Share

Casper Ruud vs Roberto Carballes Baena, Ponturi ATP Buenos Aires, 13.02.2020, Norvegianul e mai valoros

ATP

Cota: 1.61

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Feb 2020 13:58 514 0
Logo Casper Ruud
Logo Roberto Carballes Baena
Casper Ruud
Roberto Carballes Baena
VS
00:00 13 Februarie 2020
ATP Buenos Aires

Analiză și informații pentru Casper Ruud v Roberto Carballes Baena

Continuăm seria ponturilor din tenis, iar următorul vine de la partida dintre norvegianul Casper Ruud și spaniolul Roberto Carballes Baena, meci ce este programat al treilea al zilei pe arena centrală și care va începe după miezul nopții în România. Mai multe detalii, dar și pontul oferit, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Casper Ruud a debutat foarte bine pe zgură în acest sezon. Norvegianul nu i-a dat nici o șansă lui Pablo Andujar în meciul din primul tur de la Buenos Aires și se pare că acomodarea nu a fost nici un fel de problemă pentru jucătorul în vârstă de 21 de ani. E cunoscut faptul că Ruud e un jucător foarte solid pe zgură, iar suprafața roșie e locul unde Casper s-a remarcat în tenisul înalt.

Debutul sezonului nu a fost de bun augur pentru norvegian, care nu a reușit rezultatele dorite pe hard, cu toate că Ruud și-a reglat bine jocul și pe suprafețele rapide. Doar un tur 1 la Australian Open, unde a fost învins de bielorusul Egor Gerasimov în 5 seturi. Revenit pe zgură, Casper speră să reușească un parcurs cât mai lung la Buenos Aires. 

Dacă în primul tur nu a avut probleme, în turul secund misiunea va fi ceva mai dificilă, pentru că Baena e un jucător mai solid decât conaționalul învins de norvegian în turul anterior. Cred că va fi un meci disputat și spectacolul ar trebui să fie garantat.

Roberto Carballes Baena: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Roberto Carballes Baena nu a avut un debut prea grozav de sezon. Ibericul nu se simte oricum pe hard, iar așteptările nu erau prea mari. Sigur, în ultima perioadă Roberto și-a mai îmbunătățit jocul pe suprafețele rapide, dar nu suficient încă să emită pretenții. În schimb, zgura rămâne suprafața favorită a spaniolului, iar jocul pe suprafața roșie este unul foarte solid.

Spaniolul se simte bine pe zgură, iar rezultatele au fost pe măsură în ultimii ani. Într-o zi bună, Baena se poate bate de la egal la egal cu mulți jucători de top, iar în sezonul trecut au fost partide în care ibericul a fost la înălțime contra unor tenismeni buni sau foarte buni. Baena a debutat pe zgură odată cu turneul din Argentina, iar în partida cu Cecchinato jocul spaniolului a fost bun. Sigur, au fost și unele lacune, nespeculate de italian, iar cu siguranță Roberto va încerca să își îmbunătățească jocul.

Partida cu Ruud se anunță mult mai grea decât cea contra italianului, pentru că norvegianul e un jucător extrem de solid pe această suprafață și are multe arme foarte care se pliază foarte bine pe zgură. Cred că va ca fi un meci încins, dar valoarea individuală a jucătorilor își va spune cuvântul.

Statistica meciurilor directe Casper Ruud v Roberto Carballes Baena

De 3 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea norvegianului, care conduce cu 2-1. Ultima partidă directă a avut loc în 2018, în cadrul unui turneu challenger, iar spaniolul s-a impus în 3 seturi.

Cote pentru Casper Ruud v Roberto Carballes Baena

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria în minimum de seturi a norvegianului, la o cotă de 2.10 sau la un H mai mare, 3,5, la o cotă de 1,83.

Casper Ruud vs Roberto Carballes Baena Pont: Victorie Casper Ruud la H de 2,5 gameuri

Casper Ruud pleacă favorit înaintea acestei partide și cred că se poate impune chiar fără emoții, daca va fi atent. Baena nu a jucat impresionat contra lui Cecchinato, iar greșelile făcute contra italianului pot fi exploatate la maxim de către norvegian. Ambii excelează la serviciu, dar la retur Casper stă mult mai bine, iar acest aspect ar putea face decisiv diferența. Merg pe mâna jucătorului mai bine cotat și recomand victoria sa, la un H mic.

Pont pariuri: Victorie Casper Ruud la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

45

Castigate:

21

Pierdute:

21

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici