Daniil Medvedev vs Marin Cilic - Ponturi Pariuri Cupa Davis, 05.12.2021

ATP

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

05 Dec 2021 01:52 927 0
Logo Daniil Medvedev Daniil Medvedev
Logo Marin Cilic Marin Cilic
VS
15:30 05 Decembrie 2021
Cupa Davis

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Marin Cilic

Turneul Cupa Davis are loc în Madrid, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Daniil Medvedev și Marin Cilic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, situată pe râul Manzanares. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 16 milioane de lire sterline. 
Gazda este complexul Madrid Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această finală îi avem pe Rublev, Gojo, Medvedev și Cilic. 

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Daniil Medvedev este un rus de 25 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Medvedev este deja un jucător de top, care în cel mai scurt timp va deveni numărul 1 mondial, mai ales dacă Novak Djokovic nu va participa la Australian Open. Daniil este excelent în special pe hard, în toamnă câștigând primul său grand slam, impunându-se la US Open după o finală cu același Djokovic, dominată cap-coadă. 
De atunci forma sa a scăzut destul de mult, se resimte și oboseala, însă acum Medvedev pare foarte motivat. 
Chiar și cu un ritm mai slab de joc are recent finale la ATP Finals și la Paris, cedate cu Zverev respectiv Djokovic. 
Aici nu a cedat set. 
Asta nu înseamnă că Mevdedev a jucat bine. Atât cu Busta cât și cu Mikael Ymer a servit foarte slab, pierzându-și cu multă ușurință serviciul și având noroc. 
Însă în semifinala cu Struff nu a mai oferit decât 1 minge de break, salvată, fiind foarte concentrat. 
În plus Medvedev este într-un război cu publicul spaniol. La interviul de după meci a fost huiduit atât de tare încât nici nu se putea auzi ce spune. A declarat că îi place această adversitate, îl motivează, preferând să fie huiduit decât aplaudat. 
Astfel, cred că în această finală o să aibă ceva de demonstrat. 
În 2021 are finală la Australian Open, titlu la Marseille, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Mallorca, sferturi de finală la Jocurile Olimpice, titlu la Toronto, semifinale la Cincinnati, titlu la US Open, finală la Paris și finală la ATP Finals. 
Aici:

- 6-0 6-2 cu Gomez (locul 149 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)
- 6-2 7-6 cu Busta (locul 20 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 30% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)
- 6-4 6-4 cu Ymer (locul 94 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)
- 6-4 6-4 cu Struff (locul 51 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 80% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Marin Cilic: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

Marin Cilic este un croat de 33 de ani, clasat pe locul 30 ATP. 
Iar Cilic nu poate să fie vreodată desconsiderat. Este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, are titlu la US Open și a ajuns până pe locul 3 mondial. Astfel, Marin poate oricând să pună probleme, chiar dacă nu mai este în formă lui de top, fiind pe final de carieră. 
Mai mult, a trecut printr-o serie de accidentări, ieșind din ritm. 
Însă Cilic știe să gestioneze presiunea, este obișnuit cu astfel de finale, așadar poate face o figură frumoasă. 
Din păcate, el a fost veriga slabă a echipei sale, lucru foarte surprinzător. 
A pierdut cu Zsombor Piros, sportiv de nivel ITF/challenger, cu Sinner și cu Djokovic. Cu Jannik a câștigat însă un set, jucând pe alocuri bine. Apoi, în înfrângerea cu Novak a avut foarte multe șanse de break, 8, din păcate pentru el ratându-le pe toate. 
Însă în multe momente a părut jucătorul mai bun. 
Astfel, aici poate să se gândească chiar la victorie, una importantă ținând cont că în celălalt meci Rublev probabil îl va învinge pe Gojo. 
Totuși, serviciul nu i-a mers bine în niciun meci, cedând breakuri cu ușurință. Iar acest lucru poate să fie decisiv, în special cu un oponent atât de bun pe retur. 
În 2021 are semifinale la Singapore, semifinale la Estoril, titlu la Stuttgart, sferturi de finală la Queen's, finală la Moscova și titlu la Sankt Petersburg. 
Aici:

- 6-1 5-7 6-4 cu De Minaur (locul 34 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)
- 6-4 5-7 4-6 cu Piros (locul 283 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (6 salvate)
- 6-3 6-7 3-6 cu Sinner (locul 10 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (2 salvate)
- 4-6 2-6 cu Djokovic (locul 1 ATP), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Marin Cilic

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Medvedev, ultima având loc în acest sezon la Wimbledon când Daniil s-a impus 6-7 3-6 6-3 6-3 6-2 

Cote pentru Daniil Medvedev v Marin Cilic

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Tie-break în meci - nu, la o cotă de 1.55.

Daniil Medvedev vs Marin Cilic Pont: Daniil Medvedev castiga 2-0

Daniil Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători din lume, însă aici nu a impresionant. Cu Busta și Ymer a servit foarte slab, având noroc că s-a impus în două seturi. Însă ieri, în semifinala cu Struff, a fost foarte exact și concentrat. El până la urmă nu a pierdut set în întreg turneul, iar aici va fi mult mai motivat. Mai ales că publicul este complet împotriva sa, huiduindu-l copios. Acest lucru îl motivează, iar acum va avea ceva de demonstrat. Marin Cilic este bun, însă aici a pierdut deja 3 partide. Cu Sinner a luat set, cu Djokovic a fost excelent pe retur, însă cu Piros înfrângerea este destul de îngrijorătoare. În plus, în toate aceste meciuri a servit modest, cedând cu ușurință break. Consider astfel că Medvedev se va impune în minimum de seturi, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Daniil Medvedev castiga 2-0

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

11

Castigate:

3

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici