1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev vs Jan Lennard Struff - Ponturi Pariuri Tenis ATP Halle, 15.06.2021. Germanul poate fi o nucă tare, pe iarba verde de acasă

Daniil Medvedev vs Jan Lennard Struff - Ponturi Pariuri Tenis ATP Halle, 15.06.2021. Germanul poate fi o nucă tare, pe iarba verde de acasă

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-06-15 02:51:00

ATP Halle

15 Iunie 2021, 13:20

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Jan-Lennard Struff

Marți, 15 iunie 2021, nu înainte de orele 13.20, este programată partida din primul tur de pe tabloul principal de la ATP Halle, între rusul Daniil Medvedev (2 ATP) și neamțul Jan Lennard Struff (45 ATP). Pronosticul recomandat vizează numărul de ași serviți de către outsider, la o cotă atractivă preluată din oferta Betano pariuri.

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil (25 ani) este principalul favorit la turneul din estul Germaniei, la chiar prima sa participare. Numărul 2 mondial și-a consolidat poziția, după o prestație solidă la Roland Garros, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală. În condițiile în care a legat victoriile pe zgură, acolo unde în mod tradițional avea mari probleme, mă aștept ca la revenirea pe terenurile foarte rapide de pe gazon să fie chiar mai performant. 

De-a lungul carierei sale profesioniste, Medvedev a adunat 28 victorii din 42 partide disputate pe iarbă. Serviciul său este unul foarte solid, la cei 1,98 metri înălțime, depășind deseori viteza de 210 kilometri pe oră, cu prima minge. La retur a devenit din ce în ce mai eficient, devenind deseori agresiv pe serviciul secund al adversarilor săi și preluând controlul raliurilor din spatele terenului. 

În 2020 sezonul de iarbă a fost anulat în totalitate, din cauza pandemiei, astfel că adaptarea la noile condiții de la Halle ar putea fi ceva mai anevoioasă pentru est-european. 

Jan-Lennard Struff: Forma echipei, știri și statistici

Jan-Lennard (31 ani) este un tenismen ajuns destul de târziu în top 50 mondial, cu evoluții din ce în ce mai constante în ultimele 3-4 sezoane. El a obținut rezultate foarte bune și în proba de dublu, acolo unde și-a pus foarte bine în valoare calitățile.

Germanul are 1,93 metri înălțime și principala sa armă este în mod evident serviciul. El este atletic, posedă lovituri explozive și are o mare variație de efecte și plasament, pe prima minge.

Struff are bilanț negativ pe gazon, de-a lungul carierei înregistrând 17 succese și 26 eșecuri. Anul trecut a jucat un singur meci pe această suprafață verde, la un turneu neoficial disputat tot în Germania, contra spaniolului Bautista Agut, pierzând greu, într-un super-tiebreak.

Per ansamblu, forma neamțului este destul de bună în 2021, cu 16 victorii din 30 partide. La Roland Garros a furnizat o mare surpriză pe tabloul principal, eliminându-l pe Andrey Rublev, după un joc foarte eficient.

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Jan-Lennard Struff

Scorul confruntărilor directe este net favorabil rusului, 5-1. Singurul succes al germanului a venit în 2016 pe hard indoor, după 2 tiebreakuri, într-o semifinală de turneu Challenger.

Cote pentru Daniil Medvedev v Jan-Lennard Struff

Pentru un total de minimum 18 ași în meci, casa de pariuri Betano ne oferă o cotă de 1,87. 

Daniil Medvedev vs Jan-Lennard Struff Pont: Peste 7,5 ași - Struff

Mizez pe un total de peste 7,5 ași reușiți de către Jan Lennard Struff, în fața numărului 2 mondial. Suprafața de joc de la Halle este mult mai rapidă în primele zile de concurs și consider că acest aspect îl va avantaja pe reprezentantul țării gazdă. Medvedev este favorit, însă nu va avea o misiune ușoară, iar chiar dacă se va impune, nu cred că va reuși să se impună rapid. În istoricul confruntărilor directe se regăsesc mai multe seturi lungi, decise chiar în tiebreakuri. Chiar și în cazul unui duel de 2 seturi, linia celor 8 servicii direct câștigătoare poate fi atinsă de către outsider. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici