1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Casper Ruud - Pedro Martinez Portero. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 31.07.2021

Casper Ruud - Pedro Martinez Portero. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 31.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-31 08:30:00

ATP-Kitzbuhel

31 Iulie 2021, 17:30

Casper Ruud

Casper Ruud

versus
Pedro Martinez Portero

Pedro Martinez Portero

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Casper Ruud v Pedro Martinez Portero

În finala turneului ATP de la Kitznuhel, Casper Ruud joacă împotriva lui Pedro Martinez, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din ferta Betano pariuri. Casper Ruud ocupă locul 14 în clasamentul ATP, în timp ce PEdroMartinez se află pe poziția 97.

Turneul de la Kitzbuhel se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 400 000 de dolari și face parte din categoria 250.

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Casper Ruud caută cel de-al treilea titlu consecutiv pe zgură, după cele cucerite la Bastad și Gstaad. SUnt 11 victorii consecutive pentru jucătorul norvegian, care poate deveni primul jucător de la Andy Murray în 2011 care să câștige trei trofee la rând. Ruud a câștigat toate cele trei finale jucate anul acesta și are patru trofee în palmares. De notat, că toate cele trei victorii din finalele de anul acesta au venit în două seturi, cu Shapovalova, Federico COria și Hugo Gaston. Norvegianul a început mai greu turneul și s-a impus în trei seturi înprimele două partide.

În primul tur, l-a eliminat pe Vilella Martinez, după o partidă de două ore și 20 de minute, în care și-a pierdut serviciul de două ori. Apoi, a salvat o minge de meci pe serviciul lui Mickael Ymer, pentru a-i administra un 6-1 clar în decisiv. De la acea minge de meci, arcă s-a activat Casper Ruud. În semifinale, a trecut în două seturi de francezul Arthur Rinderknech, un jucător în mare formă. A fost 6-3, 7-6, după o partidă în care Ruud nu a oferit nici o minge de break.

Pedro Martinez Portero : Forma echipei, știri și statistici

La 24 de ani, Pedro Martinez Portero ocupă locul 97 în clasamentul ATP și se află în prima finală ATP a carierei. În acest sezon, Pedro Martinez nu reușise să obțină victorii consecutive pe tabloul unui turneu ATP și nu depășise niciodată faza sferturilor de finală ale unei astfel de competiții. El încearcă să devină al treilea spaniol care câștigă un turneu în ultimele trei săptămâni, după Careno BUsta la Hamburg și ALcaraz Garfia la Umag. Pedro Martinez și-a început ascensunea la Kitzbuhel cu o victorie împotriva lui Loucas Pouille, în trei seturi. APoi, l-a eliminat pe numărul 15 mondial, Bautista Agut, jucător aflat într-o eclipsă de formă. În sferturi a obținut cea mai sigură victorie cu Kovalik, 6-2, 6-2. Iar în semifinale, a revenit în fața lui Daniel Altmaier după pierderea primului set. Pedro Martinez a jucat excelent în următoarele două seturi, în care a mai oferit doar o minge de break, pe care a pierdut-o.

Statistica meciurilor directe Casper Ruud v Pedro Martinez Portero

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Casper Ruud v Pedro Martinez Portero

Din oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru un meci cu cel mult 22 de game-uri și o cotă de 1,65 pentru ca Ruud să dea cel puțin trei ași.

Casper Ruud vs Pedro Martinez Portero Pont: Casper Ruud câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Casper Ruud are o experiență nemaipomenită în finalele de anul acesta pe care le-a câștigat în două seturi. Jucătorul norvegian a trecut peste momentele dificile din acest turneu, iar acum pare la capacitate maximă. Pedro Martinez se află în prima finală ATP din carieră, iar emoțiile nu au cum să lipsească. Există și o diferență mare de valoare între cei doi, de aceea merg pe un succes clar al lui Ruud, la cel puțin patru game-uri diferență. Cota am ales-o din oferta Betano pariuri sportive.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici