate de 8.8 milioane de locuitori, fiind inițial o colonie olandeză. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 65 de milioane de dolari. 
Gazda este complexul USTA Billie Jean King National Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
În această finală îi avem pe Daniil Medvedev și pe Novak Djokovic.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev este un jucător neafiliat unei țări, de 27 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Medvedev poate să fie considerat cel mai mare specialist pe hard din lume, pe această suprafață reușind să obțină unele performanțe impresionante, având un trofeu chiar aici, după o finală chiar cu oponentul de astăzi. 
Nu doar acest titlu este relavant, deoarece Daniil are în palmares multe trofee de Masters, unul chiar în acest sezon la Miami, plus victorii clare împotriva unora dintre cei mai buni jucători din lume. Exemplul relevant este meciul din semifinale cu Alcaraz, în care Medvedev a impresionat la orice capitol. 
Anul trecut a fost mai dificil pentru Daniil, fără niște rezultate notabile. Din fericire, în acest sezon vedem acea caracatița notorie în tenisul masculin, acel jucător impenetrabil de pe baseline, care alege niște soluții ciudate și își surprinde oponentul din orice poziție. În plus, interviurile sale sunt cireașa de pe tort, uneori mai așteptate decât meciurile în sine. 
Primăvara lui Medvedev a fost de vis, cu 5 finale consecutive pe hard, 4 dintre ele câștigate. Singurul eșec a venit la Indian Wells cu Alcaraz, în niște condiții care i-au dispacut, prea lente. 
Recent a obținut un rezultat bun și pe iarbă, semifinale la Wimbledon, unde a cedat iarăși cu Alcaraz, iarăși clar. 
Aici și-a luat revanșa, jucând bine tot turneul. A pierdut set cu O'Connell, cu Alex de Minaur, uneori servind modest. Însă, întotdeauna a recuperat pe retur. 
Cel mai relevant meci este cel din semifinale, cu Alcaraz, un oponent în formă de top, care nu se da bătut niciodată. Daniil a reușit un meci aproape perfect, în care a reușit să atace eficient, să trimită mingi lungi și să pună presiune constantă. 
Serviciul i-a mers bine, iar faptul că și-a cedat o singură dată serva într-un meci cu Alcaraz este impresionant. Însă, trebuie să apreciem și jocul lui pe retur, deoarece el a reușit 3 breakuri. 
În 2023 are semifinale la Adelaide, titlu la Rotterdam, titlu la Doha, titlu la Dubai, finală la Indian Wells, titlu la Miami, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Roma, sferturi de finală la Halle, semifinale la Wimbledon și sferturi de finală la Toronto. 
Aici:

- 6-1 6-1 6-0 cu Balazs (tenismen fără clasament), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-2 6-2 6-7 6-2 cu O'Connell (locul 69 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-2 6-2 7-6 cu Baez (locul 32 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (10 salvate)
- 2-6 6-4 6-1 6-2 cu Alex de Minaur (locul 13 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 6-4 6-3 6-4 cu Rublev (locul 8 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 29% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (8 salvate)
- 7-6 6-1 3-6 6-3 cu Alcaraz (locul 1 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (8 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic este un sârb de 36 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Djokovic este un mare campion, un sportiv care, chiar și acum pe final de carieră, pornește cu prima șansă la câștigarea oricărui turneu la care se înscrie. Dovada faptului că el rămâne jucătorul de învins este faptul că de luni va redeveni numărul 1 mondial. 
Novak deja deține recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute în poziția de lider ATP, în plus având în palmares cele mai multe grand slamuri din istoria circuitului masculin, 23. Astăzi probabil va ajunge la cifra 24, deși partida se anunță mai mult decât dificilă. 
Sezonul lui Djokovic este bun, în special dacă ne raportăm la un aspect: este pentru a 3-a oară în carieră când ajunge în finalele tuturor turneelor de grand slam într-un an calendaristic. 
S-a impus la Australian Open și la Roland Garros, însă la Wimbledon a suferit o mare dezamăgire, fiind învins de Alcaraz după 5 seturi spectaculoase și dramatice. 
Acum două săptămâni a câștigat trofeul de la Cincinnati, în acel meci luându-se revanșa în fața lui Carlos. Astfel, Djokovic se poate spune că a venit în formă maximă aici, iar această a 10-a finală la acest grand slam a venit pe un fond firesc. 
Novak a avut noroc la tragerea la sorți, deoarece toți oponenții de top s-au aflat pe jumătatea opusă de tablou. Însă, faptul că nu a întânit niciun jucător serios până în finală poate să fie o problemă majoră, deoarece el nu o să fie obișnuit cu ritmul impus de adversar. 
Fritz și Shelton are serviciul bun, însă nu au capacitatea să îl domine de pe baseline, fiind limitați. Acum va avea în față un oponent care nu este intimidat și care de pe baseline este foarte greu de depășit. 

În plus, este singurul adversar care l-a învins în acest sezon pe hard, la Dubai. 
În 2023 are titlu la Adelaide, titlu la Australian Open, semifinale la Dubai, sferturi de final ăla Banja Luka, sferturi de finală la Roma, titlu la Roland Garros, finală la Wimbledon și titlu la Cincinnati. 
Aici:

- 6-0 6-2 6-3 cu Muller (locul 84 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-4 6-1 6-1 cu Miralles (locul 76 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (toate salvate)
- 4-6 4-6 6-1 6-1 6-3 cu Djere (locul 38 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (8 salvate)
- 6-2 7-5 6-4 cu Gojo (locul 105 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-1 6-4 6-4 cu Fritz (locul 9 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 28% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (10 salvate)
- 6-3 6-2 7-6 cu Shelton (locul 47 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 34% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Novak Djokovic

În întâlnirile directe scorul este 9-5 pentru Djokovic, ultima având loc în acest sezon la Dubai, când Medvedev s-a impus 6-4 6-4.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Daniil Medvedev v Novak Djokovic

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Medvedev, la o cotă de 3.27.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daniil Medvedev vs Novak Djokovic Pont: Daniil Medvedev are peste 6.5 mingi de break

Daniil Medvedev este un jucător de moral, care are nevoie de multă încredere în sine pentru a se impune în turnee importante. Iar, după victoria din semifinale cu Alcaraz, cu siguranță el va fi pregătit pentru acest ultim act. Până cum a jucat bine, a avut unele probleme pe serviciu, însă a recuperat cu ușurință pe retur. Cu Rublev a avut 13 mingi de break, iar cu Alcaraz 7. Novak Djokovic este evident favoritul acestui meci, fiind la a 10-a finală pe acest stadion. Însă, el are anumite probleme. În primul rând, faptul că a avut o tragere la sorți atât de ușoară, care nu i-a scos în cale niciun oponent de top, poate să îl afecteze astăzi, iar el să nu fie pregătit pentru ritmul adversarului. Cel mai bun oponent de până acum a fost Fritz, însă el este modest în jocul de pe baseline, fără arme prin care să îi pună probleme lui Novak. Chiar și cu acest traseu facil, Djokovic a avut lacune. A revenit de la 0-2 scor seturi cu Djere, iar în seturile 3 cu Fritz și cu Shelton s-a văzut o scădere în ritm. În plus, serviciul a dat multe rateuri. Cu Djere a oferit 11 mingi de break, cu Fritz 12, iar cu Shelton 6. Toți aceștia sunt mai modești pe retur decât oponentul de astăzi. Consider astfel că Medvedev va avea peste 6.5 mingi de break, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI