Share

Daniil Medvedev vs Grigor Dimitrov - Ponturi Pariuri ATP Indian Wells, 13.10.2021

ATP

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Oct 2021 22:34 599 0
Logo Daniil Medvedev Daniil Medvedev
Logo Grigor Dimitrov Grigor Dimitrov
VS
21:00 13 Octombrie 2021
Indian Wells

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Grigor Dimitrov

Turneul Indian Wells are loc în Statele Unite, iar în această analiză voi detalia partida din turul 4 dintre Daniil Medvedev și Grigor Dimitrov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Indian Wells este o localitate de 5.000 de locuitori, situată pe Coasta de Vest. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 8.359.455 dolari. 
Gazda este complexul Indian Wells Tennis Garden, care dispune de terenuri acoperite cu un hard lent, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Rublev, Tsitsipas, Medvedev sau Zverev.

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Daniil Medvedev este rus de 25 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Medvedev este în sfârșit campion de grand slam, el impunându-se luna trecută la US Open după o finală tranșată categoric în fața lui Djokovic, 3-0 scor seturi. Daniil nu doar că i-a stopat visul lui Novak de a câștiga marele șlem, însă a arătat că este cel mai bun jucător din a doua jumătate a anului și probabil cel mai bun sportiv pe hard din lume. 
Medvedev din păcate excelează momentan doar pe această suprafață, în principal pe terenurile rapide din America de Nord. 
Sezonul lui este foarte bun, pe lângă acest titlu la US Open având și titlu la Toronto și semifinale la Cincinnati, unde probabil s-ar fi impus dacă nu se împiedica de acea cameră a televiziunii și nu își ieșea din fire. 
Acum, fiind campion de grand slam, e posibil să vedem o nouă liniște și abordare a sa. 
Aici Medvedev a fost iarăși foarte bun, trecând de McDonald și Krajinovic după meciuri scurte de 2 seturi, în care a servit extrem de bine. Însă din cauza suprafeței lente nu a trimis mulți ași, având 4 în fiecare partidă. 
În 2021 are finală la Australian Open, titlu la Marseille, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Mallorca, sferturi de finală la Jocurile Olimpice, titlu la Toronto, semifinale la Cincinnati și titlu la US Open. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu McDonald (locul 57 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-2 7-6 cu Krajinovic (locul 34 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Grigor Dimitrov este un bulgar de 30 de ani, clasat pe locul 28 ATP. 
Iar Dimitrov este unul dintre cei mai talentați jucători din generația sa, având acel backhand cu o singură mână spectaculos care i-a adus supranumele de Baby Fed. Evident, Grigor a fost și rămâne foarte departe de nivelul lui Federer, fiind întotdeauna o speranță însă foarte rar o certitudine. 
A fost totuși numărul 3 mondial, are titlu la ATP Finals așadar cariera sa nu a fost ratată. 
Grigor are un sezon modest, presărat cu multe accidentări, el fiind nevoit să se retragă atât de la Roland Garros cât și de la US Open. Iar la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a fost învins de Karatsev, acuzând și acolo o accidentare. 
În ultima vreme însă joacă bine, venind după San Diego unde a ajuns până în semifinale, trecând de Holmgren și Karatsev până să piardă la limită cu Ruud după un meci solid. 
Iar aici iarăși a jucat bine. Ieri Dimitrov a trecut de Opelka în două seturi, realizând break în fiecare dintre ele. În plus este meciul cel mai "curat" din cariera sa, Grigor comițând doar 4 greșeli neforțate. 
În 2021 are sferturi de finală la Melbourne 2, sferturi de finală la Australian Open, sferturi de finală la Acapulco, sferturi de finală la Geneva și semifinale la San Diego. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Altmaier (locul 114 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-3 6-4 cu Opelka (locul 20 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Grigor Dimitrov

În întâlnirile directe scorul este 3-1 pentru Medvedev, ultima având loc în acest an la Cincinnati când Daniil s-a impus 6-3 6-3. 

Cote pentru Daniil Medvedev v Grigor Dimitrov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Medvedev la o cotă de 1.44.

Daniil Medvedev vs Grigor Dimitrov Pont: Daniil Medvedev trimite sub 8.5 asi

Daniil Medvedev este cel mai în formă jucător din lume, venind după titlu la US Open, acolo jucând pe alocuri senzațional și trecând 3-0 în finală de Djokovic. Iar aici nu a cedat set, jucând iarăși bine. Serviciul lui este foarte eficient însă ca număr de ași aici a trimis 4 cu McDonald și 4 cu Filip Krajinovic. Iar la Cincinnati în meci direct, pe un hard mult mai rapid, a trimis 7 ași. Grigor Dimitrov este în formă bună la rândul său, ieri jucând meciul cel mai curat din cariera sa, comițând doar 4 greșeli neforțate cu Opelka. Însă aici va fi alt context, iar oponentul său mult mai bun pe retur. Consider astfel că Medvedev va trimite sub 8.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Daniil Medvedev trimite sub 8.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

34

Castigate:

19

Pierdute:

11

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici