Share

Carlos Alcaraz vs Casper Ruud - Ponturi Pariuri ATP Marbella, 09.04.2021

ATP

Cota: 1.52

Adaugat de: Tudor Cosma

09 Apr 2021 00:15 571 0
Logo Carlos Alcaraz Garfia
Logo Casper Ruud
Carlos Alcaraz Garfia
Casper Ruud
VS
18:30 09 Aprilie 2021
ATP Marbella

Analiză și informații pentru Carlos Alcaraz Garfia v Casper Ruud

Turneul AnyTech365 Andalucia Open are loc în Marbella, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Carlos Alcaraz și Casper Ruud, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Marbella este o localitate de 141.000 de locuitori, situată în sudul Spaniei. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 408.800 euro. 
Gazda este complexul Club de Tennis Puente Romano, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Fokina, Busta, Ruud sau Ramos. 

Carlos Alcaraz Garfia: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Carlos Alcaraz este un spaniol de 17 ani, clasat pe locul 133 ATP. 
Iar Alcaraz este aproape de prima sută mondială, lucru deja impresionant dacă ne raportăm la vârsta sa. Carlos este considerat unul dintre cei mai talentați juniori din lume, multă lume numindu-l noul Nadal. Această comparație este deplasată, chiar el negând că seamănă cu Rafa, însă ca potențial Alcaraz poate să devină un viitor mare campion pe zgură. 
Anul trecut pe vremea aceasta el juca în turnee mici, ITF, crescând foarte mult într-un timp scurt, lucru caracteristic marilor campioni, câștigând unele turnee challenger iar acum jucând destul de constant în circuitul ATP. 
Însă evident, nu trebuie uitat faptul că este foarte tânăr deci este inconstant, având deseori probleme pe serviciu. 
În 2020 are titlu la ITF M15 Manacor, titlu la ITF M15-2 Manacor, finală la ITF M15 Antalya, titlu la challengerul din Trieste, finală la challengerul din Cordenons, titlu la challengerul din Barcelona și titlu la challengerul din Alicante. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Milojevic (locul 129 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 4-6 6-2 6-4 cu Lopez (locul 64 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (9 salvate)

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Casper Ruud este un norvegian de 22 de ani, clasat pe locul 26 ATP. 
Iar Ruud este unul dintre cei mai buni jucători din lume, deși în ultima vreme nu a ieșit foarte mult în evidență. Acest lucru a fost din cauza a doua aspecte: în primul rând faptul că el a fost mai mult accidentat în aceste prime luni, apoi deoarece Casper este un specialist pe zgură. 
Așadar sezonul său abia acum începe în mod real, Ruud având un joc foarte solid pe această suprafață, imprimând foarte mult spin în mingi și dominand chiar oponenți mai bine clasați. 
Anul trecut de exemplu are semifinale la Mastersul din Roma, acolo pierzând cu Djokovic însă dominându-l pe Novak în primul set. 
Cum spuneam acest an este unul mai complicat, Ruud retrăgându-se de la Australian Open din cauza unei accidentări la abdoment, apoi fiind nevoit să se retragă și de la Acapulco, înaintea meciului din sferturi cu Zverev. 
Aici însă a fost foarte solid în primul tur, trecând de Mager după două seturi scurte. 
În 2020 are titlu la Buenos Aires, finală la Santiago, semifinale la Roma și semifinale la Hamburg. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Acapulco. 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Mager (locul 91 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Carlos Alcaraz Garfia v Casper Ruud

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Carlos Alcaraz Garfia v Casper Ruud

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 scor seturi Ruud la o cotă de 2.25.

Carlos Alcaraz Garfia vs Casper Ruud Pont: Casper Ruud castiga

Carlos Alcaraz este unul dintre cei mai talentați jucători din lume, el fiind momentan un junior însă fiind aproape să între în prima sută mondială. Este considerat noul Nadal, fiind dominant pe zgură, însă trebuie ținut cont de faptul că este foarte tânăr și inconstant. Ieri de exemplu a trecut de Feliciano Lopez, însă meciul a fost foarte echilibrat, de 3 seturi, Carlos oferind 12 mingi de break deși oponentul său era destul de slab pe retur. Casper Ruud este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din lume, având anul trecut titlu la Buenos Aires sau sferturi de finală la Roma, unde a fost la un pas să îi ia set lui Djokovic. Anul acesta a avut câteva accidentări, aici arătând însă foarte bine în primul meci, trecând ușor de Mager. Consider astfel că Ruud este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Casper Ruud castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Carlos Alcaraz Garfia vs Casper Ruud Pont: Casper Ruud sub 2,5 duble greșeli

Casper Ruud este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din noua generație. Norvegianul are 3 finale ATP pe această suprafață, din care una câștigată. Chiar dacă întâlnește azi un viitor star al tenisului mondial, mă aștept ca meciul să nu fie unul lung. În general, Ruud este grijuliu cu al doilea serviciu. Cu atât mai mult pe zgură, unde chiar dacă trimite o minge mai moale, norvegianul păstrează șanse să respingă un atac al adversarului, ajutat și de suprafața lentă. În partida de joi cu italianul Mager, Ruud a avut două duble greșeli, iar la Roland Garros cu Thiem nu a avut vreuna. Mă aștept ca nici vineri să nu comită prea multe duble greșeli, iar recomandarea mea merge pe un sub la baremul de 2,5 duble fixat de Betano. Succes!

Pont pariuri: Casper Ruud sub 2,5 duble greșeli

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

44

Castigate:

25

Pierdute:

13

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici