1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Daniel Altmaier - Gianluca Mager. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 29.07.2021

Daniel Altmaier - Gianluca Mager. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 29.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-28 23:16:00

ATP - Kitzbuhel

29 Iulie 2021, 13:30

Daniel Altmaier

Daniel Altmaier

versus
Gianluca Mager

Gianluca Mager

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Daniel Altmaier v Gianluca Mager

În sferturile de finală ale turneului ATP de la Kitzbuhel, Daniel Altmaier îl întâlnește pe Gianluca Mager, iar noi am selectat un pronostic din oferta Betano. Daniel Altmaier ocupă locul 135 în clasamentul ATP, în timp ce Mager este pe 76.

Turneul de la Kitzbuhel se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 400 000 de dolari și face parte din categoria 250.

Daniel Altmaier: Forma echipei, știri și statistici

Daniel Altmaier are 22 de ani și traversează un moment foarte bun de formă. Altmaier nu a fost niciodată mai sus de locul 122, dar este încă tânăr și are rezultate foarte bune în ultimele săptămâni. Este un jucător care preferă zgura, anul acesta are doar patru partide jucate pe altă suprafață. Altmaier joacă mai mult în turnee challenger, dar a demonstrat că poate face față și la nivel ATP, unde a surprins în ultima vreme. Jucătorul german a făcut semifinală săptămâna trecută la Umag, unde a trecut de Moutet, Mager și Lajovic pentru a pierde la Gasquet în trei seturi. Anterior, a câștigat un challenger la Braunschweig și îi luase un set lui Krajinovic la Hamburg în primul tur.

Aici, a trecut în primul tur de Laslo Djere în trei seturi. După ce a jucat slab în primul set, pe care l-a pierdut la patru, Altmaier și-a mai pierdut serviciul doar o dată și s-a impus la trei în următoarele două seturi.

În turul al doilea, l-a eliminat pe experimentatul Marco Cecchinato în două seturi, în care a oferit nouă mingi de break, din care a salvat șapte. 

Gianluca Mager: Forma echipei, știri și statistici

Gianluca MAger este un italian de 26 de ani, aflat pe locul 74 în ierarhia ATP. Mager este și el un zgurist, care a acumulat 22 de victorii și 14 înfrângeri în acest sezon. Deoarece clasamentul i-a permis, Mager și-a încercat norocul mai mult n turnee ATP, unde nu a avut rezultate grozave, fiind eliminat, de exemplu, în turul al doilea la Roland Garros de Siner. Are un turneu challenger câștigat în aprilie la Marbella și o semifinală la Prostejov, recent. 

Aici, a trecut în primul tur de Dennis Novak, cu 6-4, 6-0. A oferit o singur pe minge de  break, pe care nu a reușit să o salveze și a câștigat de cinci ori pe serviciul adversarului.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Ramos Vinolas în trei seturi. A servit opt ași și și-a pierdut serviciul doar de trei ori. 

Statistica meciurilor directe Daniel Altmaier v Gianluca Mager

Este 2-1 pentru Mager la general, dar Altmaier a câștigat duelul de săptămâna trecută de la Umag, unde s-a impus în trei seturi. A fost 4-6, 6-1,7-5

Cote pentru Daniel Altmaier v Gianluca Mager

Din oferta Superbet pariuri sportive am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,93 pentru ca Altmaier să câștige la cel puțin trei game-uri diferență și o cotă de 1,55 pentru un meci cu cel puțin 20 de game-uri.

Daniel Altmaier vs Gianluca Mager Pont: Daniel Altmaier câștigă

Daniel Altmaier a jucat excelent la Umag, unde a pierdut în trei seturi cu Gasquet în semifinale, iar aici i-a eliminat pe Djere și Cecchinato, doi jucători excelenți pe această suprafață. Mager este și el într-o formă bună, dar nu a impresionat ca joc. Altmaier a dominat clar ultimele două seturi cu Mager din urmă cu o săptămână de la Umag și cred că va reuși să repete prestația de atunci. Merg pe o victorie a germanului, care a învins adversari mai grei și are ascendentul moral de acum șapte zile. Cota am ales-o din oferta Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici