Share

Daniil Medvedev vs Dominic Thiem - Ponturi Pariuri Turneul Campionilor, 22.11.2020

ATP

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

22 Noi 2020 02:28 1,1k 0
Logo Daniil Medvedev
Logo Dominic Thiem
Daniil Medvedev
Dominic Thiem
VS
20:00 22 Noiembrie 2020
ATP Finals

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Dominic Thiem

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Dominic Thiem și Daniil Medvedev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 8.9 milioane de locuitori, fiind considerat orașul cel mai influent din lume. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 5.700.000 dolari. 
Gazda este complexul O2 Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această finală îi avem pe Daniil Medvedev și pe Dominic Thiem.

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Daniil Medvedev este un rus de 24 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Medvedev arată încă o dată că este un tenismen de top, un sportiv care în viitor are toate șansele să ajungă numărul 1 mondial și să câștige turnee de grand slam. Daniil nu este spectaculos, părând deseori lent sau prea "plat" pe teren, adevărul fiind că are o deplasare excelentă, că poate transforma foarte ușor defensiva în atac și că este foarte greu de depășit în schimburi. 
Mai mult Medvedev are și un serviciu de top, fiind inteligent, așadar fiind un sportiv aproape complet. 
Iar acum este în formă maximă, având 9 victorii consecutive, câștigând Mastersul de la Paris iar ieri trecând de Nadal într-o semifinală epică. 
Nadal a condus 1-0 scor seturi, apoi a servit pentru meci însă Daniil a revenit spectaculos și a dominat atât tie-breakul setului secund cât și setul decisiv. Așadar intră cu șanse bune în această finală, problema sa fiind faptul că a avut timp mult mai puțin de recuperare decât oponentul său. 
În 2019 are finală la Brisbane, titlu la Sofia, semifinale la Rotterdam, semifinale la Monte Carlo, finală la Barcelona, semifinale la Queen's, finală la Washington, finală la Montreal, titlu la Cincinnati, finală la US Open, titlu la Sankt Petersburg și titlu la Shanghai.
Iar în 2020 are sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la Cincinnati, semifinale la US Open, sferturi de finală la Viena și titlu la Paris. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Zverev (locul 7 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-3 cu Djokovic (locul 1 ATP), câștigând 80% mingi cu primul servicu, 56% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-3 6-3 cu Schwartzman (locul 9 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 4-6 7-6 6-3 cu Nadal (locul 2 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)

Dominic Thiem: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Dominic Thiem este un austriac de 27 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Thiem este momentan unul dintre cei mai buni jucători din lume, lucru care se vede și din clasamentul său. Dintr-un tânăr talentat, o speranță a circuitului, Dominic a devenit o certitudine, el câștigând primul său turneu de Masters la Indian Wells iar recent primul său turneu de grand slam, la US Open. 
Acum, fără presiunea unui trofeu major, Dominic joacă din ce în ce mai bine, având în ultima vreme palmares pozitiv cu toți cei 3 "granzi", câștigând 5 din ultimele 7 partide cu Djokovic, 3 din ultimele 4 cu Nadal și 5 din ultimele 6 cu Federer. 
Așadar când domină constant acești tenismeni, este clar că este unul dintre cei mai buni sportivi din lume. Acest lucru este normal, Dominic atingând vârstă perfectă pentru performanță, având în plus 4-5 ani în care poate să exceleze, în timp ce rivalii săi mai în vârstă sunt în scădere. 
Acum are șansa de a câștiga în premieră și ATP Finals, anul trecut pierzând finala de aici cu Tsitsipas. 
În 2019 are semifinale la Buenos Aires, titlu la Indian Wells, titlu la Barcelona, semifinale la Madrid, finală la Roland Garros, sferturi de finală la Hamburg, titlu la Kitzbuhel, sferturi de finală la Montreal, titlu la Beijing, sferturi de finală la Shanghai, titlu la Viena și finală la ATP Finals. 
Iar în 2020 are finală la Australian Open, sferturi de finală la Rio de Janeiro, titlu la US Open, sferturi de finală la Roland Garros și sferturi de finală la Viena. 
Aici:

- 7-6 4-6 6-3 cu Tsitsipas (locul 6 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 7-6 7-6 cu Nadal (locul 3 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 2-6 5-7 cu Rublev (locul 8 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 39% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (6 salvate)
- 7-5 6-7 7-6 cu Djokovic (locul 1 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Dominic Thiem

În întâlnirile directe scorul este 3-1 pentru Thiem, ultima având loc în acest an la US Open când Dominic s-a impus 6-2 7-6 7-6. 

Cote pentru Daniil Medvedev v Dominic Thiem

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Thiem la o cotă de 2.10.

Daniil Medvedev vs Dominic Thiem Pont: Dominic Thiem +3.5 handicap gameuri

Daniil Medvedev este cel mai în formă jucător de aici, având 9 victorii consecutive și câștigând Mastersul din Paris. Iar aici a trecut de grupe fără să piardă set, câștigând ușor cu Djokovic, ieri trecând și de Nadal după o partidă de 3 seturi în care Rafa a servit pentru meci. Însă din acel punct Daniil a dominat complet partida. Problema sa este faptul că are timp de recuperare limitat, mai puțin de 20 de ore. Dominic Thiem a jucat și el extrem de bine aici, pierzând foarte clar cu Rublev însă într-un meci în care nu a forțat. În rest a trecut în două seturi de Nadal, iar ieri a trecut de Djokovic după o partidă spectaculoasă, 7-6 în decisiv. Novak a avut 4-0 în acel tie-break însă Thiem a reușit o serie de senzație și a demonstrat că este un tenismen de top, în ultimii ani dominandu-i destul de clar pe cei Big 3. Astfel și in această finală are o șansă, măcar să ia un set. Consider astfel că Thiem nu va pierde la mai mult de 3 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Dominic Thiem +3.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Daniil Medvedev vs Dominic Thiem Pont: Peste 21,5 game-uri

Dominic Thiem e pentru a doua oară la rând în finala Turneului Campionilor, dar ca și anul trecut, are în față un adversar foarte solid. Daniil Medvedev e cel mai în formă jucător, dar vine după un meci epuizant cu Rada Nadal în semifinale. Și Domi a avut un meci extenuant cu Djokovic, iar în contextul dat, forma fizică va face diferența. Oricum, cred că partida va fi una foarte disputată și am încredere că vom avea minimum 22 de gameuri disputate. Cota oferită de Betano este una mică, dar are șanse bune de reușită!

Pont pariuri: Peste 21,5 game-uri

Miza: 5/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

10

Castigate:

7

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici