1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Cristian Garin vs Borna Coric , Ponturi ATP RIO, 22.02.2020, Poate croatul să ajungă în finală?!

Cristian Garin vs Borna Coric , Ponturi ATP RIO, 22.02.2020, Poate croatul să ajungă în finală?!

Guest
Guest

2020-02-22 11:58:00

Tenis ATP - Rio Open

22 Februarie 2020, 22:00

Cristian Garin

Cristian Garin

versus
Borna Coric

Borna Coric

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cristian Garin v Borna Coric

Continuăm seria ponturilor din tenis, iar următorul vine de la partida dintre chilianul Cristia Garin și croatul Borna Coric, din cadrul primei semifinale de la RIO, meci ce este programat al doilea al zilei pe arena centrală și care va începe după ora 22 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul gândit, în cele ce urmează.

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Cristian Garin: Forma echipei, știri și statistici

Cristian Garin se simte foarte bine pe zgură, iar rezultatele din ultima perioadă stau dovadă. Titlul la Cordoba, câștigat în fața lui Diego Schwartzman și la un singur pas acum de o nouă finală, una de 500 de puncte. Jocul său oricum se pliază bine pe toate suprafețele, dar suprafața roșie rămâne locul unde se simte cel mai bine. Totuși, chilianul a oscilat pe parcursul acestei săptămâni, când a revenit de la 0-1 la seturi în 2 partide. Lucru la care trebuie să fie foarte atent, pentru că împotriva altui jucător mai bun, nu va mai reușit să facă răsturnări de scor. 

Aici, cum vă ziceam, a cedat set în 2 dintre partide, de fiecare dată fiind nevoit să revină în meci. Victoriile au fost per total meritate, iar acum chilianul e la un singur meci distanță de calificarea în cea de-a 2 sa finală din acest an. Meciul nu va fi deloc ușor, cu toate că Garin pleacă favorit, însă la ce joc a prestat chilianul în Brazilia, cred că se poate califica în ultimul act al competiției.

Se anunță un meci de luptă, între 2 jucători care evoluează bine pe zgură și cred că putem avea parte de o partidă spectaculoasă și decisă în set decisiv.

Borna Coric: Forma echipei, știri și statistici

Borna Coric s-a mișcat mult mai bine la RIO. Croatul nu a început bine noul sezon, oscilând evoluțiile bune cu cele în care a fost de nerecunoscut. Pe hard s-a mișcat chiar foarte slab, cedând în primul tur de la Melbourne, fără să ia vreun set, iar înainte de competiția de la Antipozi, s-a mișcat la fel de slab.

Dacă la Buenos Aires a fost eliminat încă din primul meci, după ce a fost eliminat de Thiago Monteiro, în urma unui meci foarte disputat, la RIO, Borna s-a mișcat mult mai bine. Doar un singur set cedat de croat, 1-6 cu unul din favoriții gazdelor, Seyboth Wild, în rest victorii clare chiar și pe deplin meritat. Jocul lui Coric s-a îmbunătățit pe zgura din Brazilia, croatul făcând mult mai puțin greșeli neforțate, și cu lovituri câștigătoare de clasă.

În ultimul meci, Coric s-a impus în 2 seturi în fața lui Sonego, dar a avut momente de scăpare, oferind 8 mingi de break, toate salvate. Cu Garin va fi mult mai greu, pentru că chilianul e mult mai solid și mai valoros decât italianul, Cred însă că Borna Coric va lupta pentru șansa sa și cu siguranță meciul va fi unul disputat.

Statistica meciurilor directe Cristian Garin v Borna Coric

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul trecut, pe iarba de la Hertogenbosch, iar Coric s-a impus în 3 seturi.

Cote pentru Cristian Garin v Borna Coric

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria lui Coric, la o cotă de 2.02 sau over 2,5 seturi, la o cotă de 2,17.

Cristian Garin vs Borna Coric Pont: Total gameuri - peste 22,5

Se anunță un meci disputat între cei doi jucători. Ambii au evoluat foarte solid pe durata acestei săptămâni și cred că partida va fi una mai mult decât echilibrată. Garin pleacă favorit, dar nu va avea o misiunea ușoară. Personal văd un meci cu 3 seturi și cu cel puțin un set cu tie-break. Mai mult decât atât, cred că partida e deschisă oricărui rezultat și astfel merg cu încredere pe minimum 23 de gameuri. Cota este excelentă!

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici