1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner

Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner - Ponturi Pariuri ATP Roland Garros, 07.06.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-06-06 14:26:00

Tenis ATP Roland Garros

07 Iunie 2024, 15:30

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

versus
Jannik Sinner

Jannik Sinner

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Carlos Alcaraz v Jannik Sinner

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Carlos Alcaraz și Jannik Sinner, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, având peste 13 milioane în aria metropolitană. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 53.478.000 euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
În această fază îi avem pe Zverev, Ruud, Sinner și Alcaraz. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Carlos Alcaraz : Forma echipei, știri și statistici

Carlos Alcaraz este un spaniol de 21 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Alcaraz este deja unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, un sportiv spectaculos, care impresionează meci de meci. În istoria recentă a tenisului, nu cred că a existat un sportiv care să entuziasmeze atât de mult fanii, să producă momente magice în fiecare partidă, lovituri care devin virale în social media. Evident, a existat Federer, însă jocul lui era mai elegant, mai calm, iar lucrurile păreau că vin firesc. La Carlos vedem o explozie, el fiind mult mai puternic și rapid decât Roger. 
De fapt, Alcaraz este Big 3 în 1, deoarece a preluat cele mai bune calități de la Nadal, Roger și Novak, adăugându-și și calități proprii. Ca o concluzie a acestui talent incredibil, el a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, un lucru care nu a apărut întâmplător. 
În plus, Carlos este dublu campion de grand slam. S-a impus la US Open, după o finală cu Ruud, apoi a câștigat anul trecut Wimbledon, după una dintre cele mai frumoase partide din istorie. 
Alte tituri cu siguranță vor veni, în special aici, unde evoluează pe zgură, suprafața sa preferată. 
Evident, trebuie să sperăm că nu vor mai exista accidentări de partea sa. Din cauza faptului că este un pachet de mușchi, corpul său are tendința să cedeze mai des. Nu a existat an în care să nu sufere din cauza problemelor fizice, recent fiind nevoit să ia o pauză din cauza durerilor la antebraț. 
Tenisul lui este spectaculos, însă Carlos are momente în meci în care greșește lovituri foarte ușoare, sau încearcă să producă prea mult spectacol, lăsând la o parte eficiența. Acest lucru poate să fie remediat în viitor, deși el spune că joacă în primul rând pentru public și încearcă să-i trimită acasă cu niște amintiri plăcute. 
Sezonul trecut a fost unul solid, cu titlu la Wimbledon, probabil cea mai mare performanță a carierei sale, în special dacă ne uităm la acea finală titanică de 5 seturi cu Djokovic. Are trofee pe zgură la Madrid, la Barcelona, iar aici a ajuns până în semifinale, unde a cedat cu Novak, având probleme fizice începând cu setul trei. 
Noul sezon a fost destul de modest în unele perioade, de exemplu la Australian Open fiind învins foarte clar de Zverev. Totuși, are titlu la Indian Wells, lucru care i-a dat multă încredere în sine. 
A urmat accidentarea la antebraț, pe zgură jucând foarte puțin, practic doar la Madrid, unde a pierdut cu Rublev. 
Aici, Alcaraz a început modest, jucând chiar slab în partida cu De Jong. Însă, și-a ridicat nivelul de la meci la meci, iar cu Aliassime sau Tsitsipas a fost impresionant, victorii în 3 seturi scurte. 
Evident, meciul de astăzi este mult mai greu, însă Carlos are armele necesare să se impună. 
În 2024 are sferturi de finală la Australian Open, semifinale la Buenos Aires, titlu la Indian Wells, sferturi de finală la Miami și sferturi de finală la Madrid. 
Aici:

- 6-1 6-2 6-1 cu Wolf (locul 107 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-4 2-6 6-2 cu De Jong (locul 176 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (7 salvate)
- 6-4 7-6 6-3 cu Sebastian Korda (locul 28 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-3 6-1 cu Aliassime (locul 21 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-3 7-6 6-4 cu Tsitsipas (locul 9 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 74% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

Jannik Sinner este un italian de 22 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Sinner ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, una pe care o va îmbunătăți săptămâna viitoare. Fiindcă, începând de luni, el este noul număr 1 mondial, al 28-lea din istorie. Această poziție este total meritată, fiindcă, dacă ne uităm la ultimul an, vedem că Jannik este cel mai bun jucător din lume. 
Progresul lui nu a venit peste noapte, fiind necesară o muncă intensă și continuă. Sinner a fost văzut drept un mare talent încă de la debutul său, însă nu era chiar impresionant. Avea un serviciu relativ modest, greșea mult, iar pe plan fizic era depășit cu ușurință de unii oponenți. 
Anul trecut multe s-au îmbunătățit. Deși pare în continuare firav, el a stat mult în sală, și-a dezvoltat forța, în plus schimbându-și serviciul. Acum, serva sa este printre cele mai bune din lume, foarte greu de câștigat de oponenți, chiar și pe zgură. 
Jannik a început să-și domine aproape toți adversarii, un exemplu bun fiind cele 3 victorii în 4 partide cu Djokovic, una dintre ele foarte clară, la Australian Open, când nu a oferit nici măcar o minge de break. 
Este mobil pe teren, elastic, lucruri pe care le-a dobândit de mic, când era campion național de schi. A ales să părăsească acel sport, fiind prea riscant, iar faptul că a rămas la tenis este un câștig pentru toată lumea. 
Are o mentalitate sănătoasă, fiind modest și muncitor, cu picioarele pe pământ. Astfel, faptul că a devenit numărul 1 mondial nu cred că o să-l schimbe, iar el o să rămână același sportiv acorat în realitate. 
Sezonul trecut a fost bun, cu prima lui semifinală de grand slam, la Wimbledon, apoi primul trofeu de Masters, la Toronto. Este puțin ciudat să ne gândim la acele performanțe, la acele premiere, de la care nu a trecut nici măcar un an. Acum, ele nu mai sunt ceva ieșit din comun pentru Jannik, fiind așteptate. 
Pe final de an are o serie de turnee incredibilă, titlu la Beijing, titlu la Viena, apoi trofeu în Cupa Davis alături de echipa țării sale. 
Noul sezon a debutat ideal, cu trofeu la Australian Open. A fost condus 0-2 scor seturi în finală de către Medvedev, însă a arătat cât de puternic este psihic. 
Nu este singurul turneu reușit. Are trofeu la Rotterdam și trofeu la Miami. Pe zgură nu a excelat, fiind cea mai slabă suprafață a sa. Însă, trebuie să ne uităm la context, el având o accidentare la șold, din cauza căreia a trebuie să renunțe la turneul lui de casă, din Roma. 
Aici existau multe semne de întrebare pentru Jannik. Însă, el a cedat doar un set tot turneu, în acel meci foarte ciudat cu Moutet, când s-a văzut condus 0-5 în startul partidei. 
În rest, traseu impecabil, în sferturi trecând ușor de Dimitrov, 3-0. Trebuie să spunem că traseul lui a fost unul dintre cele mai ușoare din istoria turneelor de grand slam, iar prima partidă grea este abia astăzi. 
În 2024 are titlu la Australian Open, titlu la Rotterdam, semifinale la Indian Wells, titlu la Miami, semifinale la Monte Carlo și sferturi de finală la Madrid. 
Aici:

- 6-3 6-3 6-4 cu Eubanks (locul 46 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (9 salvate)
- 6-4 6-2 6-4 cu Gasquet (locul 124 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 6-4 6-4 cu Pavel Kotov (locul 56 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 2-6 6-3 6-2 6-1 cu Moutet (locul 79 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (2 salvate)
- 6-2 6-4 7-6 cu Dimitrov (locul 10 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Carlos Alcaraz v Jannik Sinner

În întâlnirile directe scorul este 5-4 pentru Alcaraz, ultima având loc în acest sezon la Indian Wells, când Carlos s-a impus 1-6 6-3 6-2. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Carlos Alcaraz v Jannik Sinner

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-2 Alcaraz, la o cotă de 6.00.YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner Pont: Jannik Sinner are peste 8.5 mingi de break

Carlos Alcaraz este o minune a acestui sport, unul dintre cei mai spectaculoși tenismeni din istorie. Este deja dublu campion de grand slam, însă aici, pe suprafața sa preferată, nu are trofeu. Evident, este foarte motivat să schimbe acest lucru duminică. Carlos a început slab turneul, venind după acea accidentare la antebraț, însă acum este în formă maximă. A trecut în două seturi de Aliassime, Tsitsipas, însă astăzi cred că va avea un meci mult mai greu. Nu a oferit multe mingi de break în ultima săptămâna, însă acum văd alt scenariu. Jannik Sinner este noul număr 1 mondial, performanță pe care o merită total. În acest sezon a impresionat pe toate planurile, iar dacă nu avea accidentarea la șold probabil avea chiar și mai multe trofee. Este campionul de la Australian Open, iar un succes aici îi păstrează speranțele pentru golden grand slam, toate cele 4 trofee majore plus Olimpiada. Jannik este incredibil pe retur. A avut 10 mingi de break cu Dimitrov, în 3 seturi, iar astăzi cred că vom vedea iarăși destule oportunități de break. Meciul, în mod normal, va avea minim 4 seturi, iar unele perioade pot să fie haotice. Consider astfel că Sinner va avea peste 8.5 mingi de break, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner Pont: Peste 3.5 seturi în meci

Carlos Alcaraz a început turneul oscilant, însă și-a ridicat mult ritmul în ultimele partide. A servit din ce în ce mai bine, iar pe retur a pus constant presiune. Obiectivul lui este titlul, el neavând nici măcar o finală aici, așadar va fi motivat. Jannik Sinner este noul număr 1 mondial, iar astăzi vrea să demonstreze că își merită acest loc. Jannik este calculat, pragmatic pe teren și știe ce trebuie să facă pentru a se impune, chiar dacă a pierdut în decisiv ultima partidă directă. O să fie, în teorie, un meci echilibrat, între doi sportivi care se cunosc deja foarte bine. Consider astfel că vom vedea peste 3.5 seturi în meci, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici