1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Carlos Alcaraz vs Tommy Paul

Carlos Alcaraz vs Tommy Paul - Ponturi Pariuri ATP Miami, 28.03.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-03-27 18:05:00

ATP Miami

28 Martie 2023, 22:30

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

versus
Tommy Paul

Tommy Paul

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Carlos Alcaraz v Tommy Paul

Turneul Miami Open are loc în SUA, iar în această analiză voi detalia partida din turul 4 dintre Carlos Alcaraz și Tommy Paul, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Miami este o localitate de 442.000 de locuitori, având peste 6 milioane în aria sa metropolitană. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 8.8 milioane de dolari. 
Gazda este complexul Miami Gardens, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Tsitsipas, Hurkacz sau Aliassime. 

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Carlos Alcaraz : Forma echipei, știri și statistici

Carlos Alcaraz este un spaniol de 19 ani, clasat pe locul 1 ATP. 
Iar Alcaraz este cel mai bun tenismen al momentului, un sportiv pur și simplu impresionant. Specialiștii deja spun că nu au văzut niciodată un asemenea jucător, deoarece la vârsta sa este peste ceea ce arăta Big 3 în același stadiu. Astfel, nu ar fi o mare surpriză ca el să dețină foarte multe recorduri atunci când se va retrage. 
De fapt, Carlos deja este deținătorul unui record foarte greu de întrecut, fiind cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie. Are doar un grand slam, acel US Open de anul trecut, însă de atunci nici nu a mai jucat la vreo competiție majoră. 
Probabil se va impune la asemenea turnee și în acest sezon, iar în 2-3 ani poate să se gândească să le câștige pe toate, mai ales că oponenții săi nu sunt chiar la nivelul lui. 
Alcaraz avea o mare problemă, numărul exagerat de greșeli neforțate, el având un stil de joc vibrant, ofensiv, plin de riscuri. Însă, a început să limiteze erorile. Acest stil de joc va duce la accidentări, el deja absentând în start de an de la Australian Open din cauza problemei la picior. 
Astfel, cred că el își va tempera puțin jocul și va încerca să încheie mai rapid punctele. 
Sezonul actual este bun, deoarece după accidentare a revenit cu un titlu, la Buenos Aires. Recent s-a impus la Indian Wells fără să piardă set tot turneul, acolo trecând de nume importante precum Sinner sau Medvedev. 
Iar aici, din postura de campion en-titre, iarăși nu a pierdut set. Este important să câștige turneu pentru a rămâne numărul 1 mondial și pentru a avea în palmares celebrul Sunshine Double, însă el spune că nu simte presiune. Obiectivele sunt mai mărețe, anume câștigarea Roland Garros și Wimbledon. 
Tenisul său până acum a fost aproape de ideal, mai puțin setul secund cu Lajovic. Însă, el deja are două seturi câștigate 6-0, un semnal de alarmă tras către oponenții săi. 
În 2022 are titlu la Rio de Janeiro, semifinale la Indian Wells, titlu la Miami, titlu la Barcelona, titlu la Madrid, sferturi de finală la Roland Garros, finală la Hamburg, finală la Umag, sferturi de finală la Cincinnati, titlu la US Open, semifinale la Basel și sferturi de finală la Paris. 
Iar în 2023 are titlu la Buenos Aires, finală la Rio de Janeiro și titlu la Indian Wells. 
Aici:

- 6-0 6-2 cu Bagnis (locul 100 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-0 7-6 cu Lajovic (locul 76 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Tommy Paul: Forma echipei, știri și statistici

Tommy Paul este un american de 25 de ani, clasat pe locul 19 ATP.
Iar Paul este un tenismen care nu poate să fie subestimat, iar aici nu am ca punct de reper doar ceea ce a făcut în Australia. Tommy a devenit în ultima vreme unul dintre cei mai buni jucători din lume, un sportiv foarte constant. El nu greșește mult, are un joc sigur de pe baseline și un serviciu mai mult decât eficient, mai ales dacă ne gândim că nu este un uriaș. 
Trece foarte des de primele tururi, își câștigă meciurile în care pornește ca favorit, iar uneori realizează și surprize, ținând cont că anul trecut are victorie cu Nadal. 
Tommy vine după un sezon reușit, cu nu mai puțin de 10 turnee în care a ajuns în fazele finale. Nu are vreo finală, implicit nu are niciun titlu, însă se vede o evoluție clară în jocul său. 
În acest an a realizat cea mai importantă performanță a carierei, semifinale la Australian Open. Este de menționat faptul că a avut un parcurs ușor, trecând de nume precum Brooksby sau Shelton, însă turneul rămâne unul impresionant. 
Nu este singura competiție reușită. Tommy are finală la Acapulco, acolo câștigând primul set cu Alex de Minaur, însă neputând să țină ritmul. 
La Indian Wells a fost foarte solid, însă a pierdut cu Aliassime după o partidă dramatică, în care a ratat 6 mingi de meci. 
Aici s-a chinuit cu Huesler, impunându-se doar în setul decisiv, însă per total evoluția sa a fost una solidă, plină de încredere. 
În 2022 are sferturi de finală la Adelaide, sferturi de finală la Adelaide 2, semifinale la Delray Beach, sferturi de finală la Acapulco, sferturi de finală la Queen's, sferturi de finală la Eastbourne, sferturi de finală la Atlanta, sferturi de finală la Montreal, sferturi de finală la Gijon și sferturi de finală la Paris. 
Iar în 2023 are semifinale la Australian Open, sferturi de finală la Delray Beach și finală la Acapulco. 
Aici:

- 5-7 6-3 6-4 cu Huesler (locul 47 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 7-5 cu Fokina (locul 25 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Carlos Alcaraz v Tommy Paul

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Paul, aceasta având loc în 2022 la Canadian Open când Tommy s-a impus 6-7 7-6 6-3. 

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Carlos Alcaraz v Tommy Paul

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Alcaraz, la o cotă de 3.85.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Carlos Alcaraz vs Tommy Paul Pont: Mai multi asi decat duble greseli in meci

Carlos Alcaraz este tensimenul momentului, numărul 1 mondial. Aici are nevoie de titlu pentru a-și menține poziția, iar jocul său nu a avut mari slăbiciuni în primele două partide. Serviciul lui Alcaraz este eficient și sigur, iar numărul de ași și duble greșeli este redus. Recent are 5 ași și 1 dublă cu Sinner, 1-0 cu Medvedev, iar aici 3-2 cu Bagnis și 3-0 cu Lajovic. Tommy Paul este un sportiv de luat în seamă, semifinalist la Australian Open. Tommy are un stil de joc bazat pe constanță, iar numărul de greșeli neforțate este redus, chiar și pe serviciu. Astfel, raportul ași - duble este în general pozitiv în cazul său: 6-5 cu Hurkacz, 0-4 cu Aliassime, iar aici 12-1 cu Huesler și 8-1 cu Fokina. Consider astfel că vom vedea mai mulți ași decât duble greșeli în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici