1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniel Altmaier - Pedro Martinez. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 30.07.2021

Daniel Altmaier - Pedro Martinez. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 30.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-30 00:07:00

ATP - Kitzbuhel

30 Iulie 2021, 13:30

Daniel Altmaier

Daniel Altmaier

versus
Pedro Martinez Portero

Pedro Martinez Portero

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Daniel Altmaier v Pedro Martinez Portero

În semifinalele turneului ATP de la Kitzbuhel, Daniel Altmaier îl întâlnește pe Pedro Martinez, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano. Daniel Altmaier ocupă locul 135 în clasamentul ATP, în timp ce Pedro Martinez se află pe poziția 97.

Turneul de la Kitzbuhel se desfășoară pe zgură, face parte din categoria 250 și are premii totale de peste 400 000 de dolari.

Daniel Altmaier: Forma echipei, știri și statistici

Daniel Altmaier are 22 de ani și joacă un tenis foarte bun în ultima perioadă, reușind să-și egaleze cea mai bună performanță de până acum. Jucătorul german a ajuns în semifinale la Umag săptămâna trecută, unde a fost învins de Gasquet în trei seturi. Altmaier a ajuns la 23 de victorii pe zgură în acest sezon, suprafață pe care s-a concentrat în mod special, deoarece are doar patru partide jucate pe altă suprafață. A câștigat recent un turneu challenger puternic la Braunschweig, primul din carieră, unde a acumultat încrederea necesară pentru meciurile foarte bune făcute ulterior. 

Aici, Altmaier a trecut în primul tur de Laslo Djere, apoi l-a eliminat pe italianul Cecchinato în două seturi.

În sferturi l-a învins pentru a doua oară în zece zile pe Mager, tot în trei seturi. A servit opt ași și a salvat șșapte mingi de break din nouă. A irosit un avantaj de un set și 4-1 în setul al doilea, pe care l-a pierdut la tiebreak. Pânăla urmă s-a impus după mai bine de două ore. 

Pedro Martinez Portero : Forma echipei, știri și statistici

Pedro Martinez este un spaniol de 24 de ani, care se află pentru prima oară într-o semfinală ATP. Până acum, Martinez nu reușise să câștige două partide pe tabloul principal al unui turneu ATP în acest sezon. SPaniolul speră să prindă finala și să se alăture altor spanioli care au jucat recent finale pezgură, ca Alcaraz  sau Careno Busta. Pedro Martinez a reușit în optimi cea mai mare victorie a carierei, împotriva lui Bautista Agut, jucător aflat totuși de parte de o formă decentă. În sferturi l-a expediat în două seturi scurte pe Kovalik, 6-2, 6-2. Înprimul tur, Martinez l-a eliminat pe francezul Puille, revenit de câteva săptămâni în circuit, dar într-o formă modestă.

Statistica meciurilor directe Daniel Altmaier v Pedro Martinez Portero

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Daniel Altmaier v Pedro Martinez Portero

Din oferta Betano, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru un meci cu peste 20 de game-uri și o cotă de 2,18 pentru un succes al lui Altmaier.

Daniel Altmaier vs Pedro Martinez Portero Pont: Daniel Altmaier cu h (+3,5) la game-uri

Mă aștept la un meci echilibrat între doi jucători aflați în fața celei mai bune performanțe din carieră. Altmaier a învins jucători buni și s-a luptat formidabil cu adversari mai bine clasați, reușind să fie la un nivel ridicat pentru a doua săptămână la rând. Cred că înfrângerea cu Gasque din semifinalele de la Umag îi va prinde bine germanului. Pedro Martinez a jucat și el excelentă, dar nu a mai experimentat o semifinală ATP. Așadar,mizez pe ascendentul lui Altmaier și pe faptul că nu va pierde la o diferență mai mare de trei game-uri. Cota am ales-o din oferta Betano.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici