1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Corentin Moutet - Philipp Kohlschreiber: ponturi pariuri ATP Halle. 15.06.2021

Corentin Moutet - Philipp Kohlschreiber: ponturi pariuri ATP Halle. 15.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-15 20:12:00

ATP Halle

16 Iunie 2021, 12:00

Corentin Moutet

Corentin Moutet

versus
Philipp Kohlschreiber

Philipp Kohlschreiber

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Corentin Moutet v Philipp Kohlschreiber

În turul secund al competiției pe iarbă de la Halle, favoritul gazdelor, Philipp Kohlschreiber, îl întâlnește pe francezul Corentin Moutet. Meciul este programat miercuri, pe arena centrală, cu începere de la ora 12:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pronosticul meu. 

Corentin Moutet: Forma echipei, știri și statistici

Corentin Moutet este un jucător francez de 22 de ani, clasat în această săptămână pe locul 94. În sezonul 2021 se poate lăuda cu un bilanț de 11 victorii și 8 înfrângeri. Forma sa recentă nu rupe gura târgului. Corentin Moutet a ajuns la Halle cu o serie de 3 înfrângeri la rând: cu Alejandro Davidovich Fokina în calificările de la Roma, în fața britanicului Cameron Norrie la ATP Lyon, respectiv cu Laslo Djere în runda inaugurală de la Roland Garros. Francezul a avut noroc în primul tur de la ATP Halle. Adversar i-a fost David Goffin, care a avut set și break în față, dar apoi s-a accidentat și a fost nevoit să abandoneze la 6-1, 5-7. Este prima participare a lui Moutet la întrecerea pe iarba din Germania. La ediția precedentă a turneului de la Wimbledon, Corentin s-a oprit în turul 2, fiind învins de Felix Auger Aliassime. 

Philipp Kohlschreiber: Forma echipei, știri și statistici

Ajuns la 37 de ani, Philipp Kohlschreiber are în continuare puterea să evolueze la cel mai înalt nivel în circuitul ATP. Neamțul a avut probleme de ordin fizic și a pierdut prima parte a sezonului 2021. El a revenit doar în luna aprilie, când a reușit să îl învingă la Belgrad pe Maxime Cressy. Ca dovadă a faptului că se simte bine la competițiile din Germania, Kohlschreiber a ajuns în sferturile de finală e la Heilbronn Challenger: mai întâi i-a învins pe Maxime Janvier și Brandon Nakashima, pentru a ceda la mare luptă cu Daniel Elahi Galan (6-2, 2-6, 6-7). Veteranul neamț a impresionat și la Roland Garros. El a fost considerat outsider, dar i-a învins pe Fernando Verdasco și Aslan Karatsev. În runda a treia de la Paris, Kohli nu a mai avut ce să îi facă lui Diego Sebastian Schwartzman. Prima partidă disputată la Halle s-a încheiat cu o victorie rapidă: 6-4, 6-3 în compania lui Jurij Rodionov. Neamțul se poate lăuda cu un titlu la Halle (2011), precum și cu o altă finală (2008) și semifinale în 2009, 2012 și 2014.

Statistica meciurilor directe Corentin Moutet v Philipp Kohlschreiber

Este primul meci direct între cei doi jucători în circuitul ATP. 

Cote pentru Corentin Moutet v Philipp Kohlschreiber

Veteranul din Germania pornește cu prima șansă, iar eu mă aștept să obțină victoria. Philipp Kohlschreiber joacă de obicei foarte bine la turneele din țara natală, acest aspect cântărește mult în alegerea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi în favoarea lui Philipp. Dacă sportivul din Germania va obține un succes rapid, în doar două seturi, veți prinde o cotă atractivă de 2,50. 

Corentin Moutet vs Philipp Kohlschreiber Pont: Victorie Philipp Kohlschreiber

Experiența lui Philipp Kohlschreiber pe iarbă este net superioară adversarului său de 22 de ani. Neamțul se simte bine la Halle, a avut rezultate excelente în trecut și are parte de sprijinul publicului. Chiar dacă a ajuns la 37 de ani, asta nu l-a împiedicat să obțină victorii importante în 2021. Corentin Moutet nu se simte bine pe iarbă, este cea mai slabă suprafață a sa, iar dacă David Goffin nu s-ar fi accidentat în finalul setului 2, cel mai probabil belgianul ar fi câștigat partida. În aceste condiții, am încredere în Kohli, în serviciul său și în abilitatea la fileu. Recomand victoria neamțului, la o cotă excelentă oferită de Superbet. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici