Casper Ruud vs Taylor Fritz - Ponturi Pariuri ATP Finals, 15.11.2022

ATP

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Noi 2022 14:00 1,0k 0
Logo Casper Ruud Casper Ruud
Logo Taylor Fritz Taylor Fritz
VS
22:00 15 Noiembrie 2022
ATP Finals

Analiză și informații pentru Casper Ruud v Taylor Fritz

Turneul ATP Finals are loc în Torino, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Casper Ruud și Taylor Fritz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Torino este o localitate de 847.000 de locuitori, situată lângă Munții Alpi. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 14.750.000 dolari. 
Gazda este complexul Pala Alpitour, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Djokovic, Tsitsipas sau Medvedev. 

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Casper Ruud este un norvegian de 23 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Ruud este unul dintre cei mai buni tenismeni din ultimele două sezoane, în acest interval având nu mai puțin de 8 trofee. Toate dintre ele au venit la categoria minimă, 250 de puncte, însă arată că Ruud este foarte constant și foarte bun în a-și învinge oponenții mai slab cotați. 
A fost criticat pentru faptul că adună puncte doar în asemenea competiții minore, însă anul acesta i-a redus la tăcere pe criticii săi, ajungând în finala de la Roland Garros și cea de la US Open. 
A pierdut cu Nadal respectiv Alcaraz, însă sezonul lui rămâne unul incredibil, în care a ajuns până pe locul 2 mondial, fiind la un meci distanță de poziția de lider. 
Casper este excelent pe zgură, deoarece are acel top spin care pune în dificultate oponenții. Însă, el demonstrează că și pe suprafețe rapide se descurcă aproape la fel de bine. 
Este modest, foarte munictor, fiind lăudat chiar de Nadal, el antrenându-se multă vreme la academia lui Rafa. Astfel, ținând cont că este foarte tânăr, în viitor ne puteam aștepta la alte mari performanțe. 
Aici venea în formă modestă, indoor în ultima vreme cedând clar cu Wawrinka sau Musetti, scăzând mult ritmul după acea finală de la US Open. 
Însă, în primul meci din această Grupă Verde a fost excelent, învingându-l în două seturi pe Aliassime. Astfel, el este la un meci distanță de calificarea în semifinale, reeditand parcursul de anul trecut. 
Ținând cont că ultima partidă este cu Nadal, Ruud ar trebui să forțeze succesul astăzi. Cu Felix a impresionat în special pe serviciu, câștigând fără să ofere măcar o minge de break. 
În 2022 are titlu la Buenos Aires, finală la Miami, sferturi de finală la Barcelona, sferturi de finală la Munchen, sferturi de finală la Roma, titlu la Geneva, finală la Roland Garros, titlu la Gstaad, semifinale la Montreal, finală la US Open și sferturi de finală la Seul. 
Aici:

- 7-6 6-4 cu Aliassime (locul 6 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, fără să ofere mingi de break.

Taylor Fritz: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Taylor Fritz este un american de 25 de ani, clasat pe locul 9 ATP. 
Iar Fritz face un sezon excelent, intrând în top 10 mondial. Talentul lui Taylor a fost întotdeauna vizibil, însă parcă el a întrecut așteptările în ultima vreme. Nu are un parcurs ieșit din comun în grand slamuri, însă are titlu la Indian Wells, în acea finală trecând de un Nadal accidentat. 
La Wimbledon are sferturi de finală, pierzând dramatic, 6-7 în decisiv, iarăși cu Nadal, iar la Tokyo are titlu, în finală învingându-l pe Tiafoe. 
Așadar, nu se poate spune că sezonul său este incredibil. Totuși, Taylor a fost constant și se anunță un jucător de luat în seama în viitor. 
În ultima vreme, forma sa a părut chiar slabă. Indoor,în niște condiții similare celor de aici, Fritz a pierdut cu Shapovalov la Viena și cu Gilles Simon la Paris, acel eșec putând să însemne ratarea prezenței sale la acest turneu de final de an. 
Din fericire pentru el, Alcaraz a abandonat din cauza problemei musculare la abdomen, așadar Fritz a ajuns pe tabloul principal. 
Aici a profitat în totalitate de șansa apărută, în primul meci învingându-l clar pe Nadal, în două seturi. Evident, Rafa nu a fost la 100%, încă având un ritm scăzut de joc după problemele fizice din ultimele luni. 
Însă, evoluția lui Taylor trebuie apreciată. A declarat că acest hard ultra rapid îl ajută, iar serviciul său a făcut ravagii. Nu a oferit nici măcar o minge de break, a trimis mulți ași, iar astăzi poate să fie considerat ușor favorit. 
Cert este că o victorie îl trimite cu un pas și jumătate în semifinale, așadar va fi extra concentrat. 
În 2022 are sferturi de finală la Dallas, titlu la Indian Wells, sferturi de finală la Houston, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Eastbourne, sferturi de finală la Wimbledon, sferturi de finală la Cincinnati și titlu la Tokyo. 
Aici:

- 7-6 6-1 cu Nadal (locul 2 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, fără să ofere mingi de break.

Statistica meciurilor directe Casper Ruud v Taylor Fritz

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Casper Ruud v Taylor Fritz

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Fritz, la o cotă de 1.70.

Casper Ruud vs Taylor Fritz Pont: Sub 4.5 breakuri in meci

Casper Ruud face un sezon excelent, având două finale de grand slam și trei titluri minore. Aici a trecut în două seturi de Aliassime, așadar are șanse bune de a ajunge în semifinale. Serviciul i-a mers excelent, el dominând clar inclusiv pe mingea a 2-a. Pe retur nu a fost eficient, însă a realizat break la singura șansă apărută. Iar pe propria serva nu a oferit nici măcar o minge de break. Taylor Fritz a trecut ușor de Nadal, așadar și el se poate gândi la semifinale. Fritz a spus că îi place această suprafață foarte rapidă, iar serviciul său este foarte greu de returnat în asemenea condiții. Cu Nadal nu a oferit vreo minge de break, lucru impresionant. Consider astfel că vom vedea sub 4.5 breakuri în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sub 4.5 breakuri in meci

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Casper Ruud vs Taylor Fritz Pont: Sub 11.5 mingi de break in meci

Casper Ruud este unul dintre jucătorii anului, el având două finale de grand slam, ambele pierdute. Pare matur, stăpân pe mintea și pe armele sale, iar aici a impresionat în primul meci. A trecut ușor de Aliassime, partidă în care nu a cedat set și în care a oferit zero mingi de break. A fost foarte bun pe mingea a 2-a, așadar are mari șanse de a ajunge în semifinale. Taylor Fritz a realizat și el o surpriză, venind după victorie 2-0 cu Nadal. Chiar dacă circumstanțele sunt speciale, Nadal fiiind la capacitate redusă, este de notat faptul că Taylor a servit foarte constant, oferind la rândul lui 0 mingi de break. Consider astfel că vom vedea sub 11.5 mingi de break în meci, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Sub 11.5 mingi de break in meci

Miza: 1/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

15

Castigate:

6

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici