Daniel Altmaier - Mikael Ymer. Ponturi pariuri tenis ATP Wimbledon. 27.06.2022

ATP

Cota: 1.90

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

26 Iun 2022 00:24 416 0
Logo Daniel Altmaier Daniel Altmaier
Logo Mikael Ymer Mikael Ymer
VS
11:00 28 Iunie 2022
Ponturi tenis ATP - Wimbledon

Analiză și informații pentru Daniel Altmaier v Mikael Ymer

În primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Daniel Altmaier îl întâlnește pe Mikael Ymer, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Daniel Altmaier ocupă locul 64 în clasamentul ATP, în timp ce Mikael Ymer se află pe poziția 88.

Daniel Altmaier: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Daniel Altmaier are 23 de ani și ocupă locul 64 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe 53. Jucătorul german are un bilanț de 19 victorii și 19 înfrângeri în acest sezon, în care a cucerit un titlu la nivel challenger, la Heillbron, pe zgură. Altmaier nu a avut prea mult succes pe suprafețele rapide, iar pe iarbă, are opt victorii și zece înfrângeri. Înainte de Wimbledon, a ajuns în sferturile de finală la Mallorca, unde a trecut de Dusan Lajovic, în două seturi, de Sebastian Baez, în trei seturi, pentru a pierde cu Benjamin Bonzi, în două seturi. Anterior, a fost eliminat în primul tur la Stuttgart de compatriotul Otte și la Halle, eliminat de Kyrgios în două seturi. Se află pentru prima oară pe tabloul principal la Wimbledon, după ce anul trecut a pierdut în primul tur al calificărilor.

Mikael Ymer: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Mikael Ymer are 23 de ani și este considerat un jucător foarte talentat, de la care specialiștii așteaptă mai mult. Cu toate acestea, suedezul nu a fost niciodată mai sus de locul 67, iar anul acesta are un bilanț negatic, cu opt victorii și 11 înfrângeri. Ymer a jucat finala la Wimbledon juniori în urmă cu șapte ani, pe care a pierdut-o la Reiley Opelka. La Roland Garros, a trecut de James Duckworth și Daniel Evans, pentru a pierde clar, în trei seturi cu Tsitsipas. Și-a făcut pregătirea pentru Wimbledon la Eastbourne, unde a fost eliminat în calificări de Duckworth, în trei seturi. Anul trecut, Ymer reușea să-l învingă pe Tsonga în cinci seturi la All England Club și să-i ia un set lui Aliassime în turul al doilea. 

Statistica meciurilor directe Daniel Altmaier v Mikael Ymer

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Daniel Altmaier v Mikael Ymer

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru o victorie a lui Ymer și o cotă de 1,65 pentru un meci cu cel puțin 37 de game-uri.

Daniel Altmaier vs Mikael Ymer Pont: Peste 38,5 game-uri

Daniel Altmaier a făcut o pregătire bună pentru debutul său la Wimbledon și a arătat că poate fi competitiv pe această suprafață. Din cinci sferturi de finală jucate la nivel ATP, două au venit pe iarbă. Mikael Ymer este jucătorul mai talentat, cu un joc mai potrivit pentru iarbă, dar forma sa sportivă nu este grozavă. Merg pe un meci lung, cu cel puțin 39 de game-uri, iar cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Peste 38,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

4

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici