1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Constant Lestienne vs Emil Ruusuvuori

Constant Lestienne vs Emil Ruusuvuori, Ponturi Pariuri ATP Tel Aviv, 29.09.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-09-29 00:41:00

ATP Tel Aviv

29 Septembrie 2022, 12:00

Constant Lestienne

Constant Lestienne

versus
Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Constant Lestienne v Emil Ruusuvuori

La fel ca și în competiția ce se desfășoară în paralel în Asia în această săptămână, cea de la Seoul, turneul de la Tel Aviv revine în circuit pentru prima dată după o periadoă de 26 de ani de absență. Turneul din Israel face parte din categoria competițiilor de nivel ATP 250, adunând câteva nume importante pe tabloul principal, cu favoritul principal, Novak Djokovic, ținând capul de afiș. Lista capilor de serie este completată de: Marin Cilic, Diego Schwartzman și Maxime Cressy.

Am ajuns în faza optimilor de finală, iar în continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului ce-i va pune față în față pe francezul Constant Lestienne și pe finlandezul Emil Ruusuvuori. Această partidă este programată de la ora 12:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Constant Lestienne: Forma echipei, știri și statistici

Constant Lestienne este un francez în vârstă de 30 de ani, ocupantul poziției a 68-a în clasamentul mondial. Reprezentantul țării cocoșului galic este un așa-zis "late peaker" în circuit, care, iată-l, atinge cea mai înaltă treaptă a carierei în clasamentul mondial în cel de-al 11-lea sezon la profesioniști. Lestienne a câștigat nu mai puțin de trei turnee Challenger în 2022, toate pe hard, la Malaga, Pozoblanco și Vancouver, înregistrând și o finală la Segovia, toate aceste performanțe venind într-un interval relativ scurt de timp, pe parcursul a mai puțin de două luni. În afara acestor rezultate, francezul a mai bifat o finală în prima parte a anului, pe hard indoor, la Cherbourg, acolo unde pierdea în trei seturi în fața compatriotului Benjamin Bonzi.

Aceste rezultate bune înregistrate în ultima perioadă i-au permis lui Lestienne să tranziționeze spre turneele de nivel 250 din circuit, săptămâna trecută debutând pe tabloul principal de la San Diego, acolo unde a trecut de Benjamin Holt și Alejandro Tabilo, fiind învins clar în sferturile de finală de principalul favorit al competiției, Dan Evans, scor 1-6 3-6.

Aici, la Tel Aviv, Lestienne ia parte doar pentru a doua oară într-un turneu ATP în 2022, iar în runda inaugurală a obținut o victorie muncită în fața compatriotului Adrian Mannarino, scor 7-6(2) 6-4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Emil Ruusuvuori: Forma echipei, știri și statistici

Emil Ruusuvori este un finlandez în vârstă de 23 de ani, ocupantul poziției a 24-a în clasamentul mondial. Nordicul a început bine sezonul, cu semifinală înregistrată în chiar prima săptămână a anului, la Melbourne Summer Set, acolo unde ceda în două seturi în fața celui ce avea să-și și adjudece titlul, Rafael Nadal, dar și o finală în India, la Pune, unde pierdea în trei seturi în fața mai experimentatului portughez, Joao Sousa. De atunci, Ruusuvuori nu a reușit să păstreze un nivel constant bun în turneele din circuit, singurele rezultate notabile înregistrându-le pe zgura de la Munchen, respectiv pe gazonul din Londra, de la Queen's Club, la ambele turnee oprindu-se în faza sferturilor de finală.

Finlandezul a căzut 12 poziții comparativ cu cea mai înaltă treaptă ocupată în carieră în ierarhia mondială, însă va avea șansa să urce până la finalul anlului, neavând prea multe puncte de apărat.

În general, Ruusuvuori se simte foarte bine în condiții rapide de joc, dar hardul indoor pare să fie suprafața pentru care jocul său pare cel mai bine construit, aici obținând patru turnee Futures și două Challenger pe parcursul carierei.

Finlandezul a câștigat ambele confruntări în care a fost implicat împotriva reprezentanților Noii Zeelande în Cupa Davis, după care l-a învins pe Jiri Lehecka la Metz, înainte să sufere un eșec în trei seturi contra lui Alexander Bublik. Aici, a făcut un prim meci aproape fără greșeală împotriva americanului Jeffrey John Wolf, de care a dispus în două seturi fără istoric, scor 6-3 6-2.

Statistica meciurilor directe Constant Lestienne v Emil Ruusuvuori

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Constant Lestienne v Emil Ruusuvuori

Pentru o victorie în minimum de seturi a lui Emil Ruusuvuori, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 2.00.

Pariază la Netbet pe meciul dintre C. Lestienne vs E. Ruusuvuori cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Constant Lestienne vs Emil Ruusuvuori Pont: Emil Ruusuvuori -2.5 game-uri (HA)

Constant Lestienne este un jucător care, la vârsta de 30 de ani, reușește să atingă cea mai bună performanță a carierei în ceea ce privește poziția ocupată în clasament. Francezul a atins această performanță grație evoluțiilor foarte bune din turneele Challenger din această vară, el reușind să câștige trei turnee la acel nivel. Rezultatele bune din ultima perioadă i-au asigurat lui Lestienne primele două prezențe pe tablourile principale ale turneelor ATP din acest sezon. Totuși, experiența sa la acest nivel este una deficitară, clar inferioară comparativ cu cea a lui Ruusuvuori. Am văzut și săptămâna trecută la San Diego cum, în ciuda a două victorii înregistrate împotriva unor adversari lipsiți de experiență sau ieșiți din formă, precum Benjamin Holt și Alejandro Tabilor, francezul nu a mai putut repeta aceeași performanță și contra unui adversar mult mai bine ancorat la acest nivel, precum Dan Evans, împotriva căruia a câștigat doar patru game-uri. Emil Ruusuvuori se află la un nivel superior, fiind un jucător care a evoluat în exclusivitate în turneele din circuitul ATP în ultimele sezoane și care se simte excelent în condiții de hard indoor. În runda inaugurală, finlandezul a evoluat la un nivel înalt împotriva lui JJ Wolf, practicând un tenis aproape fără greșeală, fiind foarte solid în spatele propriului serviciu și rămănând agresiv pe toată durata partidei. Lestienne este defavorizat în acest matchup, el fiind un jucător pasiv pe alocuri, adept al unui joc mai mult bazat pe tehnică, ce nu cred că se va dovedi eficient împotriva finlandezului în sală. Oboseala ar putea reprezenta un factor, Lestienne venind după săptămâna petrecută în Statele Unite, de la San Diego, în vreme ce Ruusuvuori a avut mai mult timp să pregătească turneul de la Tel Aviv, iar aici beneficiază de o zi suplimentară de pauză. Cred că finlandezul își va demonstra superioritatea și va reuși să obțină biletul pentru calificarea în cel de-al treilea sfert de finală într-un turneu ATP din 2022. Pronosticul meu merge pe un succes la cel puțin trei game-uri diferență al lui Emil Ruusuvuori, pentru o cotă de 1.65 oferită de casa de pariuri Superbet.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici