1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Christopher Eubanks - Daniil Medvedev

Christopher Eubanks - Daniil Medvedev: ponturi pariuri ATP Miami. 30.03.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-03-30 03:14:00

Tenis ATP - Miami Open

30 Martie 2023, 20:00

Christopher Eubanks

Christopher Eubanks

versus
Daniil Medvedev

Daniil Medvedev

1.40

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Christopher Eubanks v Daniil Medvedev

Într-o confruntare care contează pentru sferturile de finală de la ATP Miami, Christopher Eubanks îl întâlnește pe Daniil Medvedev. Duelul dintre cei doi jucători este programat în cursul serii de vineri, în complexul pe hard din Statele Unite ale Americii. În cele ce urmează puteți citi analiza acestei partide, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Christopher Eubanks: Forma echipei, știri și statistici

Christopher Eubanks este un jucător american de 26 de ani, clasat în această săptămână pe locul 119 în lume. Înaintea acestei întreceri de la Miami, Chris nu intrase niciodată în prima sută mondială. Ce s-a întâmplat la Miami depășește orice așteptare: Eubanks a pornit din calificări și a reușit nu mai puțin de 6 victorii. În urma acestor succese, sportivul din SUA s-a calificat pentru prima dată în sferturile de finală într-o competiție ATP Masters Series, iar de lunea viitoare este sigur că va intra între cei mai buni 100 de sportivi din ierarhia mondială. Printr-un serviciu în forță și avansări inspirate la fileu, Eubanks a trecut de Abedallah Shelbayh și Lukas Klein în calificări, iar pe tabloul principal i-a învins pe Denis Kudla, Borna Coric, Gregoire Barrere și Adrian Mannarino. Deși vorbim despre o performanță importantă, să aruncăm un ochi și pe numele adversarilor lui Eubanks: doar victoriile cu Coric și Mannarino putem spune că reprezintă o oarecare surpriză, deoarece în rest era văzut drept favorit în fața unor advesari care nu sunt de primă talie.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Daniil Medvedev: Forma echipei, știri și statistici

Daniil Medvedev are un start excelent de sezon. Jucătorul de 27 de ani ocupă locul 5 ATP, iar în 2023 și-a trecut în cont nu mai puțin de 26 de victorii în circuitul ATP. Dintre acestea, 19 au venit la rând pentru Medvedev, odată cu ele titlurile de la Rotterdam, Doha și Dubai, iar apoi calificarea în finala de la Indian Wells. În ultimul act din California, Medvedev a cedat clar în fața lui Carlos Alcaraz (3-6, 2-6), însă și-a revenit rapid după acel eșec. Rusul a beneficiat de un tur liber la Miami, iar pentru a ajunge în sferturile de finală a fost nevoit să câștige doar două partide. Adversarii săi au fost modești, însă Medvedev a tratat meciurile serios și le-a încheiat rapid: 6-1, 6-2 cu Roberto Carballes Baena, respectiv 6-4, 6-2 în fața Quentin Halys. În cele două partide disputate la HardRock Stadium, Medvedev nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul și a reușit nu mai puțin de 7 break-uri.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Christopher Eubanks v Daniil Medvedev

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul ATP.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Christopher Eubanks v Daniil Medvedev

Daniil Medvedev este considerat favorit în acest duel, iar eu consider că va obține o victorie clară. Diferența între cei doi jucători este una imensă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Efortuna, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de sub 12,5 game-uri total pentru Medvedev. Această selecție are o cotă atractivă de 1,85.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Christopher Eubanks vs Daniil Medvedev Pont: Primul break in meci Medvedev

Daniil Medvedev a arătat o formă excelentă în ultima vreme, iar partida cu Eubanks ar trebui să fie doar o formalitate pentru a face pasul spre semifinalele de la Miami. Serviciul reprezintă o adevărată armă pentru Daniil, care nu a cedat niciun break până acum pe întreaga durată a întrecerii din Florida. Consider că Eubanks nu are forța necesară la retur încât să îi pună probleme adversarului său, astfel că recomand selecția Primul break în meci Medvedev. Cota nu este una mare, însă are un grad ridicat de încredere. Cota vine din oferta eFortuna pariuri sportive. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Christopher Eubanks vs Daniil Medvedev Pont: Daniil Medvedev sub 12,5 gameuri

Christopher Eubanks este prezența surprinzătoare a ediției din acest an de la Miami. Americanul și-a depașit condiția, reușind, în sfârșit, să înregistreze un rezultat important într-unul din turneele majore din circuit (fie că vorbim de Grand Slam sau competiții de nivel Masters). Eubanks nu a beneficiat de un traseu atât de dificil, însă a profitat excelent, el urmând să acceadă în top 100 grație acestei calificări în "sferturile" din Florida. Aici misiunea sa va fi una extrem de dificilă în fața unuia dintre cei mai buni jucători din lume la ora actuală, un adversar cu o experiență net superioară la acest nivel în persoana lui Daniil Medvedev și un adversar care cred că se va dovedi superior în toate compartimentele jocului. Eubanks este un jucător care se foloseșe bine de propriul serviciu, aceasta fiind arma de bază din arsenalul său, însă per total el nu este neapărat considerat unul dintre "big serverii" din circuit, neputând fii comparat, printre alții, cu compatrioți precum John Isner sau Reilly Opelka. Totodată, matchupul va fi unul dificil pentru el întrucat Medvedev este un jucător care primește greu ași, citește bine retururile și se poziționeaza mult în spatele liniei de fund pentru a putea pune multe mingi în teren și pentru a-și angrena adversarul în schimbi mai lungi de mingi, acolo unde Daniil ar trebui să aibă câștig de cauză aproape de fiecare dată. Cred că Medvedev va obține un succes categoric, în minimum de seturi, fără ca Eubanks să câștige mai mult de 4 game-uri per set. Pronosticul meu merge pe sub 12.5 game-uri câștigate de Daniil Medvedev, pentru o cotă de 1.80. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Superbet.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici