1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Casper Ruud - Arthur Rinderknech. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 30.07.2021

Casper Ruud - Arthur Rinderknech. Ponturi pariuri tenis ATP Kitzbuhel. 30.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-30 00:28:00

ATP - Kitzbuhel

30 Iulie 2021, 17:00

Casper Ruud

Casper Ruud

versus
Arthur Rinderknech

Arthur Rinderknech

2.22

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Casper Ruud v Arthur Rinderknech

În cea de a doua semifinală a turneului ATP de la Kitzbuhel, Casper RUud îl întâlnește pe Arthur RInderknech, iar noi am selectat un pronostic din oferta Betano pariuri. Casper Ruud este numărul 14 în lume, în timp ce Rinderknech se află pe poziția 91.

Turneul de la Kitzbuhel se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 400 000 de dolari și face parte din categoria 250.

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Casper Ruud încearcă să ajungă în cea de a treia finală consecutivă, după cele de la Gstaad de săptămâna trecută și Bastad. La 22 de ani, norvegianul este e 14 în lume și și-a clădit această poziție în turneele pe zgură. Ruud a ajuns la 10 victorii consecutive pe zgur, după ce s-a impus la Bastad și Gstaad. Ruud a pierdut doar un set în turneele anterioare, dar aici a avut probleme serioase.

În optimi, a avut de muncă împotriva spaniolului Vilella Martinez, de care a trecut în trei seturi, În decisiv, Ruud a fost perfect pe serviciul său și nu a oferit nici o mnge de break.

În sferturi, tot de trei seturi a avut nevoie pentru a-l învinge pe Mickael Ymer. A fost condus cu 1-0 la seturi, iar Ymer a servit de două ori pentru meci în setul al doilea. Asalvat o minge de meci pe serviciul adversarului, iar în decisiv a fost deneoprit, reușind să câștige toate game-urile de pe serviciul lui Ymer.

Arthur Rinderknech: Forma echipei, știri și statistici

Arthur Rinderknech are 26 de ani, ocupă locul 91 și joacă un tenis foarte bun de câteva săptămâni. Francezul a reușit să depășească în premieră bariera sferturilor de finală într-un turneu ATP. RInderknech reușise să ajungă în sferturi la Bastad și la GStaad, unde a fost învins de Hanfmann, respectiv de Laslo Djere. Principala armă a jucătorului francez este serviciul, cu ajutorul căruia se pune la adăpost de neplăceri și își poate construi mai bine jocul.

Aici, a învins jucători buni pe această suprafață. Mai întâi, l-a eliminat pe argentinianul Delbonis, apoi pe tânărul de 18 ani Rune. În sferturi a reușit o partidă aproape perfectă cu Filip Krajinovic. A servit cinci ași și a comis doar o dublă greșeală. A salvat ambele mingi de break oferite și s-a impus repede cu 6-4, 6-1

Statistica meciurilor directe Casper Ruud v Arthur Rinderknech

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Casper Ruud v Arthur Rinderknech

DIn oferta Betano, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,52 pentru ca Ruud să câștige cu 2-0 la seturi și o cotă de 1,65 pentru o victorie a norvegianului

Casper Ruud vs Arthur Rinderknech Pont: Casper Ruud câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Casper Ruud este un jucător excelent, cu două titluri în ultimele două turnee, dar care a dat un pic semne de oboseală la Kitzbuhel. Totuși, ieri s-a dezlănțuit în setul al treilea set cu Mickael Ymer, căruia i-a luat toate servele. Rinderknech va avea în față unul dintre cei mai buni jucători la retur pe zgură, iar încrederea sa se poate fisura foarte ușor în fața returului lui Ruud. Merg pe un succes clar al norvegianului, care a trecut peste un moment dificil și cred că are resurse să câștige al treilea turneu la rând. Cota am ales-o din oferta Betano.

Casper Ruud vs Arthur Rinderknech Pont: Casper Ruud H +1,5 game-uri

Casper Ruud este unul dintre cei mai în formă jucători din lume, venind aici după 9 victorii consecutive, câștigând titlurile de la Bastad și Gstaad. Iar aici este la doi pași de un nou trofeu, deși până acum jocul lui nu a mers deloc. Chiar și așa Ruud s-a impus cu Martinez și cu Ymer, având momente foarte slabe în ambele partide însă luptând până la final. Se vede că este motivat, este aproape să intre în top 10, iar aici chiar dacă jocul nu îi va merge perfect tot este favorit. Până la urmă Casper este unul dintre marii zguriști ai prezentului și viitorului, imprimând foarte mult spin în lovituri, lucru eficient pe această suprafață. Arthur Rinderknech face și el cel mai bun sezon din carieră, venind după sferturi de finală la Gstaad unde a pierdut cu Djere. Aici i-a învins pe Delbonis sau Krajinovic, fiind destul de solid, cu Filip cedând doar 5 gameuri. Însă acum va avea în față un alt tip de oponent, unul mai constant de pe baseline. Consider astfel că Ruud nu va pierde la mai mult de 2 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.48
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici