1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev vs Diego Schwartzman - Ponturi Pariuri Tenis Turneul Campionilor ATP, 20.11.2020

Daniil Medvedev vs Diego Schwartzman - Ponturi Pariuri Tenis Turneul Campionilor ATP, 20.11.2020

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-11-20 10:10:00

ATP - Turneul Campionilor

20 Noiembrie 2020, 22:10

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Diego Schwartzman

Diego Schwartzman

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Diego Schwartzman

Vineri, 20 noiembrie 2020, după orele 22.00, este programată ultima partidă din faza grupelor de la Turneul Campionilor ATP de la Londra, între Daniil Medvedev (4 ATP) din Rusia și Diego Schwartzman (9 ATP) din Argentina. Pronosticul ales vizează numărul de ași reușiți de către outsider, la o cotă avantajoasă preluată din oferta casei de pariuri Betano.

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil (24 ani) a reușit acum 2 zile una dintre cele mai importante succese din carieră, în fața liderului mondial - Novak Djokovic. Pe lângă rezultat, prestația rusului a fost extrem de convingătoare, fără să îi lase vreo șansă sârbului, în 2 seturi dominate fără emoții. 

Medvedev este în mod evident pe val, după titlul de la Paris, ajungând la o serie pozitivă de 7 meciuri consecutive câștigate. În acest interval nu a cedat decât 2 seturi, unul cu De Minaur și unul cu Sascha Zverev în finala ATP 1000. 

Sportivul antrenat de francezul Gilles Cervara este într-o formă sportivă deosebită, foarte aproape de nivelul de top atins vara și toamna trecută. Per total carieră, rusul a adunat peste 12,5 milioane de dolari americani din premii, din care 2 milioane de dolari în 2020. Locul 4 ATP ocupat acum este cel mai înalt atins vreodată.

Rezultatele complete ale lui Daniil la Londra au fost următoarele - 

6-3 6-4 versus Alexander Zverev, servind 4 ași și primind 3 în 1 oră și 29 minute de joc

6-3 6-3 versus Novak Djokovic, servind 10 ași și primind 3 în 1 oră și 22 minute de joc

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Diego (28 ani) a pierdut ambele meciuri de la debutul său la Turneul Campionilor, dar este oarecum de înțeles, în condițiile în care el s-a calificat aici oarecum conjunctural, majoritatea punctelor sale fiind obținute pe zgură. Micuțul argentinian este tenace, a avut rezultate decente și pe suprafețele rapide, însă nu este încă un jucător de elită pe hard, având probleme reale în spatele serviciului. Acest fapt este perfect explicabil, din cauza înălțimii de numai 1,70 metri. 

Schwartzman este și el la cel mai bun an din carieră, reușind să pătrundă în premieră în top 10 mondial, grație sistemului special de punctaj impus de ATP în actualul context pandemic. În 2020, sud-americanul a acumulat aproximativ 1,4 milioane de dolari, iar de-a lungul carierei 9 milioane de dolari din premii.

Rezultatele obținute de Diego în această săptămână au fost următoarele -

3-6 2-6 vs Novak Djokovic, servind 1 singur as în 1 oră și 19 minute de joc

3-6 6-4 3-6 vs Alexander Zverev, fără niciun as servit în 2 ore și 13 minute de joc

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Diego Schwartzman

Rusul conduce cu scorul de 4-0 la confruntările directe. Cel mai recent, cei doi tenismeni din top 10 ATP s-au întâlnit la Mastersul de la Paris, exact acum 2 săptămâni, scorul fiind categoric în favoarea lui Medvedev, 6-3 6-1. Trei dintre cele patru partide anterioare s-au încheiat în minimum de seturi.

Cote pentru Daniil Medvedev v Diego Schwartzman

Cei mai curajoși pot încerca și varianta de sub 0,5 ași serviți de către Diego Schwartzman, la cota de 2,35 preluată de la Betano pariuri.

Daniil Medvedev vs Diego Schwartzman Pont: Sub 1,5 ași - Diego Schwartzman

Mizez cu încredere mare pe un meci cu maximum un set servit de către outsiderul sud-american. Schwartzman nu excelează la capitolul serviciu, fiind de departe cel mai scund tenismen prezent la Turneul Campionilor 2020. El a izbutit doar 1 as în cele 5 seturi anterioare disputate în O2 Arena din Londra. De cealaltă parte, Medvedev a fost extrem de solid la retur și nu a primit decât câte 3 ași de la Djokovic și Zverev, jucători incomparabili mai puternici decât argentinianul. De asemenea, ținând cont de faptul că Daniil și Diego nu sunt deloc într-o relație bună, nu cred că favoritul va face vreo concesie, de genul celei făcute de Thiem lui Rublev ieri. Motivația financiară este una importantă pentru rus, care cred că își va impune din nou jocul în fața acestui oponent.

Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Daniil Medvedev vs Diego Schwartzman Pont: Daniil Medvedev -2,5 game-uri

Medvedev e precum o mașinărie și nu va sta la discuții prea mult cu Schwartzman, chiar dacă e calificat în semifinale. Deși are mâine meci cu Nadal, rusul va face un antrenament în meciul cu argentinianul, pe care l-a învins recent la Paris, fără nicio emoție. Merg pe victoria la minimum 3 gameuri diferență a rusului, la o cota bună oferita de către cei de la Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici