1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Christopher O'Connell vs Arthur Rinderknech - Ponturi Pariuri ATP Halle, 13.06.2021

Christopher O'Connell vs Arthur Rinderknech - Ponturi Pariuri ATP Halle, 13.06.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-06-13 00:00:00

ATP Halle

13 Iunie 2021, 14:40

Christopher O'Connell

Christopher O'Connell

versus
Arthur Rinderknech

Arthur Rinderknech

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Christopher O'Connell v Arthur Rinderknech

Turneul Noventi Open are loc în Halle, iar în această analiză voi detalia partida din calificări dintre Christopher O'Connell și Arthur Rinderknech, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Halle este o localitate de 238.000 de locuitori, fiind unul dintre cele mai importante orașe din estul Germaniei. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 1.318.605 euro. 
Gazda este complexul Gerry Weber Stadion, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Federer, Medvedev, Tsitsipas sau Rublev. 

Christopher O'Connell: Forma echipei, știri și statistici

Christopher O'Connell este un australian de 27 de ani, clasat pe locul 129 ATP. 
Iar O'Connell este un sportiv destul de modest, care nu a fost vreodată în prima sută mondială deși nu mai este chiar tânăr. Evident, în viitor poate să schimbe acest lucru însă mă îndoiesc că o să-l vedem pe Cristopher foarte mult în turnee importante ATP, fiind greu să treacă de calificări și apoi de fazele de început. 
O'Connell evoluează astfel preponderent în circuitul challenger, la un nivel mai scăzut, în acest an încercând însă mai des să joace în calificările turneelor importante și să nu mai participe în turnee mici. 
Însă până acum nu a avut succes, de exemplu la Belgrad pierzând în primul tur cu Martin iar la Roland Garros în primul tur cu Paul. 
Iar săptămâna trecută, la Stuttgart, s-a retras în timpul meciului cu Albot. 
Aici și-a luat revanșa față de Radu, impunându-se după 3 seturi echilibrate în care însă a servit destul de modest. 
În 2020 are sferturi de finală la challengerul din Bendigo, semifinale la challengerul din Drummondville și semifinale la challengerul din Biella. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 4-6 6-3 7-5 cu Albot (locul 89 ATP), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (1 salvată)

Arthur Rinderknech: Forma echipei, știri și statistici

Arthur Rinderknech este un francez de 25 de ani, clasat pe locul 118 ATP. 
Iar Rinderknech este un sportiv solid deși până acum nu a fost vreodată în prima sută mondială. Însă Arthur are toate șansele să depășească acest prag, fiind foarte talentat, începând cariera la profesioniști târziu, preferând să se axeze pe facultate. 
Astfel până relativ curând a jucând în campionatul pe colegii nord american pentru Universitatea din Texas, apoi devenind profesionist cu destul de mult succes. 
Evident, Rinderknech nu are nicio performanță importantă, însă în turnee challenger joacă în general bine. 
În plus și în turnee ATP a început să obțină rezultate notabile, la Lyon de exemplu trecând de Sinner. 
În general Arthur preferă suprafețele rapide, el fiind foarte înalt la 1.96m și având o armă importantă în serviciu. Așadar iarba îl avantajează, iar aici în primul tur a fost dominant în partida cu Stakhovsky, câștigând în două seturi scurte. 
În 2020 are titlu la challengerul din Rennes, finală la challengerul din Drummondville, titlu la challengerul din Calgary și sferturi de finală la challengerul din Praga. 
Iar în 2021 are titlu la challengerul din Istanbul, semifinale la challengerul din Cherbourg, sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la challengerul din Lille, semifinale la challengerul din Ostrava și sferturi de finală la Lyon. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Stakhovsky (locul 210 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Christopher O'Connell v Arthur Rinderknech

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Rinderknech, aceasta având loc în 2020 la challengerul din Drummondville când Arthur s-a impus 6-4 6-2. 

Cote pentru Christopher O'Connell v Arthur Rinderknech

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Rinderknech câștigând primul set la o cotă de 1.75. 

Christopher O'Connell vs Arthur Rinderknech Pont: Arthur Rinderknech castiga

Christopher O'Connell este un tenismen mediu, care în general nu trece de primele tururi ale turneelor ATP. În plus forma sa este destul de slabă, iar aici în primul tur nu a impresionat, trecând de Albot după o partidă haotică, în care a servit modest și a cedat de 4 ori acest atu. Arthur Rinderknech vine din campionatul pe colegii nord-american, fiind foarte talentat iar în curând putând să intre în prima sută mondială. Are de curând victorie cu Sinner pe zgură însă el se simte mult mai bine pe suprafețe rapide, având 1.96m înălțime și un serviciu foarte eficient. Acest lucru s-a văzut în primul tur când l-a învins pe Stakhovsky după două seturi scurte, în care nu și-a cedat deloc serviciul. Consider astfel că Rinderknech este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici