1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev vs Jannik Sinner

Daniil Medvedev vs Jannik Sinner - Ponturi Pariuri ATP Finals, 18.11.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-11-17 19:45:00

ATP Finals

18 Noiembrie 2021, 22:00

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Jannik Sinner

Jannik Sinner

1.40

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Jannik Sinner

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Torino, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Daniil Medvedev și Jannik Sinner, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Torino este o localitate de 843.000 de locuitori, anul viitor urmând să găzduiască Eurovision. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 7.250.000 dolari. 
Gazda este complexul Pala Alpitour, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Djokovic, Zverev, Ruud sau Norrie. 

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev este un rus de 25 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Medvedev este un mare campion în devenire, el deja fiind unul dintre cei mai buni tenismeni din lume. Momentan însă mai există Djokovic, cu care și-a împărțit ultimele trofee importante, în alt context Daniil putând fi clar lider mondial. 
Chiar și așa, el are șansa de a ajunge pe locul 1 ATP la începutul anului viitor, când Djokovic este posibil să nu se prezinte la Australian Open din cauza restricțiilor impuse celor nevaccinați. 
Medvedev este campion de grand slam, în vară câștigând 3-0 finala de la US Open chiar împotriva lui Nole, iar aici a câștigat matematic grupa. 
Așadar acest meci nu are multă importanță, deși există anumite mize în ceea ce privește punctele și banii. În plus în general este bine să nu ieși din ritm. 
Oricum Medvedev nu va fi afectat în cazul unei înfrângeri, el urmând să joace sâmbătă cu Rublev sau Ruud. 
Forma sa a scăzut după US Open, la Indian Wells fiind slab și fiind învins de Dimitrov. 
Iar la Paris, deși a ajuns în finală, iarăși a fost sub nivelul său obișnuit. 
Aici însă este foarte bun, deși a pierdut set în fiecare partidă. Meciul cu Zverev a fost de o calitate ridicată, 7-6 în decisiv, ambii având momente de joc foarte bune. 
În 2021 are finală la Australian Open, titlu la Marseille, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Mallorca, sferturi de finală la Jocurile Olimpice, titlu la Toronto, semifinale la Cincinnati, titlu la US Open și finală la Paris. 
Aici:

- 6-7 6-3 6-4 cu Hurkacz (locul 9 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, fără să ofere vreo minge de break
- 6-3 6-7 7-6 cu Zverev (locul 3 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

Jannik Sinner este un italian de 20 de ani, clasat pe locul 11 ATP. 
Iar Sinner este cel mai tânăr participant la acest turneu din ultimul deceniu, de fapt de la Del Potro încoace. Jannik a profitat de context, el fiind inițial o rezervă aici, însă înlocuindu-l pe Berrettini, cel care s-a accidentat în primul său meci, cel cu Zverev. 
Astfel Jannik a intrat în turneu începând cu etapa a 2-a, fiind destul de bun în primul meci. 
Sinner se poate califica în semifinale, însă șansele sunt destul de mici. El trebuie să câștige această partidă, iar în celălalt meci Hurkacz trebuie să-l învingă pe Zverev. 
Astfel, la ora meciului, Sinner este probabil să fie deja eliminat. 
El oricum o să joace foarte motivat, fiind susținut de un stadion întreg, într-o atmosferă de Cupa Davis. 
Forma sa este destul de bună, având semifinale la Viena, apoi niște înfrângeri destul de grele, cu Alcaraz și cu Murray. Însă în ambele partide a fost solid. 
Iar aici în primul tur a trecut în două seturi scurte de Hurkacz, Hubert greșind însă foarte mult. 
În 2021 are titlu la Melbourne 1, sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la Dubai, finală la Miami, semifinale la Barcelona, titlu la Washington, titlu la Sofia, titlu la Antwerp și semifinale la Viena. 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Hurkacz (locul 9 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Jannik Sinner

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Medvedev, ultima având loc în acest sezon la Marseille, când Daniil s-a impus 6-2 6-4. 

Cote pentru Daniil Medvedev v Jannik Sinner

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Medvedev la o cotă de 1.36.

Daniil Medvedev vs Jannik Sinner Pont: Daniil Medvedev comite peste 0.5 duble greseli

Daniil Medvedev este calificat matematic de pe primul loc în grupă, însă aici cred că va dori să câștige partida și să aibă un parcurs asemănător cu cel de anul trecut. Medvedev însă cred că va fi mai relaxat. În plus este posibil să fie distras și de public, cel care o să fie profund împotriva sa. Aici a comis 1 dublă greșeală cu Hurkacz și 1 cu Zverev. Jannik Sinner a intrat în locul lui Berrettini, câștigând clar primul meci de aici. Sinner poate să se califice în semifinale, însă are nevoie ca Hubert să treacă de Zverev și el să câștige acest meci. Astfel, la ora partidei, Sinner o să fie probabil deja eliminat. Oricum, cu un public de Cupa Davis în spate, cu siguranță o să lupte pentru victorie și o să pună presiune pe adversar. Consider astfel că Medvedev va comite peste 0.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici