1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev vs Frances Tiafoe

Daniil Medvedev vs Frances Tiafoe, Ponturi Pariuri ATP Indian Wells, 18.03.2023

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2023-03-18 03:02:00

ATP Indian Wells

18 Martie 2023, 22:00

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Frances Tiafoe

Frances Tiafoe

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Frances Tiafoe

Am ajuns în penultima fază a competiției a primului turneu din seria Masters 1000 al sezonului, Indian Wells. Pe parcursul acestei zile urmează să se dispute cele două semifinale, la finalul serii urmând să aflăm cei doi jucători care se vor lupta pentru marele trofeu în finala de duminică. Daniil Medvedev șii Frances Tiafoe pe partea inferioară de tablou, respectiv Jannik Sinner și Carlos Alcaraz pe jumătatea superioară vor fi cei patru componenți ai careului de ași. În continuare vom prefața prima semifinală a zilei, cea care-i va pune față în față pe rusul Daniil Medvedev și pe americanul Frances Tiafoe. Această partidă este programată de la ora 22:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev este cel de-al cincelea cap de serie al ediției din acest an de la Indian Wells și ocupantul poziției a șasea în clasamentul mondial înaintea startului primului turneu Masters al sezonului. După evoluții mai puțin convingătoare în ultima jumătate de an, Daniil pare să fi lăsat în spate presiunea conferită de statutul de principal pretendent la majoritatea turneelor majore din circuit, tenisul său arătând mult mai bine recent decât în perioada în care ocupa unul dintre locurile fruntașe în clasamentul ATP sau chiar în momentul în care se afla în postura de lider ar ierarhiei mondiale. Evoluțiile rusului au fluctuat mult pe parcursul ultimelor 12 luni, după ce a căpătat statutul de lider mondial tenisul său urmând mai degrabă un trend descendent, însă acum pare să fi revenit la forma care l-a consacrat.

Medvedev este "the man to beat" în prezent, statut pe care l-a căpătat grație rezultatelor excelente din ultima lună. După eșecul dezamăgitor suferit în turul al treilea de la Openul Australian în fața lui Sebastian Korda, fostul lider mondial a făcut rapid uitat acel eșec care-l scosese chiar top 10 timp de două săptămâni, el nemaicunoscând gustul înfrângerii din acel moment. Medvedev înregistrează în prezent o serie de 18 victorii consecutive în circuit, pe parcursul ultimei luni câștigând, în săptămâni consecutive, titlurile la Rotterdam, Doha și Dubai, învingând inclusiv nume mari pe traseu, printre care Novak Djokovic, Andrey Rublev, Jannik Sinner, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov sau Andy Murray. 

Prezent pentru a cincea oară în carieră pe tabloul principal din California, Medvedev și-a depășit cel mai bun rezultat aici, cel din 2021, atunci când se oprea în faza optimilor de finală, însă având un traseu nelipsit de obstacole. Considerat, în mod evident, unul dintre principalii favoriți la cucerirea trofeului, rusul care s-a plâns în mai multe rânduri de condițiile lente de joc de la Indian Wells, a pierdut set atât împotriva lui Iliya Ivashka în turul al treilea, cât și în fața lui Alexander Zverev în optimile de finală, partidă care s-a dovedit a fi cel mai dificil test al lui Daniil de până acum.

Pentru a-și asigura prima prezență din carieră în semifinalele de la Indian Wells, Medvedev a dispus de: Brandon Nakashima, scor 6-4 6-3, Ilya Ivashka, scor 6-2 3-6 6-1, Alexander Zverev, scor 6-7(5) 7-6(5) 7-5, respectiv Alejandro Davidovich Fokina, scor 6-3 7-5.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Frances Tiafoe: Forma echipei, știri și statistici

Frances Tiafoe este al 14-lea cap de serie al acestei ediții de la Indian Wells și cel de-al 16-lea jucător al lumii înaintea startului turneului din California. Jucătorul originar din Hyattsville, Mariland, este singurul reprezentant al Statelor Unite rămas în competiție în proba de simplu și, cu toate că nu are deloc o misiune facilă, caută să-i calce pe urme lui Taylor Fritz pentru a deveni doar cel de-al doilea american din ultimii 22 de ani care se impune în deșertul californian.

Tiafoe a obținut anul trecut cel mai bun rezultat al carierei prin calificarea în semifinalele Grand Slamului de la Flushing Meadows, demonstrând că se simte excelent în turneele disputate pe hardul nord-american, lucru pe care-l confirmă și în această săptămână și jumătate. Prezența lui Tiafoe în această fază a competiției nu reprezintă o surpriză, traseul său până în acest moment fiind aproape impecabil, fără set pierdut, el și Carlos Alcaraz fiind singurii reprezentanți ai careului de ași care se pot lăuda cu o astfel de performanță.

Debutul sezonului a fost unul perfect pentru Tiafoe, care a câștigat toate partidele de simplu în care a fost implicat în cadrul United Cup, punând umărul la trofeul pe care reprezentativa Statelor Unite l-a câștigat chiar la ediția inaugurală. Ulterior, Frances avea să se oprească în turul al treilea de la Openul Australian, pentru ca în săptămânile următoare, la Dallas și Acapulco, americanul să fie învins de ambele dăți în faza sferturilor de finală. Prezent pentru a șaptea oară în carieră pe tabloul principal de la Indian Wells, Frances și-a depășit deja cel mai bun rezultat aici, el nereușind să depășească vreodată turul al treilea înainte acestui an. Grație calificării în penultimul act, Frances va urca cel puțin două poziții în clasament, revenind pe cea mai înaltă treaptă ocupată vreodată în carieră, locul al 14-lea, însă printr-o victorie aici ar urca cel puțin până pe poziția a 12-a, având ocazia să ajungă la granița top 10 în cazul în care Jannik Sinner nu va trece de Carlos Alcaraz în cealaltă semifinală.

Cum spuneam, favoritul publicului nu a pierdut niciun set pe parcursul turneului, învingându-i în minimum de manșe pe: Marcos Giron, scor 6-2 6-2, Jason Kubler, scor 6-3 6-2, Alejandro Tabilo, scor 6-4 6-4, respectiv Cameron Norrie, scor 6-4 6-4. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Frances Tiafoe

Daniil Medvedev a dominat întâlnirile directe în fața americanului, câștigând patru dintre cele cinci dueluri directe anterioare. Singura victorie a americanului a venit chiar la prima întâlnire dintre cei doi, pe zgura de la Nice din 2015 pe tabloul de calificări, scor 6-3 6-2. Medvedev a câștigat următoarele patru întâlniri, toate disputate pe hard outdoor, cel mai recent duel consumându-se în optimile de finală de la Miami din 2021, scor 6-4 6-3 în favoarea rusului.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Daniil Medvedev v Frances Tiafoe

În ciuda formei impresionante arătate de Medvedev pe parcursul ultimei luni, cred că aici va avea un test dificil în fața favoritului local, cel care s-a calificat în semifinale fără set pierdut. Cu siguranță Tiafoe va beneficia de șansele sale și cred că are capacitatea de a menține disputa echilibrată. Pentru cel puțin un set câștigat de Frances Tiafoe, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 2.10.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Daniil Medvedev vs Frances Tiafoe Pont: Peste 19.5 game-uri în meci

Penultima zi de concurs de la Indian Wells va debuta cu semifinala de pe jumătatea inferioară de pe tabloul masculin de simplu, cea dintre Daniil Medvedev și Frances Tiafoe. Rusul este cel mai în formă jucător al momentului, fostul lider mondial evoluând la un nivel extraordinar în ultima lună, traversând în prezent o serie de 18 victorii consecutive, serie pe parcursul căreia a câștigat nu mai puțin de trei titluri consecutive, la Rotterdam, Doha, respectiv Dubai. Forma arătată de Medvedev, combinată și cu bilanțul net favorabil arătat în acest matchup, sunt argumente care-l fac favorit cert pe Daniil pe hârtie la calificarea în ultimul act, însă Tiafoe cred că se va dovedi un test foarte dificil pentru el în condițiile din California. Americanul, care va beneficia de un sprijin fantastic din partea suporterilor, s-a calificat în semifinale fără să cedeze vreun set, arătând un nivel de joc excelent, poate unul dintre cele mai bune etalate vreodată. Tiafoe demonstrează încă o dată că se simte excelent pe hardul din Statele Unite, iar aici are ocazia să obțină una dintre cele mai importante victorii ale carierei, una care l-ar aduce pe cea mai înaltă poziție din carieră în ierarhia mondială. Medvedev, considerat pe bună dreptate unul dintre principalii favoriți la cucerirea trofeului la startul turneului, n-a convins neapărat, având mari dificultăți în partida cu Alexander Zverev din optimile de finală și pierzând set chiar și cu Ilya Ivashka în turul al treilea. Rusul n-a avut parte de "o plimbare în parc" nici contra lui Davidovich Fokina, setul secund având nevoie de prelungiri, iar în general el nu se simte tocmai confortabil în condițiile de joc din California. Rusul pare ușor de distras și se frustrează rapid atunci când jocul nu-i funcționează la cei mai înalți parametri, pe parcursul ultimei săptămâni exprimându-și în mod direct nemulțumirea față de terenurile lente și în general față de condițiile de joc cumva atipice unui turneu pe hard exterior. Mă aștept la o partidă mai echilibrată decât ar indica-o cotele, cred că Tiafoe va beneficia de șansele sale pentru a putea produce o surpriză și, chiar dacă nu o va face, îl văd mai mult decât capabil să mențină disputa echilibrată. Pronosticul meu merge pe over 19.5 game-uri în meci, pentru o cotă de 1.50. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici