1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Casper Ruud vs Nicolas Jarry

Casper Ruud vs Nicolas Jarry, Ponturi Pariuri ATP Seoul, 29.09.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-09-28 17:21:00

ATP Seoul

29 Septembrie 2022, 13:00

Casper Ruud

Casper Ruud

versus
Nicolas Jarry

Nicolas Jarry

1.47

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Casper Ruud v Nicolas Jarry

După ce weekendul trecut Ekaterina Alexandrova a fost încoronată campioană la Seoul, a venit rândul băieților să se întreacă pentru trofeu în capitala Coreei de Sud, turneu ce revine în circuit după o perioadă de 26 de ani de absență. Turneul este unul puternic, aspect ce se poate observa atât din premiile puse în joc, cât și din jucătorii prezenți la linia de start, Casper Ruud, Cameron Norrie, Taylor Fritz și Denis Shapovalov fiind principalii capi de serie ai competiției.

Ne aflăm în cea de-a patra zi de concurs la Seoul, cea în care vor intra în concurs principalii favoriți, beneficiari de un prim tur liber. În continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului ce-i va avea ca protagoniști pe norvegianul Casper Ruud și pe chilianul Nicolas Jarry. Această partidă este programată în jurul orei 13:00, ora României, pe arena centrală, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Casper Ruud este al doilea jucător al lumii și capul de serie nr.1 al ediției din acest an de la Seoul. Norvegianul, proaspăt finalist la Flushing Meadows, va evolua în primul turneu de puncte din calendarul ATP din postura de nr.2 mondial și la primul turneu după prima sa finală la New York.

Considerat timp de o bună bucată de vreme unul dintre cei mai tenace jucători de zgură din circuit, norvegianul a demonstrat de-a lungul ultimului an și jumătate că este mai mult decât atât, devenind un pretendent serios la marile turnee din circuit pe toate suprafețele. În 2022, norvegianul are trei titluri în palmares, toate de nivel 250 și toate pe zgură, la Buenos Aires, Geneva și Gstaad, însă constanța arătată la nivelul marilor turnee ale anului a fost elementul care l-a adus pe Casper la un pas de fotoliul de lider. În afara finalelor de la turneele câștigate, Ruud a mai bifat alte trei prezențe în ultimul act ale competițiilor din circuit, Roland Garros, US Open, respectiv Mastersul de la Miami.

După campania de la Flushing Meadows, Ruud a evoluat în două turnee "de echipă", în Cupa Davis, unde a pus umărul la victoria obținută de Norvegia în fața Indiei, cât și la Laver Cup, competiție desfășurată la Londra. Deși Ruud a câștigat singurul duel direct în care a fost implicat la simplu, contra lui Jack Sock, el nu s-a demonstrat a fi un talisman norocos pentru echipa Europei, care a suferit prima înfrângere în fața echipei restului lumii, pentru prima dată în istoria (scurtă) a competiției.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nicolas Jarry: Forma echipei, știri și statistici

Nicolas Jarry este un tenismen chilian în vârstă de 26 de ani, ocupantul poziției a 111-a înaintea startului turneului de la Seoul. Sud-americanul este un jucător talentat, cu mult potențial, pe care a reușit să-l pună în valoare chiar și în turneele importante din circuit în urmă cu câțiva ani. Jarry este fost campion pe zgura de la Bastad din 2019, într-o perioadă în care avea să pătrundă pentru prima dată în carieră în top 40, locul 38 fiind cea mai înaltă treaptă ocupată de el în carieră. Din păcate pentru el, accidentările au apărut într-un moment cu nu se putea mai inoportun (asta considerând că există vreodată un moment bun pentru astfel de incidente), fiind astfel nevoit să absenteze o bună bucată de vreme din turneele oficiale și suferind o prăbușire drastică în ierarhia mondială.

Unul dintre principalele obiective ale sud-americanului este revenirea în top 100, atingerea acestei ținte până la finalul sezonului oferindu-i lui Jarry șanse bune de a obține direct biletul pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam din sezonul următor, la Openul Australian.

În clasamentul live, Jarry a urcat până pe locul 105, grație victoriilor obținute la Seoul, atât în calificări, 6-2 6-1 cu Tatsuma Ito, respectiv 7-6(6) 6-3 cu Aleksander Kovacevic, cât și pe tabloul principal, 6-3 7-6(8) cu Ryan Peniston.

În 2022, chilianul a înregistrat semifinale în patru turnee din circuitul Challenger, la Luedenscheid, Oeiras, Aix-En-Provence și Mexico City, iar cel mai important rezultat în circuitul ATP a venit în Austria, pe zgura de la Kitzbuhel, acolo unde a acces până în sferturile de finală. Jarry și-a pus excelent serviciul în valoare în precedentele trei partide de la Seoul, înregistrând procentaje de peste 80% la eficiența cu prima minge și nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul, oferind doar două oportunități de break, ambele contra lui Kovacevic în ultimul tur de calificări.

Statistica meciurilor directe Casper Ruud v Nicolas Jarry

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Casper Ruud v Nicolas Jarry

Pentru un prim set echilibrat, cu cel puțin 10 game-uri, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.75.

Pariază la Netbet pe meciul dintre C. Ruud vs N. Jarry cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Casper Ruud vs Nicolas Jarry Pont: Peste 19.5 game-uri în meci

Casper Ruud își va face debutul la Seoul din postura de favorit principal al turneului, acest statut oferindu-i avantajul unui prim tur liber. Norvegianul va evolua pentru prima dată într-un turneu de puncte din postura de nr.2 mondial, loc ocupat după campania de la Flushing Meadows. Am văzut pe parcursul săptămânii jucători care au avut probleme în a se adapta la diferențele de fus orar și de condiții generale de joc, Daniel Evans și Christopher O Connell fiind cele mai concludente exemple, Jenson Brooksby întâmpinând și el dificultăți în meciul din primul tur. Casper Ruud este și el într-o situație similară, fiind prezent la Londra alături de echipa Europei până duminică seara și, deși a avut trei zile la dispoziție pentru recuperare, ne putem aștepta ca, și în cazul său, să existe un ușor trac la început. Nicolas Jarry vine din calificări, iar pe tabloul principal l-a învins pe britanicul Ryan Peniston, iar pe parcursul celor trei meciuri și-a pus excelent în valoare serviciul, una dintre armele sale de bază. Sud-americanul este un jucător înalt, posesorul unui serviciu puternic, cu care reușește să-și creeze avantaj, de multe ori reușind să încheie punctele în doi timpi grație eficienției pe arătate în acest compartiment. Contra lui Ito, Kovacevic și Peniston, chilianul nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul, a oferit doar două oportunități de break, ambele în meciul cu Kovacevic din ultima rundă de calificări, și a înregistrat un procentaj impresionant în ceea ce privește eficiența cu prima minge, de 90.5%. Linia este una accesibilă, ce poate fi depășită chiar și în cazul unui succes în minimum de seturi cu un break în fiecare manșă. Pronosticul meu merge pe over 19.5 game-uri în meci, pentru o cotă de 1.47 oferită de casa de pariuri Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici