Share

Casper Ruud vs Benoit Paire - Ponturi Pariuri ATP Gstaad, 23.07.2021

ATP

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

23 Iul 2021 02:07 457 0
Logo Casper Ruud Casper Ruud
Logo Benoit Paire Benoit Paire
VS
18:00 23 Iulie 2021
ATP Gstaad

Analiză și informații pentru Casper Ruud v Benoit Paire

Turneul Swiss Open Gstaad are loc în Elveția, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Casper Ruud și Benoit Paire, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Gstaad este o localitate de 7.000 de locuitori, fiind situată în cantonul Berna. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419.470 euro. 
Gazda este complexul Roy Emerson Arena, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Djere, Garin, Ruud sau Ymer. 

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Casper Ruud este un norvegian de 22 de ani, clasat pe locul 14 ATP. 
Iar Ruud este în drum spre topul 10 mondial, el fiind momentan pe cea mai bună poziție din cariera sa. Iar în viitor e posibil să ajungă mult mai sus, fiind un tenismen foarte talentat, unul dintre marii specialiști pe zgură ai circuitului. 
Mă aștept în următorul deceniu ca Ruud să câștige cel puțin o dată Roland Garros, el fiind foarte tânăr momentan însă deja având niște lovituri incredibile, imprimând foarte mult spin. 
Aici Casper vine în formă de top, săptămâna trecută cucerind titlul de la Bastad după un parcurs ideal, fără set pierdut. 
Iar acest ritm de joc l-a menținut și aici, deși în singurul meci disputat, cu Novak, a avut ceva probleme, setul secund fiind echilibrat. Însă mă aștept de la el să joace din ce în ce mai bine și să cucerească un nou titlu. 
Până la urmă Ruud pe această suprafață poate să învingă pe oricine, asta văzându-se mai devreme în sezon, el având semifinale la Monte Carlo și la Madrid. Iar aici tabloul este mult mai ușor. 
În 2021 are sferturi de finală la Acapulco, sferturi de finală la Marbella, semifinale la Monte Carlo, semifinale la Munchen, semifinale la Madrid, titlu la Geneva, sferturi de finală la Mallorca și titlu la Bastad. 
Aici:

- 6-4 7-6 cu Novak (locul 124 ATP), câștigând 92% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Benoit Paire: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Benoit Paire este un francez de 32 de ani, clasat pe locul 49 ATP. 
Iar Paire este un mare talent, un sportiv care în trecut a fost până pe locul 18 mondial și care într-o zi bună poate să pună probleme oricărui sportiv de top. Problema sa este faptul că nu prea mai are zile bune, el fiind momentan personajul negativ al circuitului. 
Fiindcă Benoit mare parte din sezon practic a refuzat să joace, prezentându-se la turnee pentru a încasa cecul pentru primul tur și pierzând intențional, fără să depună niciun efort. 
A fost amendat, a fost criticat de toată lumea, el având niște ieșiri grobiene pe teren, scuipând de exemplu în mai multe rânduri urmele de minge. În plus a declarat că nu îi pasă de tenis ci trăiește viața așa cum vrea, preferând să se relaxeze. 
Iar ca o consecință a fost exclus din lotul olimpic al Franței. 
În ultima vreme însă Benoît dă semne că este mai serios, deși la Wimbledon a fost avertizat pentru non combat, pierzând un set la zero cu Schwartzman. 
Totuși aici vine după sferturi la Bastad, acolo jucând chiar bine și pierzând la limită cu Delbonis. 
Iar aici nu a pierdut set, profitând în turul precedent de abandonul lui Griekspoor la scorul de 6-4 pentru Benoit. 
În 2021 are sferturi de finală la Cordoba și sferturi de finală la Hamburg. 
Aici:

- 6-3 7-6 cu Jozef Kovalik (locul 130 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (toate salvate)
- 6-4 cu Griekspoor (locul 105 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 95% mingi cu primul serviciu, 38% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Statistica meciurilor directe Casper Ruud v Benoit Paire

În întâlnirile directe scorul este 3-0 pentru Ruud, ultima având loc în acest an la Roland Garros când Casper s-a impus 5-7 6-2 6-1 7-6. 

Cote pentru Casper Ruud v Benoit Paire

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și sub 22.5 gameuri la o cotă de 1.55.

Casper Ruud vs Benoit Paire Pont: Casper Ruud trimite peste 2.5 asi

Casper Ruud este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din lume iar aici vine în formă de top după ce săptămâna trecută a cucerit titlul la Bastad. Serviciul său este destul de bun, săptămâna trecută având 2 ași cu Baena sau 3 cu Federico Coria, în meciuri scurte. Aici în primul tur a trimis 5 ași cu Novak, condițiile de joc fiind rapide. Benoit Paire este personajul negativ al circuitului, în ultime vreme însă părând mai motivat, venind după sferturi de finală la Hamburg. Iar aici nu a pierdut set, așadar poate să îi pună unele probleme și oponentului de acum și să prelungească partida. Consider astfel că Ruud va trimite peste 2.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Casper Ruud trimite peste 2.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

53

Castigate:

33

Pierdute:

15

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici