1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniil Medvedev vs Carlos Alcaraz

Daniil Medvedev vs Carlos Alcaraz - Ponturi Pariuri ATP Wimbledon, 12.07.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-07-11 20:18:00

Tenis - ATP Wimbledon

12 Iulie 2024, 15:30

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

versus
Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Carlos Alcaraz

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Daniil Medvedev și Carlos Alcaraz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 8.8 milioane de locuitori, fondată sub numele de Londinium. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 50 de milioane de lire sterline. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
În această fază îi avem pe Musetti, Djokovic, Alcaraz și Medvedev. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev este un jucător neafiliat unei țări, de 28 de ani, clasat pe locul 5 ATP.
Iar Medvedev trebuie considerat unul dintre jucătorii buni din istoria tenisului, chiar dacă nu este un sportiv legendar. Însă, el este fost număr 1 mondial, o performanță, având în palmares și un grand slam. 
Probabil putea să obțină mai multe, însă a pierdut dramatic acea finală de Australian Open cu Nadal, când a condus 2-0 scor seturi, iar în start de an a cedat în finala de la Australian Open cu Sinner, iarăși după ce a condus 2-0 scor seturi. 
Daniil este un sportiv ciudat, care practică un tenis destul de urât. Nu este elegant pe teren, pare dezechilibrat și în contratimp. Însă, de fapt el este un maestru al jocului de pe baseline, apărându-se cu ușurință și trimițând un număr uriaș de mingi înapoi. Nu greșește mult neforțat, iar serviciul îl ajută în momentele grele.
Este mare specialist pe terenuri rapide, hard, unde a câștigat aproape toate trofeele importante, însă este destul de bun și pe iarbă, anul trecut ajungând în semifinale aici, pierzând chiar cu oponentul de astăzi. 
Pe zgură în general nu se simte bine, însă are trofeu de Masters la Roma, o mare surpriză. 
Sezonul trecut a fost unul solid, pe lângă acest titlu de la Roma având trofee la Miami, Dubai, Doha sau Rotterdam. În vara are finală la US Open, în semifinale trecând chiar de oponentul de astăzi, apoi fiind învins clar de Djokovic. Acest scenariu este posibil să se repete.
Noul sezon este mediu. Are acea finală de Australian Open, rezultat foarte mare, chiar dacă a pierdut-o în fața lui Sinner. Are finală la Indian Wells, cedată cu oponentul de astăzi, semifinale la Miami, apoi un sezon pe zgură mai degrabă ratat. 
Nici pe iarbă nu a arătat bine, la Halle fiind învins de Zhang. 
Aici s-a chinuit în multe meciuri. A avut probleme serioase cu Muller, cu Struff, apoi profitând de retragerea lui Dimitrov. Cu Sinner a jucat 5 seturi, fiind mai bun în general decât oponentul său. Însă, Jannik a acuzat o stare de rău, fiind mult diminuat, așadar succesul trebuie văzut în această notă. 
În 2024 are finală la Australian Open, semifinale la Dubai, finală la Indian Wells, semifinale la Miami și sferturi de finală la Madrid. 
Aici:

- 6-3 6-4 6-2 cu Aleksandar Kovacevic (locul 88 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (3 salvate)
- 7-6 6-7 6-4 7-5 cu Muller (locul 102 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 6-1 6-3 4-6 7-6 cu Struff (locul 41 ATP), câștigând 79% mingi cu primul servicu, 59% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 5-3 cu Dimitrov (locul 10 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-7 6-4 7-6 2-6 6-3 cu Sinner (locul 1 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (3 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Carlos Alcaraz : Forma echipei, știri și statistici

Carlos Alcaraz este un spaniol de 21 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Alcaraz este una dintre marile vedete ale circuitului masculin, un sportiv care este apreciat atât de lumea tenisului, însă și în afara sa, de oameni care au tangențe reduse cu sportul. 
Motivul este faptul că el este esența spectacolului, meci de meci având niște lovituri incredibile, niște secvențe de joc care nu par reale, sau nu par posibile într-o paradigmă umană. Consumă multă energie, aleargă după orice minge, iar talentul său îl ajută să găsească soluții creative. 
Este deseori comparat cu Big 3, însă Alcaraz mi se pare mai bun ca aceștia. Nu mai productiv, deoarece este greu de crezut că va ajunge la 25 de trofee de grand slam. Însă este mai rapid, mai puternic, având mai multe soluții în atac. Primul serviciu mi se pare încă sub standardele normale, mult sub Big 3 uneori, însă serva a doua, trimisă cu mult kick, este din ce în ce mai eficientă. 
De fapt, el și-a schimbat tehnica de lovire dacă vorbim despre prima minge, însă momentan nu este 100% confortabil cu aceasta. 
Carlos deține deja două recorduri incredibile: cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie și cel mai tânăr jucător care câștigă turnee de grand slam pe toate cele 3 suprafețe. Acum doi ani are trofeu la US Open, unde l-a învins pe Ruud în finală, anul trecut are trofeu aici, după acea finală epică împotriva lui Djokovic, iar acum o lună s-a impus la Roland Garros, unde a trecut în 5 seturi de Sinner, apoi în 5 seturi de Zverev. 
În acest ritm, el va rămâne prolific și senzațional și în sezoanele următoare, în mod normal câștigând minim un grand slam pe an. Rămâne problema legată de accidentări, el având multe în ultimii ani, recent având o problemă la antebraț, din cauza căreia a ratat unele turnee importante pe zgură. 
Sezonul trecut a fost bun, cu trofeu aici, cu titluri la Barcelona sau Madrid. Pe final de an nu a obținut trofee, iar lumea deja începea să-l desconsidere, să-l treacă în planul secund. 
Nici începutul noului sezon nu a fost prea bun, la Australian Open fiind eliminat destul de devreme, în sferturi, de Zverev. Acolo mi s-a părut că a jucat chiar modest. 
A revenit cu titlu la Indian Wells, apoi având sferturi de finală la Madrid, într-o perioadă în care era accidentat la antebraț. 
Cel mai important trofeu a fost Roland Garros, apoi trecând pe iarbă. La Queen's nu a putut să-și apere trofeul de anul trecut, pierzând destul de rapid cu Draper. 
Aici nu pot spune că a jucat prea bine. S-a chinuit mult cu Tiafoe, cu Humbert, iar cu Paul a revenit de la 0-1 scor seturi și break în urmă în setul secund. Însă, întotdeuna mi s-a părut că a știut să-și ridice jocul atunci când a fost nevoie. 
Pentru a se impune astăzi, nu trebuie să înceapă lent. 
În 2024 are sferturi de finală la Australian Open, semifinale la Buenos Aires, titlu la Indian Wells, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Madrid și titlu la Roland Garros. 
Aici:

- 7-6 7-5 6-2 cu Lajal (locul 269 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 7-6 6-2 6-2 cu Vukic (locul 69 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 5-7 6-2 4-6 7-6 6-2 cu Tiafoe (locul 29 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (7 salvate)
- 6-3 6-4 1-6 7-5 cu Humbert (locul 16 ATP), câștigând 66% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (8 salvate)
- 5-7 6-4 6-2 6-2 cu Paul (locul 13 ATP), câștigând 66% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Carlos Alcaraz

În întâlnirile directe scorul este 4-2 pentru Alcaraz, ultima având loc în acest sezon la Indian Wells, când Carlos s-a impus 7-6 6-1. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Daniil Medvedev v Carlos Alcaraz

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și 3-2 Alcaraz, la o cotă de 6.00.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daniil Medvedev vs Carlos Alcaraz Pont: Daniil Medvedev -1.5 handicap duble greșeli

Daniil Medvedev nu a impresionat la acest turneu, însă nici nu a fost modest. A trecut greu de Muller, a avut noroc cu retragerea timpurie a lui Dimitrov, apoi cu starea de rău invocată de Sinner. Serviciul prim i-a mers, însă pe mingea a 2-a a fost nesigur. Astfel, el a comis multe duble greșeli, aici având 5 cu Muller, 5 cu Struff sau 11 cu Sinner, în meciuri lungi. Carlos Alcaraz trebuie să-și ridice nivelul serviciului dacă vrea să se califice în finală. Vine după 3 victorii chinuite, în care serva nu i-a mers, oferind în total nu mai puțin de 33 mingi de break. A recuperat de fiecare dată pe retur, însă astăzi îi va fi greu. Ca duble greșeli el în general stă bine, deși aici are niște cifre mai ridicate: 5 cu Tiafoe, 6 cu Humbert și 2 cu Paul. Astăzi mă aștept să fie foarte atent pe serviciu și să încerce să joace des cu primul, calea sigură spre victorie. Consider astfel că Medvedev va comite cu 2+ mai multe duble greșeli decât oponentul său, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici