1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Casper Ruud - Mario Vilella Martinez. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 28.07.2021

Casper Ruud - Mario Vilella Martinez. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 28.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-27 23:39:00

ATP - Kitzbuhel

28 Iulie 2021, 17:00

Casper Ruud

Casper Ruud

versus
Mario Vilella Martinez

Mario Vilella Martinez

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Casper Ruud v Mario Vilella Martinez

În turul al doilea al turneului ATP de la Kitzbuhel, Casper Ruud îl întâlnește pe spaniolul Carlos Vilella Martinez, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Casper Ruud ocupă locul 14 în ierarhia ATP, în timp ce Vilella Martinez ocupă locul 167.

Turneul de la Kitzbuhel se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 400 000 de dolari și face parte din categoria 250.

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Casper Ruud este un norvegian de 22 de ani, care ocupă locul 14 în clasamentul ATP, cel mai bun de până acum. Ruud vine la Kitzbuhel după două turnee câștigate pe zgură, la Gstaad și la Bastad. Norvegianul are 25 de victorii și doar cinci înfrângeri pe această suprafață în 2021. Are trei turnee câștigate, două semifinale de Masters, la Monte Carlo și Madrid și un tur trei la Roland Garros, unde a pierdut în cinci seturi cu Davidovich Fokina. Ruud s-a impus la Bastad fără să piardă set, iar la Gstaad, singurul care i-a luat set a fost imprevizibilul Paire. Șase din ultimele șapte victorii le-a obținut în două seturi. Aici, este cap de serie numărul unu și a avut liber în primul tur. 

Mario Vilella Martinez: Forma echipei, știri și statistici

Mario Vilella Martinez are 26 de ani și nu a fost niciodată mai sus de locul 158. Spaniolul joacă un tenis bun, dar este de nivel challenger, a ajuns foarte rar pe tabloul unui turneu ATP. Are 21 de victorii și zece înfrângeri pe zgură în 2021, iar recent, s-a impus la Todi, într-o finală cu Federico Gaio. A pierdut apoi în sferturi la Tampere, cu Kicker, iar aici, a trebuit să joace în calificări. După ce l-a eliminat pe Lucas Miedler, a pierdut în două seturi strânse cu Kovalik. A intrat pe tablou ca lucky loser și a avut șansa să joace cu austraicaul Lucas Neumayer, jucător de doar 18 ni, LOCUL 980, venit din calificări. A jucat modest, a comis 10 duble greșeli, a oferit 10 mingi de break din care a salvat șapte, dar a revenit după ce a pierdut primul set. 

Statistica meciurilor directe Casper Ruud v Mario Vilella Martinez

Ruud l-a învins pe Martinez în urmă cu cinci ani, într-un turneu Futures din Spania.

Cote pentru Casper Ruud v Mario Vilella Martinez

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care le puteți încerca la acest meci. Avem o cotă de 2,1 pentru un meci cu cel mult 18 game-uri sau o cotă de 1,9 pentru o victorie a lui Ruud la cel puțin șase game-uri diferență.

Casper Ruud vs Mario Vilella Martinez Pont: Sub 20,5 game-uri

Casper Ruud a avut timp să-și revină după succesul de la Gstaad și este pregătit de un nou titlu. Are șase victorii din ultimele șapte în două seturi , iar cinci s-ar încadra în baremul nostru. Vilella Martinez a jucat slab cu Kovalik, fiind învins de acesta și a jucat slab și în primul tur cu locul 980. A adunat peste 20 de duble în ultimele două partide, iar Ruud nu are cum să nu speculeze un serviciu atât de slab. Merg pe un meci scurt, cu o victorie a lui Ruud și cu cel mult 20 de game-uri la o cotă foarte bună oferită de SUperbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Casper Ruud vs Mario Vilella Martinez Pont: Sub 25.5 game-uri

Casper Ruud este unul dintre cei mai în formă tenismeni din lume, el venind aici după 7 victorii consecutive, toate obținute pe zgură, suprafața sa preferată. Ruud a preferat să nu meargă la Jocurile Olimpice, în schimb concentrându-se pe unele turnee mici europene, încercând să adune puncte. Iar până acum tactica sa a fost eficientă, Casper câștigând titlul atât la Bastad cât și săptămâna trecută la Gstaad, acum fiind aproape de top 10 mondial. Mai mult, la aceste două turnee a pierdut doar un set, așadar forma sa chiar este bună. Iar aici țintește un nou trofeu. Mario Vilella Martinez nu este în prima sută mondială, el având un meci slab de curând, pierzând în două seturi cu Nicolas Kicker. Iar aici este lucky loser, în calificări având mari probleme, fiind învins de către Kovalik după un meci în care și-a cedat de 7 ori serviciul. În plus în primul tur a jucat aproape 3 ore, fiind iarăși modest. Consider astfel că vom vedea sub 25.5 gameuri în meci, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.25
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici